ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ο ΙΕΡΟΣ


ΑΘΗΝΑ 14-9-2011.

Ο αγώνας που δίνει τούτες τις μέρες το Ελληνικό Έθνος έχει άμεση σχέση με την ίδια την επιβίωσή του. Είναι αγών ιερός από τον οποίο όμως απουσιάζει εκουσίως το ψευτορωμέϊκο που προσποιείται το ελληνικό κράτος. Κράτος παλιάτσων μασκαρεμένων που έχουν περάσει στην απέναντι παράταξη του διεθνιστικού νεοταξισμού ενώ λειτουργούν σαν τους ουνίτες μέσα από τις ελληνικές γραμμές εναντίον της εθνικής μας υποστάσεως. Γιατί πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτούν τα πολλαπλά τραύματα που επιφέρουν κυβέρνηση και καθεστώς σε βάρος της εθνικής άμυνας της χώρας;

Οι δικαιολογίες περί της οικονομικής ζημίας και ένδειας πρέπει να απορριφτούν ως απολύτως απαράδεκτες και ψευδείς. Κανένα σοβαρό κράτος δεν έχει ακρωτηριάσει την εθνική του κυριαρχία και δεν έχει δώσει εδαφικά δικαιώματα στον εχθρό άνευ μάχης. Ουδέποτε η Ελλάς εγκατέλειψε τα κεκτημένα δικαιώματα και τα αιματοβαμμένα εδάφη με συζητήσεις και ηθελημένες υποχωρήσεις. Ακόμη κι όταν οι πολιτικάντηδες ασελγούσανε σαν τώρα στους ιερούς απελευθερωτικούς πολέμους του Ελληνικού Στρατού. Τώρα όμως ο κυριότερος εχθρός του στρατού και του λαού μας είναι το ξεπουλημένο ελληνόφωνο κράτος «μας».

Δείτε τι γίνεται με την Τουρκία. Οι Τούρκοι βουλευτάδες του ΠΑΣΟΚ γίνονται κομιστές εντολών και χαιρετισμών του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών στην «τουρκική» τάχα μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη ανακαλύπτοντας «Τούρκους» ακόμη και στη Ρόδο. Οι ψευτομουφτήδες απαγορεύουν σε συνευρέσεις την χρήση της ελληνικής γλώσσας. Και η Άγκυρα ζητάει ως ένδειξη αμοιβαιότητας έλεγχο «τουρκικών» ακινήτων. Οι δε διακρατικές επιτροπές θέλουν την μοιρασιά του Αιγαίου και της περιουσίας μας.

Είναι δυνατόν λοιπόν να ανεχτούμε την ιεροσυλία σε βάρος των θυσιών των Ενόπλων Δυνάμεων και του λαού μας όταν το αίμα ρέει ακόμη μέχρι τις μέρες μας; Είναι δυνατόν να δεχόμαστε ως βόλια φτώχια, πείνα και ανεργία προκειμένου να κρατήσουμε κάτω το κεφάλι και να αφήσουμε τον εχθρό να σπάσει σε βάρος μας τα εθνικά σύνορα; Είναι δυνατόν την ώρα που οι αδάμαστοι πιλότοι μας σκίζουν σημειώνοντας θριαμβευτικές επιδόσεις και συγκεντρώνουν διθυραμβικά σχόλια σε διεθνείς στρατιωτικούς διαγωνισμούς, στην πατρίδα μας να επιδιώκεται η πρόσθεση νέων σκλάβων πατρίδων στις ήδη υπάρχουσες;

Ο Ελληνικός Στρατός δεν έχει πολλές επιλογές. Είναι συνταγματικό του δικαίωμα και ιερή υποχρέωση να σηκώσει το ανάστημά του έχοντας ως πάνσεπτη εικόνα μονάχα τους ηρωικούς του προγόνους και την ελληνική σημαία. Χάνουμε την Ελλάδα μας κι αυτό πρέπει να το σταματήσουμε. Δεν είναι κακό να επαναστατούμε προκειμένου να απαιτήσουμε την επιστροφή της Πατρίδας στα χέρια μας προ του γκρεμού. Είναι καθήκον ελληνοπρεπές και δικαίωμα απαράγραπτο. Είναι οδός ιερή που πρώτος ο Ελληνικός Στρατός έχει ανοίξει διάπλατα με το Άγιο Ελληνικό του Αίμα.

Υπάρχει σαφές χρέος Εθνικής Τιμής που οφείλουμε να εκπληρώσουμε απέναντι στον Βλαχάκο, τον Γιαλοψό, τον Καραθανάση, τον Ηλιάκη και όλους τους αγγέλους της Φυλής μας που μας θωρούν από ψηλά και μας ζητούν να φανούμε αντάξιοί τους. Σωστοί Έλληνες μαχητές του ελληνικού φωτός και της λευτεριάς κι όχι ραγιάδες του νεοταξικού σκότους και της πιο ατιμωτικής σκλαβιάς.

Οι Έλληνες πάντοτε πολεμούσαμε με κάθε τρόπο προκειμένου να απλώσουμε τα ιερά μας σύμβολα σε κάθε δοκιμαζόμενη ελληνική γη. Πολεμούσαμε βαδίζοντας μπροστά ακόμα και με σπασμένα σπαθιά. Πολεμώντας αν χρειαζόταν με πέτρες και ξύλα γιατί αυτό που ποθούσαμε ήταν πάνω από όλα η Πατρίδα. Όπως ακριβώς και οι πιλότοι μας σκεπάζουν το Αιγαίο ακόμη και με σπασμένα φτερά. Ο Έλλην Στρατιώτης έχει εντολή να μακρύνει το Ελληνικό Έθνος κι όχι να το κοντύνει. Έχει εντολή να φτάσει μέχρι τον πιο απομακρυσμένο τάφο Έλληνα Πολεμιστή. Να ελευθερώσει Πατρίδες, εδάφη και τάφους ελληνικούς δοξάζοντας Θεό και δικαιώνοντας θυσίες Ηρώων.

Ο Ελληνικός λαός έχει μια μόνο επιλογή ζωής κι όχι απλώς άσκοπης επιβίωσης και όδευσης τελικής στο χαμό. Αν επιθυμεί να εξασφαλίσει το μέλλον το δικό του και των παιδιών του, αν θέλει να τρανώσει παρουσία βέβαιη στο διηνεκές, τότε πρέπει να σταθεί σιμά στις γραμμές του ελληνικού επαναστατικού πατριωτισμού. Σιμά στον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό και τον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό. Γιατί η αληθινά δική μας Ελλάς δεν ξεχνά ποτέ τα παιδιά της που έγιναν Κάστρα Ελληνισμού χαρίζοντάς της νιάτα και ζωή. Λαμβάνει ζωή από τους Φρουρούς της Ελληνικής Φυλής και προχωρά τραγουδώντας στους αιθέρες το μεγαλείο των Ηρώων της http://www.youtube.com/watch?v=eXiPEX4th9Q&feature=youtu.be.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: