ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΑΘΗΝΑ 10-2-2011 .

Η πολιτική προπαγάνδα είναι το τελειότερο επικοινωνιακό μέσο για την επίτευξη ενός επιδιωκόμενου πολιτικού στόχου προκειμένου να εξασφαλιστεί η πλατιά λαϊκή αποδοχή και συμμετοχή στο τελικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα είναι απολύτως χρήσιμη όταν πρέπει να ξεπεραστούν καθεστωτικοί αποκλεισμοί, αλλά και να διαβρωθούν κρατικές δομές με την υιοθέτηση πολιτικών πρακτικών και εθίμων ξένων προς το υποκείμενο έθνος.

Στην πρώτη περίπτωση η προπαγάνδα αποσκοπεί να απλώσει την πολιτική μας παρουσία και την ιδεολογική μας τοποθέτηση μέσα από ανελεύθερα καθεστώτα σαν το σημερινό που υφίσταται στην Πατρίδα μας όπου οι μηχανισμοί της δημοσιότητας έχουν διαμορφώσει ένα δίκτυο ραδιοτηλεοπτικών κυρίως μέσων που χτυπούν το Εθνικιστικό Κίνημα μέσω της αφωνίας και της στρεβλώσεως δράσεων. Ανελευθερία η οποία δεν υφίσταται μονάχα όταν αποκλείεται η πολιτική παρουσία, αλλά και όταν επιχειρείται ο εκφοβισμός των λαϊκών μαζών από το να προσεγγίσουν το Κίνημα. Πρακτική που εν πολλοίς εφαρμόζεται από τους εχθρούς του εθνικού και λαϊκού κράτους αποκλειστικά απέναντι στην Εθνικιστική Παράταξη η οποία αγωνίζεται για την διατήρηση της εθνοφυλετικής ταυτότητας του λαού και την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας προκειμένου να αποκλειστεί η οποιαδήποτε έκπτωση αυτής με μόνο παραδεκτό στόχο το μεγάλωμα αυτής στα όρια της αληθούς εθνικής ιστορικής διάστασης αυτής. Προπαγάνδα που ταυτόχρονα με το σπάσιμο της συνομωσίας της σιωπής εκλαϊκεύει την πολιτική μας ιδεολογία, την καθιστά δηλαδή κατανοητή αλλά και διεισδυτική στο να δίνει τις κατάλληλες θέσεις στα πραγματικά λαϊκά ζητήματα. Ζητήματα που καλύπτουν την κάλυψη των εργασιακών αναγκών της Εθνικής Εργατικής Τάξης, την κοινωνική ασφάλεια και συνοχή, την κοινωνική αξιοκρατία και δικαιοσύνη, την οικονομική αυτοδυναμία του κράτους, την επίτευξη των εθνικών στόχων.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση του διεθνιστικού Νεοταξισμού δεν θέλει ένα κρατικό οικοδόμημα που να συνέχει το λαό με ενιαίους δεσμούς και αρχές. Θέλει να δημιουργήσει ένα ενιαίο συνονθύλευμα λαών δίχως παρελθόν, πρόθυμο να δεσμεύσει πατρίδες, περιουσίες, εδαφικές κυριαρχίες και ψυχή στην παγκόσμια εξουσιαστική ελίτ. Και για να συμβεί αυτό, ο τρόπος είναι απολύτως συγκεκριμένος. Η σκόπιμη αποτυχία του Εθνικού Κράτους μέσα από τη δράση εγκάθετων ηγετών που θα αναλάβουν με τη σειρά τους να «μεταρρυθμίσουν» διαδικασίες και να «εκσυγχρονίσουν» θεσμούς. Θα αναλάβουν ακόμη να «επιλύσουν» εθνικά και κοινωνικά προβλήματα με την εκχώρηση κρατικών αρμοδιοτήτων σε διακρατικές ενώσεις και Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.

Αλλά για να γίνουν αποδεκτά τα υλικά δεσμά, θα φροντίσει η νεοταξική προπαγάνδα να περάσει στις μάζες τα πνευματικά δεσμά. Το κάνει αυτό προκειμένου να μετασχηματίσει έναν λαό με άποψη σε μια μάζα με παθητικές αποδοχές. Και τα πνευματικά δεσμά είναι η επικράτηση του ατομικού επί του κοινωνικού συμφέροντος, η αλλοίωση της ιστορικής διαδρομής και αποστολής του Έθνους με την μετατροπή της παιδείας σε άχρωμη εκπαιδευτική διαδικασία, η ενοχοποίηση του εθνικού συναισθήματος μέσα από σαπιοφυλλάδες και σαπιοθεάματα, η νόθευση της φυλής από λαθρομετανάστευση και ψευτοανθρωπισμούς, η προσπάθεια ακύρωσης της φυσικής ανωτερότητας που χαρακτηρίζει το Ελληνικό Έθνος μέσα από την πολιτισμική και ηγεμονική παρουσία του που αλλοιώθηκε όταν μπήκαν στη ζωή του Ελληνισμού μας σαπιορήτορες και σαπιοδιδάσκαλοι.

Κοιτάξτε το παράδειγμα της αδιαφορίας που έχουν επιβάλει στον ελληνικό λαό όταν για παράδειγμα έχουν ξεκινήσει από πολλού χρόνου το ξεπούλημα της Μακεδονίας Μας βήμα – βήμα μέσα από γεωγραφικούς τάχα προσδιορισμούς των Σκοπίων και αναγραφή στον Τύπο περί ΠΓΔΜ, δηλαδή πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία της «Μακεδονίας» και περί «σλαβομακεδόνων». Δείτε τις ανθελληνικές αναφορές ιστορικού περιεχομένου τύπου Σκάι που βγάζει τους Έλληνες…μπάσταρδους! Δείτε ακόμη την ανοχή στους πολιτικούς προδότες των Ιμίων. Δείτε τι γίνετε σε χώρες όπως στην Βόρειο Αφρική όπου πρώην αρεστοί πολιτικοί αρχηγοί ξεριζώνονται με την ενεργοποίηση των λαϊκών διεκδικήσεων από την Νέα Τάξη Πραγμάτων που μέχρι χθες κουκούλωνε τους σημερινούς καταγγελλόμενους αυταρχισμούς. Δείτε τι συμβαίνει σε παρόμοιο τόνο σε Αλβανία και Σκόπια που νομίζουν ότι θα μπορούσαν να σηκώσουν το ανύπαρκτο ανάστημά τους και τώρα τρώγονται εσωτερικά. Με την ευχή μας κοπρόσκυλα!

Όμως η προπαγάνδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού δεν είναι κατευθυνόμενη από πουθενά παρά μόνο από τις λαϊκές δυνάμεις και τα δίκαια του Ελληνικού Έθνους. Κι αυτό πονάει τους ανθέλληνες. Η δική μας λαϊκή ενημέρωση εγείρει λαϊκές συνειδήσεις ώστε να φέρει την κατάλληλη στιγμή μια πραγματική Εθνική Λαϊκή Εξουσία στο τιμόνι της Πατρίδος μας. Και αυτή η στιγμή πλέον είναι πολύ κοντά.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: