ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΧΩΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

ΑΘΗΝΑ 19-2-2010.


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Η Ελλάδα αυτή που ζούμε σήμερα, αυτή η ίδια που η κατάντια ανθρώπων μικρών και προδοτών που την εξουσιάζουν προσωρινά, αυτή η Ελλάδα που σαπίζει και μας πληγώνει, είναι αυτή η ίδια που ταιριαστά με την φωνή του Ελληνικού Αίματος μας καλεί να αποδιώξουμε τους εχθρούς της. Να τους αποδιώξουμε μια και καλή και να τους σβήσουμε από τον χάρτη, αυτούς και την θύμησή τους. Με μια νέα δυναμική πολιτική και λαϊκή επανάσταση. Μια Επανάσταση Εθνική και Κοινωνική, καθαρόαιμα ελληνική. Για να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα που θα ανήκει μόνο στους Έλληνες. Γκρεμίζοντας όμως τους Εφιάλτες και τα εφιαλτικά τους σενάρια. Την μοιρασιά του Αιγαίου και την αρπαγή Μακεδονίας, Κύπρου και Θράκης, την ανταλλαγή της κερδοφορίας και των υπέρογκων δανεικών με την εθνική κυριαρχία, το λαθρονομοσχέδιο για το μπαστάρδεμα της Ελληνικής Φυλής.

Αφορμή για το σημερινό σχόλιο ελήφθη από την κυκλοφορία μιας αντιρατσιστικής ταινίας που περιγράφει τον καβγά ενός Έλληνα και ενός Αλβανού ανάμεσα στους οποίους μπαίνει ένα μικρό παιδί με δυσκολοπροσδιόριστη καταγωγή. Μάλιστα ο Αλβανός πρωταγωνιστής αυτής της ταινίας διαμαρτύρεται που δεν έχει λάβει την υπηκοότητα για να διεκδικήσει και κανένα βραβείο ηθοποιίας.

Από την άλλη πάλι μια κυρία σιτιζόμενη από την κρατική τηλεόραση, που μαθαίνουμε ότι ανήκει στο νέο ΔΣ αυτής, θέλει, λέει, να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία, αφού έτσι ονομάζονται από το 1949 από την σλαβική προπαγάνδα. Και κανείς δεν της ζήτησε τον λόγο. Και κανείς δεν την έστειλε στο σπίτι της. Μα φυσικά. Γιατί θέλουν την Παιδεία, την καλλιτεχνία, την τηλεόραση, κάθε κρατικό προπαγανδιστικό εργαλείο και Μη Κυβερνητική Οργάνωση και λοιπά παράσιτα να διδάσκουν τους Νεοέλληνες και τα παιδιά μας για μια Ελλάδα πολυφυλετική, πολυπολιτισμική, πανσπερμική, αντιρατσιστική, χαβούζα της Οικουμένης.

Όμως εμείς θέλουμε μια Ελλάδα Εθνική, Λαϊκή, Κοινωνιστική και Φυλετική. Μια Ελλάδα που θα συνδέεται με τον λαό της μέσω του Δεσμού του Αίματος και θα φροντίζει κάθε Έλληνα. Είτε Ελεύθερο είτε σκλαβωμένο. Δίπλα στον αδύναμο και σε κάθε συνειδητοποιημένο Πατριώτη που αγαπά βαθιά την Ελλάδα. Γι’ αυτό μου έρχονται ως αφορμές αυτού του σχολίου δύο καίρια συνθήματα της Πατριωτικής Εφημερίδας Στόχος που φρονώ πως πρέπει να έχουμε ψηλά στον νου μας. Ούτε με υπογραφές ούτε με χαρτιά, σ’ αυτό το νομοσχέδιο ( λαθρονομοσχέδιο ) τσεκούρι και φωτιά. Αν έχεις Πατρίδα, αν έχεις Τιμή, πάρε τώρα από το Εθνόσημο μια διαταγή. Γιατί μια γνήσια Εθνικοκοινωνική και Λαϊκή Επαναστατική Διακυβέρνηση θέλει δίπλα της εκτός από τον λαό και την στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Της φυσικής Αριστοκρατίας του Ελληνικού Γένους. Αυτά για τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: