ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 23-5-2011 .


Έχουν βγει στα κανάλια της διαπλοκής, τα συνέδρια και τα υπόλοιπα βήματα πολιτικού λόγου σύσσωμοι οι καθεστωτικοί αχθοφόροι του διεθνιστικού νεοταξισμού και ζητούν κατά πως λένε συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων. Ξεχνούν όμως ότι οι διαβόητες πολιτικές δυνάμεις του τόπου δεν εκφράζουν μήτε τον τόπο μήτε τον ελληνικό λαό.

Σε τι άραγε μπορεί ένας Έλληνας σήμερα να συναινέσει; Στην υπόθαλψη του λαθρομεταναστευτικού εποικιστικού στρατού και τη στέγαση αυτών σε γειτονιές και στρατόπεδα, στις δολοφονίες Ελλήνων, στη διάλυση της οικονομίας και την ώθηση Ελλήνων στην ανεργία, στην παράδοση της Ελλάδος στις ορέξεις βαρβάρων «γειτόνων» και «συμμάχων»; Επειδή λοιπόν είναι αδύνατο να οδηγήσουμε την Πατρίδα μας στη φωτιά, αποφάσισαν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες να καταργήσουν τον ελληνικό λαό και να δώσουν διακομματική συναίνεση στην υποδούλωση της Ελλάδος ακόμη και χωρίς εκλογές.

Το ζήτημα των λαθρομεταναστών έχει πάρει διαστάσεις εθνικού κινδύνου. Κινδύνου για την υγεία τόσο του έθνους όσο και του λαού. Ο υπουργός υγείας Λοβέρδος συμμετέχοντας στη σύνοδο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας μίλησε για τις μεταδοτικές και μη ασθένειες που δεν γνωρίζουν σύνορα, με την ευθύνη ωστόσο και του εν λόγου νεοταξικού οργανισμού. Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που έχει συμβάλει καθοριστικά στη μετάδοση των ασθενειών, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι οι δαπάνες υγείας για τους ανασφάλιστους αλλοδαπούς ανέρχονται ετησίως στα 150 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή σε ποσοστό άνω του 5% του προϋπολογισμού για νοσοκομειακή περίθαλψη.

Δεν μπορούν λοιπόν να μας μιλούν οι ελληνόφωνοι εξουσιαστές για την προσφορά των λαθρομεταναστών στην ελληνική οικονομία την οποία εν μέσω γενικευμένης κρίσεως σπρώχνουν ακόμη πιο χαμηλά. Μπορούμε όμως να μιλήσουμε εμείς για τη δική τους προσφορά στην εγκληματικότητα που έχει καταστεί όπλο το οποίο σημαδεύει στην καρδιά τον Έλληνα τόσο εθνοφυλετικά όσο και βιολογικά. Είναι ο λόγος εκείνος που δεν άφησε το βίντεο της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη να βγει στο φως της δημοσιότητας αφού οι αρμόδιοι αστυνομικοί της ΓΑΔΑ σοκαρίστηκαν από τις σκηνές βίας των Αφγανών δολοφόνων.

Είναι ακόμη η σύλληψη ενός Αλβανού στο Καλπάκι Ιωαννίνων που συνελήφθη να μεταφέρει τον θάνατο ελληνόπουλων συσκευασμένο σε δυο σάκους με 49 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης που μας προκαλεί όταν μια Αλβανίδα συνδικαλίστρια έλεγε στη βουλή των νεοταξικών υποπόδιων ότι μας χτίζουν σπίτια και μας φροντίζουν τους παππούδες. Κάποιοι βέβαια από αυτούς έχουν ληστευτεί ή φονευτεί αλλά ουδείς συστημικός στέκεται σ’ αυτό.

Tο δικαίωμα της προστασίας της ζωής από ένα κράτος ανθελληνικό δεν διασφαλίζεται επ’ ουδενί. Δεν διασφαλίζεται φυσικά από την κυβερνητική ανάθεση στον γνωστό αντιπρόεδρο Πάγκαλο ως συντονιστή των νέων μέτρων επίλυσης του προβλήματος που ξεκινούν όπως διαβάζουμε από τις αυτονόητες πεζές και εποχούμενες περιπολίες και φτάνουν μέχρι τη μείωση των αστικών αξιών στο Κέντρο της Αθήνας που παραμένει διακεκαυμένη ζώνη.

Η ζωή μας δεν διασφαλίζεται από το νέο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο για τη μετανάστευση που θα διαχειρίζεται την καλλιέργεια του προβλήματος από πόλη σε πόλη και στα διάφορα κέντρα υποδοχής που διώχνουν ιστορικά μας στρατόπεδα. Η ζωή των Ελλήνων δεν διασφαλίζεται όταν το φράγμα του Έβρου μένει στα χαρτιά, όταν οι Έλληνες επαγγελματίες εξακολουθούν να πυροβολούνται μέσα στα μαγαζιά τους, όταν οι γυναίκες μας βιάζονται από «δυστυχισμένα» ερπετοειδή, όταν οι αντιεξουσιαστές, ομοίως λαθρόβιοι, στήνουν ενέδρες σε αστυνομικούς όπως στην Πεύκη έχοντας στοχοποιήσει τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο.

Στην οικονομία οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι λειτουργούν με όλους τους κανόνες της μαφίας. Τέθηκε λοιπόν ως όρος για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του εθνοκτόνου δανεισμού η διακομματική συναίνεση των καθεστωτικών πολιτικών δυνάμεων και η υιοθέτηση των όρων του μνημονίου. Λέγεται μάλιστα πως παρά την κυβερνητική διάψευση η συναίνεση ζητήθηκε και εγγράφως, κάτι που ουσιαστικά επαληθεύεται από την πρεμούρα συνεννόησης των γραικύλων πολιτικάντηδων.

Ακόμη και η αξιωματική αντιπολίτευση συμφωνεί με τους «ευρωπαϊκούς» στόχους στο ελληνικό ζήτημα, αλλά με άλλες συνταγές και όχι με το συγκεκριμένο μνημόνιο. Με ένα άλλο αναθεωρημένο μνημόνιο όμως όλοι θα κάνουν κουβέντες. Στο μεταξύ ο υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο των απολύσεων δημόσιων υπαλλήλων που έρχονται καλπάζοντας. Συνένοχοι στο ίδιο κόλπο και συνδαιτυμόνες. Με την Αριστερά να αντιστέκεται στο πλευρό…των λαθρομεταναστών σαν κι αυτούς που κατέλαβαν το ελληνικό προξενείο στο Μόντρεαλ δηλώνοντας συμπαράσταση στους «ταλαίπωρους» αναρχικούς και λαθρεποίκους που ταλαιπωρούν εμάς!

Στο μεταξύ η ΕΛΒΟ, τα παλιά αεροσκάφη της Ολυμπιακής και τα δικαιώματα στα πετρέλαια του Βορείου Αιγαίου μπαίνουν στο διεθνές παζάρι όταν η Τουρκία κρούει τύμπανα πολέμου με τις διεκδικήσεις ελληνικών νησιών όπως το Καστελόριζο, το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Διεκδικήσεις που τις προτάσσει τόσο με τις αποβάσεις πολιτικών της όσο και με την κάθοδο τουρκικών αρμάδων όπως πράττει αντιπαρατάσσοντας αυτές απέναντι στο ελληνικό δικαίωμα της άσκησης έρευνας και διάσωσης μεταξύ Καστελόριζου και Ρόδου στο ίδιο σημείο.

Δεν χρειαζόμαστε λοιπόν καθεστωτική συνεννόηση αλλά συντριβή του καθεστώτος. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι συσπείρωση Ελλήνων γύρω από το ελληνικό εθνικιστικό λαϊκό κίνημα και πολύ αγώνα ενάντια στη νέα ξενοκρατία για μια Μεγάλη Ελλάδα με κυρίαρχους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: