ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ


ΑΘΗΝΑ 15-9-2011.

Η ανθρωπότητα ολόκληρη στροβιλίζεται με μανία από νοσηρούς εγκεφάλους στους ρυθμούς της αντεθνικής, αντιλαϊκής και αντίχριστης παγκοσμιοποίησης. Οι λαοί μοιάζουν με τεράστιες μάζες σκλάβων που έχουν αιχμαλωτιστεί από δοσίλογους πολιτικάντηδες, τρομολάγνους ενημερωτές και τοκογλύφους εμπόρους των εθνών. Από πάνω από αυτόν τον ιδιότυπο στρατό του διεθνιστικού νεοταξισμού βρίσκονται οι εμπνευστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης που εργάζονται πυρετωδώς στην δημιουργία του παγκόσμιου χωριού απορροφώντας πατρίδες και πολίτες είτε στρατολογώντας τους είτε κατεδαφίζοντας αυτούς.

Προσφάτως διεξήχθη στις ΗΠΑ η θλιβερή επέτειος της ισοπεδώσεως των Δίδυμων Πύργων που παρέσυραν στο θάνατο χιλιάδες αθώους ανθρώπους εξαιτίας μιας ένοχης και απάνθρωπης καταστάσεως. Μια κατάσταση που οδήγησε στον υποτιθέμενο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, τους θρησκευτικούς πολέμους, τους «εκδημοκρατισμούς» και το ανακάτωμα των λαών για να μας προκύψει μέσα από «ανοικοδομήσεις» και δανεισμούς η παγκόσμια διακυβέρνηση.

Εκείνος ο Σεπτέμβρης της Παγκοσμιοποίησης ακολουθήθηκε και ακολουθείται από μια ατελείωτη και βασανιστική βαρυχειμωνιά για τα υποτιθέμενα ελεύθερα έθνη σαν το δικό μας που έμελλε να μάθουν ότι ζούσαν και ζουν τόσο καιρό σε μια τεράστια και παγκόσμια φυλακή με τις Αξίες και τις Παραδόσεις να ακυρώνονται ως τάχα αναποτελεσματικές ως προς την «πρόοδο» και τη «συμφιλίωση» των λαών.

Οι παράλογες και επικίνδυνες καινοτομίες που εισήλθαν στις ζωές μας είναι καταιγιστικές. Όλες αυτές οι καινοτομίες εφαρμόζονται υποτίθεται για το καλό μας. Μάθαμε να ζούμε με τους αεροψεκασμούς που γίνονται για διάφορους νεφελώδεις λόγους. Από την προστασία τάχα του περιβάλλοντος μέχρι και την αντιμετώπιση κάποιων εργαστηριακών νόσων που στην πραγματικότητα σπέρνουν ευπάθειες και αδυνάτισμα αντανακλαστικών. Για να συνεχίσει το κακό με την ανατροπή της τροφικής αλυσίδας και την εισαγωγή των μεταλλαγμένων τροφών που δημιουργούν περαιτέρω έλεγχο και εξανδραποδισμό των αιχμαλωτισμένων μαζών. Οι αντιδράσεις έχουν μειωθεί στις υπάκουες κοινωνίες. Γιατί για τις ανυπάκουες υπάρχουν άλλες μέθοδοι.

Υπάρχουν οι στρατιωτικές εισβολές που διενεργούνται για την υποτιθέμενη απελευθέρωση των καταπιεζόμενων λαών που στο μεταξύ μετράνε ερείπια, ανθρώπινες ζωές και αφαίρεση εθνικών περιουσιών και πόρων. Υπάρχουν οι θρησκευτικές συγκρούσεις και τα πάθη αλλά και η κατασυκοφάντηση του θρησκευτικού συναισθήματος με βάση υπαρκτά ή ανύπαρκτα τρωτά σημεία προκειμένου να κλονιστεί η Πίστη και η συνοχή των λαών. Για να ξεπηδήσουν οι διαθρησκευτικοί διάλογοι «συναντίληψης» στο δρόμο για το στήσιμο μιας παγκόσμιας θρησκείας.

Υπάρχει ακόμη η πείνα που έρχεται ως αποτέλεσμα της ερημώσεως και των κοινωνικών αναταραχών που ενσπείρονται στις κοινωνίες ωθώντας σε εμφύλιες συγκρούσεις και παράνομες μεταναστεύσεις. Κι αν ακόμη δεν επαρκούν όλα αυτά και δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία των λαών που εξακολουθούν να υπερασπίζονται την ελευθερία και το εθνικό κράτος, τότε οι εγκάθετοι πολιτικάντηδες που έχουν τοποθετηθεί στο κράτος προχωρούν στη μεθόδευση της εσκεμμένα διαλυμένης οικονομίας προκειμένου να παραχθεί διαλυμένη σκέψη. Στη διαδικασία της διαλυμένης σκέψης εισέρχεται η προπαγάνδα για ανήλικους και για ενήλικους.

Για τους νεαρούς βλαστούς του έθνους εφαρμόζεται το αφαιρετικό για το κράτος ξαναγράψιμο της ιστορίας και η εν γένει κατεδάφιση της εθνικής εκπαίδευσης. Από κοντά ακολουθεί το χύσιμο του αντιρατσιστικού δηλητηρίου τόσο στο σχολείο όσο και στο παιχνίδι και τα κινούμενα σχέδια που προωθούν όλα μαζί τον πολυφυλετισμό που ξεκινήσανε τα νεοταξικά ανακατώματα των λαών με τη συστημική τρομοκρατία και την εσκεμμένη αποτυχία του εθνικού κράτους.

Για τους ενήλικους υπάρχει η επιστράτευση των ταινιών που βάζουν καθημερινά στο σπίτι την «προφητική αναγκαιότητα» της παγκοσμιοποίησης που κατασκευάζει θρασείς «ενόχους» που αντιστέκονται και καλούς «ειρηνιστές» που διαθέτουν όμως δύναμη και νικούν πάντοτε. Ενίοτε οι ταινίες αυτές σκαρφίζονται και βέβηλες ελληνοτουρκικές «φιλίες». Υπάρχουν βέβαια και τα «παιχνίδια» για όλους που διαθέτουν «προφητικές» κάρτες που προλέγουν χτυπήματα σαν όλα τα προαναφερθέντα δεινά και φτάνουν να μιλούνε για τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο ενόψει των ολυμπιακών αγώνων του επομένου έτους.

Υπάρχουν πάνω από αυτό το σκηνικό διάφορες σκοτεινές λέσχες που φροντίζουν για την αδιαπέραστη τάχα ασφάλειά μας που περνάει μέσα από τσιπάκια που ψάχνουν το δρόμο για το ανθρώπινο νου και σώμα. Σκοτεινοί τύποι που οδηγούν στο ανήλιο βάραθρο της παγκοσμιοποίησης αιχμάλωτες ψυχές και τους τροφοδοτούν με την ψευδαίσθηση μιας ζωής γεμάτης σκιές που μοιάζει μ’ ένα τεράστιο θέατρο σκιών. Σαν τους αλυσοδεμένους κατάδικους που ζουν με απόκοσμους ήχους δίχως επαφή με την πραγματικότητα.

Απέναντι στο σκοτάδι της παγκοσμιοποίησης υπάρχουν οι δυνάμεις του Φωτός και της Ελευθερίας του Εθνικοκοινωνισμού. Είναι οι Εθνικές Λαϊκές Δυνάμεις που προτάσσουν την αυθυπαρξία της Φυλής, την υπακοή στο Εθνικό Συμφέρον και την Πίστη στο Θεό. Είναι η ασφαλής οδός για Ισχυρή Πατρίδα και Λαϊκή Ευημερία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: