ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 25-2-2011 .

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση μετάλλαξης του Εθνικού και Φυλετικού Κράτους που μας οδήγησε στην κορυφή της πυραμίδας των εθνών και μας κράτησε όρθιους στα δύσκολα χρόνια μέσα από την παράδοση αυτού στους μηχανισμούς του ολέθρου που έχει τοποθετήσει εμπρός μας ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός και η παγκοσμιοποίησή της. Η Ελλάς αντιμετωπίζει έναν πολύ βρώμικο πόλεμο με ιδιαιτερότητες. Τα μέσα αυτού του βρώμικου πολέμου είναι η λαθρομετανάστευση και η στρέβλωση του πατριωτικού περιεχομένου της Παιδείας.

Θα μπορούσε να υποτεθεί ότι το ελληνικό κράτος έχει βαλθεί να αυτοκτονήσει, αλλά στην πραγματικότητα έχει καταληφτεί εκ των έσω από χαμερπείς υπάρξεις που έχουν υφαρπάξει μια εθνική ταυτότητα, την ελληνική, δίχως ούτε να τους αξίζει ούτε πολύ περισσότερο να τους ανήκει. Αυτός όμως που σίγουρα θα εξακολουθήσει να βαδίσει στην οδό της εθνικής και κοινωνικής του αυτοκτονίας είναι ο λαός αν δεν τολμήσει να πετάξει από την ζωή του κράτους του τούς ξένους δεσμώτες.

Η ιστορική και θεμελιώδης πραγματικότητα όπου ο λαός μας στήριξε την Πολιτεία του βασίζεται σε δύο πυλώνες. Ο ένας πυλώνας είναι ότι το Έθνος μας προσδιορίζεται από την ελληνική εθνική καταγωγή και την λευκή φυλετική προέλευση με τα συνοδά αυτού στοιχεία της γλώσσας και της θρησκείας. Ο δεύτερος πυλώνας είναι ότι το Κράτος οφείλει να υπηρετεί το Έθνος με συνέπεια προασπίζοντας την ιστορία του, τον πολιτισμό του, τις προγονικές παρακαταθήκες, την φυσική του ανωτερότητα που δημιούργησαν Έλληνες και μόνον Έλληνες. Η προάσπιση της εθνικής και φυλετικής καθαρότητας, δηλαδή ο Ελληνικός Φυλετισμός δεν είναι μόνο δικαίωμα. Είναι κυρίως καθήκον και διαβατήριο για την ιστορική συνέχεια και την μεγαλοσύνη του Ελληνικού Έθνους. Το τέλος του Φυλετισμού μας θα φέρει το τέλος του Έθνους καθιστώντας το κράτος άχρηστο και περιττό. Η διατήρηση του Φυλετισμού μας θα διατηρήσει το Ελληνικό Έθνος όρθιο και θα οδηγήσει το Ελληνικό Κράτος στην προκαθορισμένη αποστολή του να μεγαλουργεί και να ηγείται.

Ο δούρειος ίππος των ελληνόφωνων εκφραστών του Διεθνιστικού Νεοταξισμού έχει βαλθεί να ενοχοποιήσει και να εξαλείψει τον Ελληνικό Φυλετισμό για να σκορπίσει τους Έλληνες στα κάτεργα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και εν συνεχεία να μας οδηγήσει στον βιολογικό αφανισμό. Αν αλλοιωθεί η Ελληνική Φυλή, θα είναι ούτως ή άλλως ανενεργή και επομένως ευεπίφορη στον χαμό της. Αυτό λοιπόν το ανθελληνικό κράτος με την νόθα ηγεσία του επιδίδεται σ’ αυτά τα πλαίσια στην πολιτογράφηση των λαθρομεταναστών ως τάχα Ελλήνων με πλήρη πολιτικά δικαιώματα και στην συγγραφή και προβολή μιας ανύπαρκτης ιστορίας που μας εμφανίζει ως λαό δίχως προσφορά έργου και επιθυμίες για λευτεριά. Επιχειρεί να δημιουργήσει νέους «Έλληνες» που μιλάνε άλλες γλώσσες, ανήκουν σε άλλες φυλές και πιστεύουν σε άλλους θεούς βίαιους και κυρίως στο Ισλάμ. Και στην ιστορία μάς εμφανίζουν τάχα ως πανσπερμία λαών, αντικαθιστώντας τους διάφορους κατακτητές του παρελθόντος με τους σημερινούς λαθροκατακτητές.

Συμπρωταγωνιστές και βαστάζοι άξιοι των εχθρών μας εμφανίζονται με ισόποσα μερίδια ενοχής το «ελληνικό» κράτος, η κρατική του τηλεόραση, η κρατική εκπαίδευση, ο ιδιωτικός στρατός τους στα κανάλια σαν τον Σκάι κι όχι μόνο. Παράλληλα το Καθεστώς επιθυμεί να καθυποτάξει τον ελληνικό λαό που δεν μπορεί πλέον να ελέγξει με τα δουλοπρεπή του κόμματα. Και χρησιμοποιεί τον πλέον αισχρό τρόπο. Την αντικατάσταση του Έλληνα στην αγορά εργασίας και την παραγωγική διαδικασία από τους λαθρομετανάστες. Η ξένη εργασία σήμερα εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς. Φτηνά μεροκάματα, απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, αρπαγή θέσεων εργασίας, ανεργία της Εθνικής μας Εργατικής Τάξης http://www.youtube.com/watch?v=pGWOzU7XzxE&feature=mfu_in_order&list=UL.

Αυτή η διεργασία απειλεί άμεσα την εθνική και κοινωνική μας συνοχή αν αναλογιστούμε ότι στο σκεπτικό του πλέον παραγωγικού κομματιού του Ελληνικού Έθνους, στην Ελληνική Νεολαία έχει επιστρέψει η μεταναστευτική επιθυμία και ανάγκη. Δηλαδή το σημερινό τερατώδες κράτος φέρνει ξένους στην θέση των Ελλήνων και διώχνει τους Έλληνες. Αν φυλλομετρήσουμε τα στατιστικά της ανεργίας θα δούμε ότι οι αριθμοί των Ελλήνων ανέργων και των απασχολούμενων ξένων αυξάνονται με τις θέσεις των Ελλήνων εργαζομένων να λαμβάνουν 2 και 3 και παραπάνω αλλοδαποί, πάντοτε νέοι, πολλές φορές με τις οικογένειές τους και σχεδόν πάντοτε ισλαμιστές και γενικά δόγματα ανθελληνικά και αντιχριστιανικά.

Είμαστε πραγματικά το μόνο κράτος του κόσμου που οι υποτιθέμενες υπεύθυνες Αρχές του έχουν ανεχτεί τις δημόσιες συναθροίσεις λαθρεποίκων και μάλιστα δύο φορές με τελευταία την συνάθροιση των Πακιστανών στην Αθήνα για τον εορτασμό τάχα του προφήτη τους Μωάμεθ και την προκλητική πορεία τους ως ένδειξη ισχύος http://www.youtube.com/watch?v=-cbqUar5lI4&feature=player_embedded.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός προτάσσει την Εθνική Αντίσταση στις πολιτικές δυνάμεις του Νεοταξισμού και την Εθνική Αντεπίθεση με την συσπείρωση του ελληνικού λαού στις τάξεις του για την στερέωση του Εθνικού, Λαϊκού και Φυλετικού Κράτους των Ελλήνων. Εναντίον ολόκληρου του ξενοκίνητου Καθεστώτος. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: