ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 4-5-2011 .



Το νεοταξικό καθεστώς έχει αποδείξει με όλους τους τρόπους και σε όλες τις χρονικές συγκυρίες τα αισθήματα μίσους και φόβου που τρέφει για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες ενθυμούνται τον Στρατό μας μόνον όταν λαμβάνουν τις γνωστές προκλητικές εντολές προκειμένου να υπηρετηθεί το συμφέρον της νατοϊκής και της κάθε άλλου είδους σιωνιστικής συμμαχίας σε κάποιο απομακρυσμένο μέτωπο άσχετο με τα πραγματικά ελληνικά συμφέροντα.

Το βέβαιο είναι ότι κάθε φορά που η ξενοκίνητη πολιτική ηγεσία σέρνεται στα θελήματα της εκάστοτε ανθελληνικής συμμαχίας, προβαίνει στη συνειδητή περιθωριοποίηση του στρατεύματος. Το έπραξε τον καιρό που ακολούθησε την εθνική παλιγγενεσία. Το έπραξε στον καιρό του εθνικού διχασμού. Απέτυχε να το πράξει επί Εθνικής Κυβερνήσεως Ιωάννη Μεταξά που επιβλήθηκε στιβαρώς δοξάζοντας το Έθνος μας σε καιρούς πολεμικής αντάρας. Και δυστυχώς το πέτυχε με την σπορά εγκαθέτων, ακόμη και επίορκων στρατιωτικών, επί επαναστατικής κυβερνήσεως Γεωργίου Παπαδοπούλου δια παρεμβάσεων δήθεν αντιστασιακών πολιτικάντηδων.

Το σημείο εκείνο που εκμεταλλεύτηκε κατά τρόπο ξεδιάντροπο το πολιτικάντικο κηφηναριό με την ελληνική λαλιά και την ξενοκίνητη περπατησιά είναι ο όρκος ψυχής που δίνει ο Έλληνας Στρατιώτης να υπερασπιστεί την Πατρίδα μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός του. Διότι ο Έλλην Στρατιώτης δεν υπόκειται στους ταπεινούς σχεδιασμούς της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας αλλά είναι ταγμένος να εξασφαλίζει την ακεραιότητα της Πατρίδος και την ασφάλεια των Ελλήνων οπουδήποτε και καθ’ οιονδήποτε τρόπο χρειαστεί να επέμβει, εντός και εκτός των συνόρων, στην ελεύθερη και την σκλαβωμένη Ελλάδα.

Φρόντισαν λοιπόν οι δουλόφρονες πολιτικάντηδες να σύρουν το στράτευμα στην δούλεψη τη δική τους και των νεοταξικών αφεντικών τους είτε με τον έλεγχο της αναδείξεως δοτών στρατιωτικών ηγεσιών κομματικά αρεστών είτε ακόμη και με την ευτυχώς έως τώρα αποτυχούσα απόπειρα σποράς στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων του συνδικαλιστικού ζιζανίου.

Τώρα στον καιρό του επιβληθέντος δια των λαθρομεταναστών πολυφυλετικού κράτους του μνημονίου, οι γραικύλοι πολιτικάντηδες επιδιώκουν να βάλουν αλλοδαπούς στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων. Φρονούν ότι δια της εγκαταστάσεως αλλοδαπών αξιωματικών στον Ελληνικό Στρατό θα καταφέρουν να πνίξουν τις προστατευτικές του αντιστάσεις στο πλευρό του αγρίως πενόμενου και χειμαζόμενου ελληνικού λαού και θα πειθαναγκάσουν τους Έλληνες Στρατιωτικούς να ανεχτούν την σχεδιαζόμενη παράδοση άνευ όρων των εθνικών μας ζητημάτων και της εθνικής μας κυριαρχίας στις ορέξεις μισελλήνων «γειτόνων» και «συμμάχων». Πράττουν δε έτσι οι νεοκοτζαμπάσηδες της πολιτικής μας ζωής την στιγμή που η Τουρκία απλώνει την νεοοθωμανική παρουσία της στα γειτονικά κράτη και την απειλητική της κυριαρχία σε Θράκη και Αιγαίο.

Και επειδή το πολιτικάντικο μίσος είναι ακόρεστο σε βάρος του ανήκοντος στο Ελληνικό Έθνος και μόνο Στρατού μας, οι ξενοκίνητοι και δοσίλογοι ηγετίσκοι «μας» επιδίδονται σε ένα ξεδιάντροπο ψυχολογικό πόλεμο ηθικού αλλά και πραγματικού ξαρματώματος. Αυτό συμβαίνει τόσο με την διεξαγωγή της αντεθνικής δίκης σε βάρος των ΟΥΚ που είχανε παρελάσει πέρσι στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, δίκη που θα λάβει χώρα στο ναυτοδικείο στις 20 Σεπτεμβρίου με ευθύνη του ανθελληνικού «Ελληνικού» Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι όσο και με το ξεπούλημα στρατοπέδων με ευθύνη του υπουργείου «εθνικής» άμυνας. Ξεπούλημα που θα πραγματοποιηθεί με εντολές των παγκόσμιων τοκογλύφων του εθνοκτόνου μνημονίου στα πλαίσια δήθεν εξορθολογισμού των απαραίτητων στρατιωτικών εγκαταστάσεων και παράδοσης των υπολοίπων στα προοδευτικά κέφια της κεντροαριστεράς και τους λαθρομετανάστες.

Είναι όμως και κάποιοι ακόμη λόγοι που προσπαθούν να συρρικνώσουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ο ένας λόγος είναι η εντυπωσιακή άνοδος του Ελληνικού Εθνικισμού στις τάξεις της Ελληνικής Νεολαίας, αλλά και στις τάξεις της Εθνικής Εργατικής και Παραγωγικής Τάξης της Πατρίδος μας. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η επιρροή του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού διαπερνάει ολόκληρη την πυραμίδα του ελληνικού λαού και εισέρχεται εντός της τάξεως του Ελληνικού Στρατού ταυτόχρονα με την πάνδημη επιθυμία αλλά και την επιτακτική υποχρέωση Λαού και Στρατού να σταματήσει ο κατήφορος υποχωρητικότητας του Κράτους μας. Παράλληλα οι εκπληκτικές επιδόσεις των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε όλες τις ασκήσεις που λαμβάνουν μέρος διεθνώς υποχρεώνουν τους πάντες να ομολογούν την ανωτερότητα του ελληνικού αξιόμαχου http://www.youtube.com/watch?v=9lgfgqyK29A&feature=player_embedded#at=86.

Ο Ελληνικός Στρατός διαθέτει ένα κοινό σημείο με τον Ελληνικό Εθνικισμό. Ανήκει μονάχα στο Ελληνικό Έθνος και τον ελληνικό λαό. Διαθέτει όμως και κάποιες περγαμηνές που τον κάνουν να ξεχωρίζει μακράν παντός άλλου. Είναι ο ποταμός Αίματος, το ηρωικό στοιχείο, η αυταπάρνηση και το εθελούσιο πνεύμα υπηρετήσεως της Φυλής όχι με βάση το στοιχείο της μικρόψυχης λογικής αλλά με βάση το εθνικώς αναγκαίο του σχηματισμού της αληθινής Μεγάλης Ελλάδος. Και αυτή την πορεία του καθαρμού και της εθνικής ολοκληρώσεως της Πατρίδος θα τη διαβούμε μαζί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: