ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ΑΘΗΝΑ 11-2-2011 .

Όλοι οι επικίνδυνοι «εκσυγχρονισμοί» στη ζωή της ανθρωπότητας και των ελεύθερων λαών λαμβάνουν τον επιθετικό προσδιορισμό «νέος» ή «νέα». Νέα Τάξη Πραγμάτων, Νέα Εποχή και ούτω κάθ’ εξής. Το δε νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα που φέρνουν είναι η υποτιθέμενη διακρατική συνεννόηση και συνεργασία που με τη σειρά της κουβαλάει εν μέσω μεθοδευμένων κρίσεων και παρακολουθήσεων το άγγελμα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Το αν πίσω από αυτόν τον συρφετό του ολέθρου βρίσκεται το εξουσιαστικό όνειρο του διεθνούς σιωνισμού, εφιάλτης σωστός για τα έθνη, αυτό δεν φαίνεται να πολυενοχλεί τις σύγχρονες δημοκρατίες που ερμηνεύουν τη λαϊκή βούληση και τον πατριωτισμό αυθαίρετα με τη διατήρηση ενός τυραννικού καθεστώτος κατευθυνόμενων εκλογικών επιλογών.

Βέβαια πρέπει να επισημάνουμε ότι ο ψευδεπίγραφος εκσυγχρονισμός στηρίζεται στην κατεδάφιση της ταυτότητας, του παρελθόντος και του παρόντος του παραδοσιακού Εθνικού Κράτους θέτοντας υπό αμφισβήτηση την επιβίωσή του. Ψευδεπίγραφος όσο και ο φιλολαϊκός χαρακτήρας των «δημοκρατικών» καθεστωτικών ηγεσιών που «ξεχνούν» να ρωτήσουν το λαό για τα μεγάλα και σπουδαία ζητήματα του Έθνους. Όσο αφορά τον προοδευτικό εκσυγχρονισμό που κάποτε αναθεμάτιζαν έστω και υποκριτικά οι δεξιές πολιτικές εκφράσεις του τόπου, παρατηρούμε μια εξόφθαλμη διαφοροποίηση αφού βρέθηκαν στο πλευρό του να υπερθεματίζουν οι ίδιες αυτές εκφράσεις όταν αποδέχονται επιλογές και επιταγές κατεξοχήν νεοταξικές.

Ακούμε λοιπόν τις οικουμενικές συμφωνίες για τα ευρωομόλογα του μνημονιακού χρέους όπως και την προσαρμογή που επιδιώκει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στα νέα δεδομένα. Συμφωνίες που οδηγούν στην επιμήκυνση της σκλαβιάς και την μετάλλαξη του Έθνους. Προσαρμογές που οδηγούν στην πλήρη εκχώρηση των εξουσιών του Εθνικού Κράτους στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Πλήρης παράδοση δηλαδή στην σιωνιστική υπερκυβέρνηση που δεν έχει καμία απολύτως αναστολή στους βιοχημικούς αεροψεκασμούς και την εκ νέου σταύρωση της Πίστης στο Θεό μέσα από ηλεκτρονικές κάρτες. Για ποιο λόγο άραγε θα μπορούσαν να σεβαστούν την ακεραιότητα της Πατρίδος και την ελευθερία του λαού μας; Ελευθερία που σαφώς επιδιώκουν να ταυτοποιήσουν και να αιχμαλωτίσουν.

Όσοι γυρεύουν την προσαρμογή στην Νέα Τάξη Πραγμάτων πρέπει να αναλογιστούν την συνεχόμενη ρητορεία του πρωθυπουργού Παπανδρέου υπέρ της ταχέως εγκατάστασης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, την άμεση σύνδεση αυτής με την φυτευτή οικονομική κρίση, την διαρκή επίκληση στον ρόλο του ΟΗΕ, αλλά και τις έντονες φήμες μεταβάσεως αυτού στην γενική γραμματεία του ΟΗΕ. Ο ίδιος ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός «μας» έχει συνδέσει τον λόγο ύπαρξης του ΟΗΕ με τον πολιτικό σχηματισμό αυτής της υπερεθνικής διακυβέρνησης, την υπαγωγή της ανθρωπότητος δηλαδή στις διαταγές της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας στα πλαίσια ενός ασύνορου παγκόσμιου χωριού.

Και όποιος τυχόν αμφιβάλλει για την πραγματικότητα δίχως να τυγχάνει βαλτός, ας παρατηρήσει ότι οι νόμοι του κράτους έχουν αντικατασταθεί πλήρως από κοινοτικές οδηγίες και διεθνείς αμνηστίες. Όλες τους νεοταξικά καθοδηγούμενες. Ακόμη κι αυτή η «Ε»Ε είναι ο λούστρος του παγκόσμιου καθοδηγητικού οργάνου του ΟΗΕ, αφού ούτε καν ευρωπαϊκό στρατό δεν μπορεί να συγκροτήσει. Αφού ούτως ή άλλως επικαλύπτεται από τον συνέταιρο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, το ΝΑΤΟ. Και όλοι μαζί αποτελούν τον τσάτσο του διεθνιστικού νεοταξισμού και του διεθνούς σιωνισμού μέσα στα όρια της δυσώνυμης Νέας Εποχής που δήθεν τυχαία επικαλούνται οι Αρχές του Συστήματος για να αναφερθούν στα νέα δεδομένα.

Αλήθεια, αυτά τα νέα δεδομένα που συνειδητά ακολουθεί η Καθεστηκυία Τάξη της Πατρίδος μας με την συνοδοιπορία της ντόπιας Δεξιάς, για την Κεντροαριστερά ούτε λόγος αφού τον προδότη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς, περιλαμβάνουν την αμνησία στα εθνικά θέματα; Περιλαμβάνουν την νομή με τα ξένα συμφέροντα του πλουτοπαραγωγικού ορίζοντα όταν καλπάζουν ανεργίες, περικοπές παροχών και συγκυριαρχίες; Ακόμη και όταν τουρκικά και αμερικανικά πολεμικά πλοία κάνουν σουλάτσο στο Αιγαίο Μας.

Η πολιτική συμπεριφορά λοιπόν ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Νέα Εποχή της είναι η καταπολέμηση αυτής και το ξερίζωμα των εγκαθέτων της από τα σωθικά του Ελληνικού Έθνους. Η ορθή ανταπάντηση είναι η επιβολή μιας Ελληνικής Τάξης Πραγμάτων και μιας Ελληνικής Εποχής που μπορεί να επιφέρει μόνον ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός και οι Έλληνες Εθνικιστές. Για την Αναγέννηση της Μεγάλης Ελλάδος Μας. Κι ας δούμε αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=2EjwXFzOJ_E&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: