ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΘΗΝΑ 23-2-2010 .

Ένα νεφέλωμα μιας μονομερούς πληροφόρησης για την επιβαρυμένη κατάσταση της εθνικής μας οικονομίας από τα μέσα επικοινωνίας της Καθεστηκυίας Τάξεως έχει εξοβελίσει από την ζωή της χώρας τις πληγές για την δημόσια ασφάλεια και την εθνική φυσιογνωμία της Πατρίδος μας που έχουν επιβάλλει νομοθετικές απόπειρες και πολιτικές συμπεριφορές που κουβαλούν οι διεθνιστικές ανισορροπίες της κυβέρνησης σε βάρος των εθνικών αντανακλαστικών του λαού μας.

Τα πλέον άγρια και αντιλαϊκά μέτρα των τελευταίων ετών επελαύνουν σε βάρος της κατανάλωσης και των αποδοχών του λαού. Και ξαφνικά σκάνε μύτη οι περίεργες δημοσκοπήσεις του Συστήματος που εμφανίζουν το 65% των Ελλήνων να συμφωνούν με τα μέτρα της σοσιαλιστικής μας κυβέρνησης και το 63,7% να επιρρίπτουν τις ευθύνες για την οικτρή κατάσταση στους πολιτικούς!

Έτσι γοργά και αθόρυβα μια σωρεία αντικοινωνικών συμπεριφορών, μεθοδευμένων κινητοποιήσεων και ξένων νοοτροπιών επελαύνουν με πρωταγωνιστή το γνωστό μας Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη του κ. Χρυσοχοίδη, αλλά και κάποιους καινοφανείς υποστηρικτές τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Κάποιοι βιάζονται να επιφέρουν προκαταβολικά το ανακάτωμα του λαού μας πριν το διαβόητο λαθρονομοσχέδιο.

Το περιστατικό τού αφοπλισμού αστυνομικών μας έξω από την Εφορία Αμαρουσίου από υπόπτους αλλοδαπούς που οπλοφορούσαν κατά την προσπάθεια της σύλληψης αφήνει κενό γράμμα την προστασία τού πολίτη. Αλλά και η ανταλλαγή πυροβολισμών στον Βύρωνα υπό το καθεστώς μάλιστα έρευνας για την σύλληψη αλλοδαπών κακοποιών που φέρονται να σχετίζονται με το προηγούμενο περιστατικό και η απώλεια της ζωής ενός νεαρού Βορειοηπειρώτη είναι ένας μόνο κρίκος στην μακριά αλυσίδα των πολυπολιτισμικών εγκλημάτων κατά της ζωής.

Η υποτίμηση, μαθαίνουμε, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας μέσω μιας δήλωσης τού Γάλλου υπουργού μετανάστευσης για τα προβλήματα που δημιουργούν οι συνευρέσεις πολλών Αράβων που υποστηρίζει ο ίδιος πως είπε αστειευόμενος σε κομματική συνάθροιση, επέφερε μια πολυεθνική λευκή απεργία των μεταναστών που απλώθηκε από την Γαλλία στην Ιταλία, την Ισπανία, την Ελλάδα και φτάνει ως την Γερμανία και το Βέλγιο με πανευρωπαϊκή κίνηση. Την 1η Μαρτίου αυτή η απεργία θα γίνει μαζικά και διακρατικά, ενώ στην Γαλλία θα γίνουν και κάποιες πορείες, επειδή κάποιοι δίνουν λαβές και κάποιοι τις λαμβάνουν ότι θίγεται υποτίθεται η αξιοπρέπεια των μεταναστών. Παράλληλα ο Γάλλος υπουργός μετανάστευσης Μπεσόν μαζί με τον Ιταλό υπουργό εξωτερικών Φρατίνι φιλοτιμούνται να ζητήσουν την επείγουσα ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης έναντι των δικτύων άτακτης μετανάστευσης, οδηγώντας σε έκτακτη Σύνοδο για το θέμα αυτό.

Όμως στην Πατρίδα μας η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση ασχολείται με την αφαίρεση από την στολή των αστυνομικών μας και το έμβλημά τους της ελληνικής σημαίας και του σταυρού. Στα Ιωάννινα η ολομέλεια του Σώματος Εθελοντών Νοσηλευτικής καταγγέλλει την απόπειρα αφαίρεσης τού Σταυρού από την Σημαία τού Σώματος τού Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο τοπικό κλιμάκιο. Χωρίς έγκριση της κεντρικής διοικήσεως. Υπάρχει δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας Πρωινός Λόγος.

Παράλληλα τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης φέρνουν από τις 1-11-2011 τις ηλεκτρονικές συναλλαγές για ποσά άνω των 1500 ευρώ που κάποιοι θερμοί νεοταξίτες ζητούν να εφαρμοσθούν σ’ όλες τις συναλλαγές. Τι σημαίνει αυτό; Καταγραφή προσωπικών δεδομένων και φακέλωμα ευρείας χρήσης.

Μεθοδεύεται η απαλλοτρίωση της εθνικής μας συνείδησης. Εμείς θέλουμε την ανατροπή αυτής της σκλαβωμένης «ελευθερίας» και την επιστροφή στις ρίζες τού Ελληνισμού. Ένα πραγματικά ελεύθερο Ελληνικό Εθνικό Κράτος, με την πρωταγωνιστική παρουσία τού Πατριωτισμού, με την γαλανόλευκη, τον Σταυρό και την εθνοφυλετική ομοιογένεια προστατευμένη, με τους μηχανισμούς ασφαλείας στο πλευρό των Ελλήνων. Οι Έλληνες, ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης θέλουμε απλά την Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: