ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ

ΑΘΗΝΑ 15-5-2011 .




Βρώμισε το πτώμα του κράτους των εθνικών ολετήρων που εξακολουθούν να υποκρίνονται την πολιτική ηγεσία της Πατρίδος μας. Άνθρωποι ανερμάτιστοι για εξουσία που δεν τους πρέπει, ανοίγουν τα τείχη της Πολιτείας στον εχθρό. Προσκυνούν την εξουσία της Τουρκίας που εξακολουθεί να υπηρετεί τον σιωνιστικό νεοταξισμό, προσχωρούν στις επιδιώξεις της «γείτονος» και επιχειρούν να αφελληνίσουν την Πατρίδα μας.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν υπερβεί κάθε όριο μειοδοσίας. Έχουν μάλιστα εκτεθεί ανεπανόρθωτα όταν διάφορα κυβερνητικά μέλη και παρατρεχάμενοι του καθεστώτος επιχειρούν να δικαιολογήσουν τις πληγές που ανοίγουν στο Σώμα της Ελλάδος. Για να διαψευστούν οικτρά αλλά και τραγικά από τα γεγονότα και από Έλληνες που επιμένουν να μένουν όρθιοι στις επάλξεις και να λένε τα πράγματα με το όνομά τους.

Ακούσαμε τον υπουργό εξωτερικών Δρούτσα να λέει σε συνέντευξή του στο καθεστωτικό ραδιοσταθμό Βήμα 99,5 ότι η Ελλάς δεν έχει παραιτηθεί από κανένα κυριαρχικό της δικαίωμα. Να μας λέει ότι τάχα δεν είναι ορθό ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θέλει να οριοθετήσει ΑΟΖ. Ότι η Ελλάδα έχει υπογράψει σχετική συμφωνία με την Αλβανία για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών, ότι είναι σε διαπραγμάτευση με Λιβύη και Αίγυπτο που φυσικά τώρα σπαράσσονται και ότι το θέμα επικεντρώνεται κυρίως στην Τουρκία, ενώ ανακαλύπτει κακά εθνικιστικά ερείσματα που κατηγορούν τάχα άδικα την κυβέρνηση για υποχωρητικότητα. Αναφέρθηκε μάλιστα ο υπουργός εξωτερικών και στους ελληνικούς υδρογονάνθρακες προσπαθώντας να κρατήσει εσκεμμένα χαμηλά τον πήχη.

Όμως διαβάσαμε σε επιστολή του τον πρόεδρο της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων, πρέσβη κ. Θ. Δασκαρόλλη, να αναφέρεται σε ανομολόγητους χειρισμούς στα εθνικά θέματα από παραθεσμικούς μηχανισμούς και μάλιστα όχι με το αζημίωτο. Αναφέρθηκε ο κ. Δασκαρόλλης ακόμη στις καταστροφικές συνέπειες της διπλωματικής και οικονομικής διαπραγματευτικής ανικανότητας των κυβερνώντων, απέδωσε τα ολέθρια αποτελέσματα της δεινής μας θέσης επί των εθνικών ζητημάτων στην ραγιάδικη εξωτερική πολιτική κι όχι στην οικονομική κρίση και έκανε λόγο ξεκάθαρο για την προσχώρηση της Ελλάδος στην νεοοθωμανική αυτοκρατορία. Τα ήπια αναμασήματα των θέσεων του υπουργού εξωτερικών από τον εκπρόσωπο τύπου του υπουργείου συνηγορούν ουσιαστικά υπέρ των θέσεων του κ. πρέσβη.

Σε εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Τούρκων Δυτικής Θράκης, μέλος της διαβόητης αντίστοιχης Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην πόλη Χοχστ για την ημέρα της Εθνικής Ηγεμονίας και Γιορτής του Παιδιού από τους τουρκομογγόλους, εθεάθη στην αίθουσα η σημαία της «ανεξάρτητης δυτικής Θράκης». Και έξω από το πολεμικό μουσείο στο Ναύπλιο κυμάτιζε η διαβόητη σημαία της «ανεξάρτητης Κρήτης», σύμβολο της οθωμανικής κυριαρχίας και του εκάστοτε σχήματος των νεοταξικών ορέξεων. Αντίδραση φυσικά δεν υπήρξε καμία από τα καθεστωτικά γιουσουφάκια.

Να θυμηθούμε βέβαια κάτι που δεν μοιάζει καθόλου τυχαίο. Την πρόσφατη αναφορά του Ντενίζ Μπαϊκάλ στο ζήτημα των υποτιθέμενων τουρκοκρητικών της Αττάλειας. Τώρα λοιπόν εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας Ζεϊμπέκ να δηλώνει πως η Ελλάδα κατέχει παράνομα το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι και πως τα νησιά μας αυτά ανήκουν τάχα στην Τουρκία σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λοζάνης και βρετανικούς χάρτες του 1947! Εδώ βεβαίως θυμόμαστε την εμμονή των Τούρκων να παραβιάζουν τα εθνικά μας σύνορα ξανά και ξανά σε μονότονη βάση πέριξ του Αγαθονησίου και του Φαρμακονησίου συστηματικά μετά την προδοσία των Ιμίων σε συνδυασμό με τα σχέδιά τους για τη διχοτόμηση του Αιγαίου στον 25ο μεσημβρινό χωρίς αντίδραση από το προσκυνημένο ψευτορωμέϊκο.

Στο ζήτημα της Κύπρου μας και σε συνδυασμό με τις επερχόμενες εκλογές αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ περί ανάγκης διαλλακτικότητας ανάμεσα στις δύο κοινότητες όπως είπε, επαληθεύοντας την διολίσθηση της κυπριακής ηγεσίας σε κοινότητα όπως έχει επισημάνει η εθνικιστική παράταξη στην μητροπολιτική Ελλάδα και στην Κύπρο. Η εξίσωση θύτη και θύματος ισοδυναμεί με το ενδεχόμενο τουρκοποίησης της μεγαλονήσου μας. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο και κάθε κυπριακή πατριωτική φωνή το επισημαίνει, αλλά η κομμουνιστική διακυβέρνηση Χριστόφια παραμένει στις υφιστάμενες διαπραγματεύσεις παρά τις ψευτογκρίνιες της κυβέρνησης. Η Ελλάς λάμπει δια της απουσίας της.

Και εδώ πίσω στην καταματωμένη Μάνα Ελλάδα τα παιδιά της αιμορραγούν. Αυτό συμβαίνει με την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη από λαθρομεταναστευτικά ερπετά που όπως όλα δείχνουν δεν έγινε για την κλοπή μιας κάμερας απλά, αλλά γιατί κάποιοι θέλουν ελληνικό αίμα και φόβο. Η πιθανότατη προβοκάτσια της δολοφονίας ενός αλλοδαπού συνηγορεί σ’ αυτή την κατεύθυνση. Το καθεστώς και σ’ αυτή την περίπτωση έρποντας στα τέσσερα πόδια από την κυβέρνηση έως την αριστερά και τα λαθρολάγνα εξαπτέρυγα συνολικά, αδιαφορούν παντελώς ακόμη κι όταν ο ελληνοαμερικανός πρόεδρος του αμερικανικού ινστιτούτου μεταναστευτικής πολιτικής κ. Παπαδημητρίου αναφέρεται στην χρήση του λαθρομεταναστευτικού όπλου από τα τουρκικά χέρια.

Το καθεστωτικό κράτος λοιπόν σάπισε και εμείς οφείλουμε να το αποτρέψουμε από τη δολοφονία του Ελληνικού Έθνους. Το Ελληνικό Έθνος έχει κάθε δικαίωμα και ιερή υποχρέωση να εγερθεί και να ανατρέψει τους επίορκους της Ελληνικής Φυλής. Να στήσουμε άμεσα ένα εθνικοκοινωνικό καθεστώς ικανό να φροντίσει την υγεία και την ακεραιότητα των Ελλήνων και της Ελλάδος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: