ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΤΟΠΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ


ΑΘΗΝΑ 18-9-2011.

Σε τούτο εδώ τον καθαγιασμένο τόπο Μαρτύρων και Ηρώων διαθέτουμε πολλούς θυσιαστήριους βωμούς στους οποίους δαπανήθηκαν ποτάμια αθώου και τίμιου ελληνικού αίματος για την υπεράσπιση της Ελλάδος και του πατριωτικού ιδεώδους ενάντια σε λογιών – λογιών βαρβάρους. Ενάντια είτε σε ξένους κατακτητές είτε σε υπηρέτες των κατακτητών ξενοκίνητους προδότες. Με τους ξενοκίνητους ελληνόφωνους βαρβάρους να προσπαθούν να ολοκληρώσουν την συντριβή της Ελλάδος που δεν πέτυχαν οι ξένοι εργοδότες τους.

Ο Μελιγαλάς υπήρξε μια ακόμη κατακόμβη ελληνικού πνεύματος αυτοθυσίας και ιερού αγώνος ελληνικής ελευθερίας. Η εθνική αντίσταση που αναπτύχθηκε εκεί ήρθε να προστεθεί στη φωνή του Γένους μας ανά τους αιώνες ότι η Πατρίδα μας είναι υπέρ άνω όλων ημών και ότι η γαλανόλευκη σημαία δεν υποστέλλεται ποτέ και δεν παραδίδεται σε χέρια ολετήρων και εχθρών Θεού και Ελλάδος.

Απέναντι σε έναν ακόμη Ιερό Ναό Ελληνισμού, στον μαρτυρικό Μελιγαλά, επέδραμαν τον δραματικό Σεπτέμβρη του 1944 οι ξενοκίνητοι κομμουνιστοσυμμορίτες με αποστολή την κατάλυση κάθε εθνικής αντίστασης και την καταστροφή της Ελλάδος. Να βιάσουν την Ελλάδα με κάθε μέσο, να αποκόψουν τον ελληνικό λαό από τις Αξίες και Παραδόσεις του, να δέσουν όμηρο το Γένος μας στις βλέψεις μπολσεβικισμού και διεθνισμού, να σκορπίσουν τον θάνατο σε Έλληνες Πατριώτες. Και ο Μελιγαλάς είναι ένας ακόμη τόπος – σύμβολο ελληνικού πατριωτισμού και εθνικοφροσύνης. Γι’ αυτόν το λόγο δέχτηκε την δολοφονική επίθεση των κόκκινων τρομοκρατών.

Η αντίσταση στην άνανδρη επίθεση υπήρξε σθεναρή. Η Ελληνική Ανδρεία αναμετρήθηκε σθεναρά με τον εσωτερικό εχθρό υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, αλλά το έγκλημα είχε στηθεί καλά από συνεργάτες του διεθνούς μισελληνικού παράγοντα που κατηγορούσαν τους Πατριώτες και Εθνικιστές ως δωσίλογους όπως στην πραγματικότητα υπήρξαν οι στασιαστές.

Τα πνιγηρά αποτελέσματα που άφησε ξωπίσω της η δολοφονική επίθεση είναι δηλωτικά του ανθελληνικού μένους που είχε εκδηλωθεί στον Μελιγαλά. Γυναικόπαιδα και γέροι κομματιάζονται, έγκυες ξεκοιλιάζονται, κοπέλες βιάζονται από ανθρωπόμορφα κτήνη. Τραυματίες και ιατρικό προσωπικό εκτελούνται. Η ελληνική σημαία κατεβαίνει και το κόκκινο πανί ανεβαίνει στη θέση της όπως συμβαίνει στις μέρες μας σε κάποιες σχολές. Τοπικοί παράγοντες κατακρεουργούνται και ανασκολοπίζονται. Αιχμάλωτοι κρατούνται σε άθλιες συνθήκες για να οδηγούν στο τόπο του μαρτυρίου. Βασανίζονται με πριόνια, τσεκούρια, μαχαίρια, κονσερβοκούτια και κάθε άλλο μέσο και στη συνέχεια πετιούνται νεκροί και ζωντανοί μες στη γνωστή Πηγάδα.

Πρέπει να παραδειγματιζόμαστε από την Ελληνική Ιστορία. Να μαθαίνουμε καλά την Ελληνική Ιστορία για να μην βρούμε μπροστά μας τέτοιου είδους τραγικά παθήματα. Ιδίως στις μέρες μας που βλέπουμε πάλι τους υποτιθέμενους εχθρούς του κομμουνισμού, συμμάχους του εν μέσω παγκοσμιοποίησης στην πραγματικότητα, να «απελευθερώνουν» κάποιους λαούς με τη χρήση «καλών» στασιαστών και «συμμαχικών» χρημάτων και βομβών. Να βαδίσουμε ενωμένοι. Ναι. Να χτίσουμε την Νέα και Μεγάλη Ελλάδα. Έτσι όπως πρέπει και δεν θέλουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες. Οπωσδήποτε. Επομένως να θυμόμαστε πάντα τους Ηρωικούς Νεκρούς μας και να βαδίσουμε μπροστά πιο δυνατοί από πρώτα όπως προτάσσει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός. Τιμή και Δόξα στους Ήρωες του Μελιγαλά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: