ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΑΘΗΝΑ 27-5-2011 .

Οι Έλληνες πρέπει να επιστρέψουν με βήματα ουσιαστικά, δηλαδή αληθινά επαναστατικά, στον τόπο τους. Φαίνεται ως εννοιολογικό σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό αλλά στην ουσία είναι το μεγάλο ζητούμενο προκειμένου να αρθούν τα σημερινά αδιέξοδα της πατρίδος μας. Ενδεχομένως να φαντάζει και ως ακραία πολιτική ενέργεια για την νεκρικά εφησυχασμένη ελληνική κοινωνία, αλλά τα ακραία προβλήματα αντιμετωπίζονται μόνο με ακραίες και πραγματικά ανατρεπτικές λύσεις, απόλυτα αντικαθεστωτικές. Αλλά τα προβλήματα της Ελλάδος είναι τόσο πολύ ακραία που το πολιτικό σύστημα της σήψης και της παρακμής επιχειρεί να ποδηγετήσει τις λαϊκές αντιδράσεις με κάθε τρόπο. Και φυσικά αναφερόμαστε στην εκδήλωση της συσσωρευμένης αγανάκτησης των Ελλήνων σε πόλεις, γειτονιές και τη νεοταξική φωλιά του κοινοβουλίου.

Τα αντιφατικά της υπόθεσης είναι ομολογουμένως υπαρκτά αλλά έχουν σαφή εξήγηση. Είναι η περίεργη πρόσκληση εξ Ισπανίας προς τον λαό μας να αφυπνιστεί όταν υπάρχουν έντονα σημάδια στημένου επεισοδίου. Είναι η ανεξήγητη «στοργή» των χρυσοπληρωμένων επικοινωνιακών παπαγάλων του μνημονιακού καθεστώτος που τα βρίσκουν όλα καλώς ή αναγκαία καμωμένα και τώρα προωθούν, επιβραβεύουν, πανηγυρίζουν, ανακουφίζονται, αναφωνούν το επιτέλους για την κίνηση των αγανακτισμένων Ελλήνων. Έλληνες που οφείλουν να μετουσιώσουν την αγανάκτηση σε οργή του δικαίου που καταπιέζεται από το άδικο.

Oι επιχειρούμενες προβοκάτσιες του ΣΥΡΙΖΑ, των συνδικαλιστών και λοιπών αντιρατσιστικών - ανθελληνικών αθυρμάτων δεν έχουν θέση στην εθνική και λαϊκή αντίσταση των Ελλήνων. Ναι λοιπόν, ο Έλληνας αφού περιπλανήθηκε σε πολιτικά περιβάλλοντα ουτοπίας και πλάνης και αφού σαγηνεύτηκε από όμορφα λόγια που χαϊδεύουν τα αυτιά δίχως αντίκρισμα πλην της απόλυτης περιθωριοποίησής του, οφείλει να πάρει πίσω τον κλεμμένο κόσμο του όχι απλά ως αγανακτισμένος αλλά ως εξοργισμένος.

Τώρα πλέον τον λόγο λαμβάνουν δικαιωματικά η γαλανόλευκη σημαία και η βαριά ιστορία αιώνων που παίρνουν από το χέρι τον λαό μας στην επαναφορά στο ρόλο που του πρέπει. Λαός μαχητής και συνάμα δίκαιος κριτής. Και πρέπει να λειτουργήσει έτσι έχοντας ως μοναδικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα. Και το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι η επαναφορά της Ελλάδος στο θρόνο της από αφυπνιζόμενους Έλληνες που δεν διαπραγματεύονται τίποτα δικό τους. Από Έλληνες που μοιάζουν με τον βασιλιά Λεωνίδα όταν ζητούσε από τους 300 Σπαρτιάτες του στις Θερμοπύλες να μην δώσουν τίποτα στους Πέρσες και να τους πάρουν τα πάντα. Και από Έλληνες που μοιάζουν με τον Οδυσσέα όταν επιστρέφοντας στην Ιθάκη μετά από περιπλάνηση χρόνων τιμώρησε τους σφετεριστές του θρόνου του, της οικογένειάς του και του κόσμου του.

Η εκδίκηση των Ελλήνων είναι φυσική νομοτέλεια. Όλοι μας τούτες τις ώρες οφείλουμε να ενσαρκώσουμε τον σύγχρονο Οδυσσέα που είναι ικανός με βλέμμα και πράξεις κοφτερές να αποκαταστήσει την ελληνική κυριαρχία. Και σε τούτη την όμορφη και επιβεβλημένη ενέργεια φρόνιμο είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος να στραφεί στο εσωτερικό της χώρας και τους ντόπιους ολετήρες αφού αυτοί φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη των αδιεξόδων μας σε συντριπτικό ποσοστό πάνω και από τους βάρβαρους που μας ζώνουν. Αυτή την αντιμετώπιση επιφύλαξε κι ο ίδιος ο Οδυσσέας στους μνηστήρες της Πηνελόπης. Και αυτό είναι το δικό μας σκεπτικό απέναντι στους εξουσιαστικούς και παρακρατικούς μνηστήρες της Ελλάδος.

Και τι είπαν λοιπόν οι μνηστήρες στον Οδυσσέα; Είπαν προ της μεγάλης τιμωρίας ότι συμπεριφέρθηκαν στη βασίλισσα καλά, αφού της φορτώθηκαν στο σβέρκο προς επιλογή του επικρατέστερου. Και ακόμη πως εκμεταλλεύτηκαν τη γη του αλλά αυτό διορθώνεται. Αυτό ακριβώς έπραξαν και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες. Είπαν στο λαό πως ό,τι πράττουν είναι για το καλό τους και ότι είναι πρόθυμοι να επανορθώσουν τις ζημιές. Με τη διαφορά ότι οι ζημιές έγιναν από αλαζόνες τυχοδιώκτες που θέλησαν να μοιραστούν το έπαθλο της Πατρίδος μας με τους βάρβαρους εντολοδόχους του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Και ύστερα έντρομοι οι μνηστήρες της Πηνελόπης ζήτησαν τα ρέστα. Γύρισαν στο μέρος του Οδυσσέα και τον ρώτησαν τάχα απορημένοι ποιο ήταν το κρίμα τους. Απορία που είναι σήμερα χαρακτηριστική των σύγχρονων τυμβωρύχων ηγετίσκων. Η απάντηση του Οδυσσέα είναι και η δική μας απάντηση στην καθεστωτική ακρίδα του τόπου http://www.youtube.com/watch?v=dr6Zio3dU_0&feature=feedlik. Το έγκλημα λοιπόν είναι η κλοπή του ελληνικού κόσμου που χτίστηκε αποκλειστικά με ιδρώτα και αίμα ελληνικό και τώρα μας ζητούν να τον πουλήσουμε. Και ακόμα κλέβουν τα παιδιά μας, τις γενιές Ελλήνων που θέλουν να τελειώσουν.

Ο σημερινός Οδυσσέας λοιπόν πρέπει να γίνει ο επιστρέφων Ελληνισμός προ του κινδύνου. Απαιτείται όμως η ενότητα των Ελλήνων και η αληθής αντικαθεστωτική δράση. Με την απαίτηση της εξόδου των ανθελλήνων και την ηγεμονία Πατριωτών Ελλήνων με πίστη στα υψηλά πεπρωμένα του Ελληνικού Έθνους και τα δίκαια του ελληνικού λαού. Ο Θεός θα μιλήσει με χέρι ελληνικό. Ψηλά τις ελληνικές σημαίες. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός στηρίζει τους ανυποχώρητους και Όρθιους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: