ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΑΘΗΝΑ 25-2-2010 .


Ο σκοταδισμός και η ανελευθερία σκορπίζονται από την Παγκόσμια Εξουσιαστική Συμμορία και τους περιφερειακούς εντολοδόχους τους στα σωθικά των Εθνών και στις διεθνείς σχέσεις μέσω πλέον του φοβικού συνδρόμου και της οικονομικής τρομοκρατίας που διαδέχονται άμεσα το ήδη επιβαλλόμενο ενοχικό σύνδρομο. Ενοχικό σύνδρομο που φτιάχνει λαθραίες μειονότητες και προτάσσει το «δίκαιο» των μειοψηφιών σε βάρος των πλειοψηφιών.

Ο έλεγχος της παγκόσμιας οικονομίας είναι και πάλι το κέντρο βάρους των εξελίξεων που διαρρηγνύει παλιές συμμαχίες ή σύγχρονες και φαινομενικά ταιριαστές και μετατοπίζει το ενδιαφέρον των συνεργασιών με βάση το αρχέγονο ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός, μέσα από την επιβολή μιας παγκόσμιας νεοφιλελεύθερης διακυβέρνησης, επιδιώκει να συνενώσει τα εξουθενωμένα εθνικά κράτη σε καταναγκαστικές υπερεθνικές ενώσεις, προκαλώντας την ανάγκη νέων ομαδοποιήσεων για την ισχυροποίηση της θέσης των εθνών.

Η ισχυροποίηση του Έθνους - Κράτους παρουσιάζεται πια ως αδήριτη ανάγκη. Η επιθυμία για την Ελευθερία και την Αυθυπαρξία του Έθνους πιστοποιεί τον βαθμό ωφέλειας της πολιτικής ηγεσίας και την ποιότητα των λαϊκών αντιστάσεων με γνώμονα τον Πατριωτισμό. Αυτό σημαίνει με άλλα λόγια ότι ο Εθνικισμός τόσο ως ιδεολογία όσο και ως μηχανισμός υπερασπίσεως του Έθνους δεν έχει πλέον να αντιπαλέψει τον Φιλελευθερισμό, τον Σοσιαλισμό και την Αριστερά, αλλά όλους αυτούς μαζί συνασπισμένους ως το ενιαίο στρατόπεδο του Διεθνισμού και της Παγκοσμιοποίησης.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να επιλέξουμε την ελευθερία του Έθνους και του λαού ή την υπαγωγή μας ως αγέλη χωρίς αξίες σε μια Παγκόσμια Εξουσία που θα ελέγχει τον νου και την πράξη μας. Πολιτικά και προπαγανδιστικά, ακόμη και κατασταλτικά αν νιώσει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός ότι κινδυνεύει. Αυτό το ανελεύθερο καθεστώς σήμερα επιβάλλεται στην Μέση Ανατολή με την καλλιέργεια ψυχροπολεμικού κλίματος και πολεμικών εκβιασμών και στην Ευρώπη με την δαμόκλειο σπάθη της οικονομικής χρεοκοπίας και της αφαίρεσης εθνικής κυριαρχίας όπως στην περίπτωση της Ελλάδος.

Κι όμως τούτες τις κρίσιμες για το Έθνος μας ώρες οι ταγοί μας ασχολούνται με την αφαίρεση της ελληνικής σημαίας και του σταυρού από το έμβλημα της ελληνικής αστυνομίας και με την κατάργηση των δεξιώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στις πρεσβείες του εξωτερικού για λόγους τάχα οικονομικούς, στην πραγματικότητα πολυπολιτισμικούς. Διαρρηγνύουν έτσι τόσο τις παραδόσεις όσο και την ενότητά μας σε καιρούς δύσκολους.

Τέτοιες ώρες ενθυμούμαι με συγκίνηση τα τελευταία λόγια του Μακαριστού Εθνεγέρτη Χριστοδούλου στο πρωτοχρονιάτικο αρχιεπισκοπικό μήνυμα του 2008. «Χρειάζονται να πολλαπλασιαστούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις σας και μην ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας». Μας προέτρεψε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Κεραυνός να αντισταθούμε για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει και να υπερασπισθούμε ό,τι κινδυνεύει. Την Πίστη μας, την Πατρίδα μας, τα χαμένα εδάφη, την χαμένη αξιοπρέπεια.

Και ξαφνικά ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου επισκέφτηκε την Μόσχα προκειμένου να αναζητήσει νέους πόρους και συναλλακτικές λύσεις για την οικονομία μας απέναντι σε μια Ευρώπη που παραπέει από τις υπερατλαντικές πιέσεις της Παγκόσμιας Εξουσίας. Έτσι εκεί που προεκλογικά έβλεπε μειωμένη υπεράσπιση των ελληνικών συμφερόντων με τους συντρόφους της Αριστεράς να «ανησυχούν» για λόγους περιβαλλοντικούς, τώρα βλέπει διέξοδο στους ενεργειακούς αγωγούς της Ρωσίας. Τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς ( Πύργου ) - Αλεξανδρούπολης και τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream.

Αυτή η αλλαγή σαφώς σχετίζεται με την «προσφορά» μιας πλημμυρίδας που εκτείνεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έως τα εξοντωτικά δάνεια της υπερατλαντικής τυραννίας που εξουσιάζει ακόμη και την τάχα ελεύθερη αμερικανική οικονομία. Αλλά τα ξενοκίνητα ταξίματα φτάνουν ως το σημείο που αρκούν για να υπνωτισθούν οι πλατιές λαϊκές μάζες. Έτσι ζητείται αντισταθμιστική ενίσχυση από την Ρωσία που στέκεται έξυπνα με ίσες αποστάσεις έναντι των ΗΠΑ και της θεραπαινίδας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Από την άλλη πλευρά οι τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στο Ιράν, την Συρία, τον Λίβανο και την Χεζμπολάχ από την μία πλευρά και το Ισραήλ από την άλλη με φόντο τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν και η δολοφονία υψηλόβαθμου στελέχους της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς που οι Αρχές του Ντουμπάι αποδίδουν στις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ κουβαλούν την πιθανότητα ενός νέου αραβοϊσραηλινού πολέμου. Μια τέτοια εξέλιξη όμως θα μπλοκάρει την παγκόσμια ενεργειακή τροφοδοσία και θα εκτινάξει τις αγοραστικές αξίες των αγαθών πρώτης ανάγκης, προκαλώντας καταναλωτικό έμφραγμα σε χώρες ενεργειακά εξαρτημένες.

Χρειαζόμαστε συνεπώς μια αδέσμευτη εθνική διπλωματία που θα ξεπηδήσει από ένα Κράτος που θα εθνικοποιήσει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, θα θωρακίσει το Στράτευμα και θα επαναφέρει την Πολιτεία στην πρώτη γραμμή εξυπηρετήσεως των εθνικών συμφερόντων, καλύπτοντας τις ζωτικές ανάγκες για την αυτάρκεια και την ισχυροποίηση του Ελληνικού Έθνους. Ένα Εθνικό Κράτος που ή θα αποφασίσει να δυναμώσει και να μεγαλώσει ή θα περιοριστεί και θα σκλαβωθεί. Τότε σαν υπολογίσιμη Δύναμη πλέον θα συμμαχήσουμε με τους εχθρούς τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Είτε λέγονται Ρωσία είτε Ιράν είτε Κίνα είτε άλλως πως.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: