ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΘΗΝΑ 15-2-2011 .

Ο πλέον αποτελεσματικός και δόλιος τρόπος να καταλυθεί ένα Έθνος είναι να διαφθείρεις το Κράτος του. Και για να το πετύχεις αυτό δομείς ένα πολιτικό σύστημα που στηρίζεται στην αισχρή συναλλαγή και τη δοσιλογία. Στον ευτελισμό των αξιών στο επίπεδο της εφήμερης βολής και της θεοποίησης του χρυσίου και την υπηρέτηση των συμφερόντων του επίδοξου κατακτητή του λαού σου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά μπροστά από τα φώτα να πείθεις με τα ενεργούμενά σου τον λαό αυτό ότι τον θυσιάζεις για το καλό του. Ότι τον βρίζεις γιατί το αξίζει. Ότι πατάς με τη βρωμερή ύπαρξη των ενεργούμενων την ιστορία και τη ζωή του, ότι τον κλέβεις κανονικά γιατί η κλοπή πατρίδας και συνειδήσεων είναι ο κανόνας ύπαρξης του παράνομου και ανθελληνικού του κράτους.

Αν αναγνωρίζετε στην περιγραφή του παραπάνω κράτους το σημερινό ελληνικό, στην πραγματικότητα ένα κράτος ψωραλέο και ψευτορωμέϊκο, τότε δεν έχετε κάνει κανένα λάθος. Γιατί αυτό ακριβώς το ψευτορωμέϊκο περιγράφω και αυτή την πραγματικότητα ζούμε. Σκούζουμε γιατί μας αλλάζουνε την Πατρίδα μας και συζητούμε αν θα πρέπει να επαναστατήσουμε.

Μας πουλάνε σκλάβους στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα του νεοταξικού ανθελληνισμού που έχει ως δράστες τους απογόνους των παλιών Εφιαλτών μας για να μας κλέψουν εκ νέου γη και ύδωρ. Ανοίγοντας τούτη τη φορά τη νέα Κερκόπορτα. Μας φέρνουν πρώτα τον Εφιάλτη στην Εξουσία στο πρόσωπο του Καθεστώτος του σοσιαλμαρξιστοφιλελεύθερου και στη συνέχεια, αφού αυτό έχει διαλύσει οικονομία και παιδεία και επιχειρεί να ρίξει χάμω Πίστη και Στρατό, μας φέρνουν τους βιαστές της ανθρωπότητος, πιστούς σε πιστωτές και σιωνιστές, οι ίδιοι πιστωτές των Εθνών, να αντικαταστήσουν νόμους, εργατικά δικαιώματα και Πατρίδα χρόνων ολάκερων που κερδίσαμε επί του κακού Εθνικισμού. Για να τα χάσουμε επί της «καλής» δημοκρατίας». Να δώσουν ακόμη και στη λαϊκή τάχα ετυμηγορία ξένη μορφή με κλεμμένη ελληνική ταυτότητα.

Ποιος θα κατηγορήσει σου λέει τον κλέφτη ότι κλέβει; Ο κλέφτης; Και ποιος θα σηκώσει το κεφάλι της αντίστασης και αντίδρασης; Αυτός που του λέμε ότι δεν είναι Έλληνας και δεν μας χαστουκίζει; Αυτός που έχει αποδεχτεί την ανηθικότητα ως ορθή πολιτική συμπεριφορά; Αυτός που νομίζει ότι τον διοικούν Έλληνες ενώ τον εμπαίζουν ελληνόφωνοι και τον διοικούν παγκόσμιες εξουσιαστικές συμμορίες; Αυτός που ανέχεται την ύβρη στο Θεό και το Αίμα των προγόνων του, αλλά και στη Δικαιοσύνη και τον Ελληνικό Στρατό που επιμένουν να στηρίζουν το Ελληνικό Έθνος; Αυτά πιστεύουν οι παλιάτσοι που κάθονται σούζα στους απογόνους του στρατηγού Μαρδοχαίου, του δήθεν Μαρδόνιου, που μας είχε έρθει ως αρχηγός των στρατευμάτων του Ξέρξη.

Τώρα σκεφτείτε τις μας έδωσε ο αείμνηστος Εθνάρχης Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς. Μας έδωσε την οκτάωρη εργασία, επιδόματα, συλλογικές συμβάσεις και άλλα πολλά ενώ είχε ξεκινήσει έρευνες για τους ενεργειακούς μας πόρους και φυσικά κέρδισε στο πεδίο της μάχης δύο αυτοκρατορίες. Και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος δημιούργησε ισχυρή οικονομία και νόμισμα, ενώ εξαφάνισε τα δανειακά βάρη από την εργατιά. Εθνική πολιτική δηλαδή και από τους δύο μεγάλους ηγέτες υπέρ Πατρίδος και Εθνικής Εργατικής Τάξης.

Και τι συμβαίνει στις μέρες μας; Το οκτάωρο αντικαθίσταται από τα ελαστικά ωράρια, οι μισθοί και οι συντάξεις κόβονται από το μνημόνιο που παίρνει τη θέση του Συντάγματος, ο εργασιακός βίος παρατείνεται στα όρια της εξόντωσης, οι συλλογικές συμβάσεις γίνονται βραχύβιες συμφωνίες πείνας και ο ενεργειακός μας πλούτος σκορπίζεται προς χάριν των πιστωτών των εθνών. Το ισχυρό εθνικό νόμισμα το έχουν προ πολλού εξοντώσει και αντικαταστήσει με το δύσκαμπτο και ελεγχόμενο ευρώ και τα δάνεια έχουν πνίξει λαό και εθνική κυριαρχία. Και όταν ο κυρίαρχος τάχα ελληνικός λαός πνίγεται από τους λαθρομετανάστες με τη Δικαιοσύνη να αντιστέκεται στο ανθελληνικό κράτος, τότε οι χαραμοφάηδες του παράνομου κράτους βρίζουνε τη Δικαιοσύνη.

Αυτό το ανθελληνικό και παράνομο κράτος δεν το θέλουμε. Θα το ανατρέψουμε. Και θα φέρουμε ένα άλλο, Εθνικοκοινωνικό και Πατριωτικό Κράτος μονάχα για Έλληνες όπου κουμάντο θα κάνει η Ελληνική Εργατική και Παραγωγική Τάξη κι όχι οι νεοταξικοί πιστωτές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: