ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ


ΑΘΗΝΑ 2-9-2011.

Στον καιρό της διαβόητης αστικής δημοκρατίας πραγματοποιείται στην πατρίδα μας μια ανέντιμη και ανθελληνική ανορθογραφία σε βάρος της ιστορίας και του ελληνικού λαού. Το πολίτευμα υπηρετείται από τους πολίτες και συρρικνώνει τα δικαιώματά τους αντί να υπηρετεί αυτό τους πολίτες και να προασπίζει τα λαϊκά δικαιώματα. Τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να συμβαίνει. Όμως αυτό δεν εφαρμόζεται στην πράξη διότι ο λαός μας δεν είναι κυρίαρχος και εξουσιαστής της πατρίδος.

Αυτή είναι η εικόνα της πολιτικής μας ζωής και μάλιστα με μέγιστη ευθύνη του ίδιου του ελληνικού λαού, αφού επέτρεψε να αναρριχηθούν στα ύπατα αξιώματα της Ελληνικής Πολιτείας όχι απλώς ξενοκίνητοι αλλά και διαβλητοί πολιτικάντηδες από όλες τις απόψεις. Έχουν λοιπόν περάσει και εξακολουθούν να περνούν από την πολιτική διοίκηση της χώρας πολιτικάντηδες ανήθικοι, φιλοχρήματοι, καιροσκόποι και ελεγχόμενοι από οργανωμένα συμφέροντα και μυστικές διεθνείς συσκέψεις. Κοντά αναστήματα που έχουν συκοφαντήσει τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους και κυρίως τους αγωνιστές του Ελληνικού Εθνικισμού γιατί κατά το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα απαγορεύεται να ανέλθει ένα πατριωτικό καθεστώς που στηρίζει την λαϊκή φυλετική κοινότητα και την εθνική υπεροχή.

Η ρίζα του κακού βρίσκεται στα δομικά χαρακτηριστικά του «δημοκρατικού» πολιτεύματος που υπακούουν στο κεφάλαιο της νεοταξικής πλουτοκρατίας και την διαχειριστική εξυπηρέτηση των συμφερόντων της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ο Ελληνικός λαός δεν λαμβάνει γνώση των σε βάρος του σχεδιαζόμενων πολιτικών μέτρων που έρχονται πάντοτε μετεκλογικά και οι διαχειριστές του πολιτεύματος της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας είναι οι χείριστοι του έθνους μας σε ήθος, εντιμότητα και μαχητικό ελληνικό πνεύμα.

Και εδώ ακριβώς αναδεικνύεται η ποιοτική υπεροχή του πολιτεύματος της Αριστοκρατίας. Πολίτευμα που εκ της φύσης του προσδιορίζεται ως Εθνικιστική Αριστοκρατία, αφού αφενός μεν στηρίζεται στη λήψη θέσεων ευθύνης από τους πλέον ικανούς και ηθικούς πολίτες της Φυλής και αφετέρου υπηρετεί τον λαό σε σύμπνοια με το κοινό εθνικό συμφέρον.

Για όσους ενδεχομένως θεωρήσουν σκληρό το πολίτευμα της Αριστοκρατίας, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αποσκοπεί στην επικράτηση του δικαίου και την ανάδειξη της εθνικής πυγμής μέσα από τον ταυτόχρονο σεβασμό στους φυσικούς νόμους. Κατά συνέπεια στο πολίτευμα των Αρίστων οι κίναιδοι, οι προδότες, οι ανήθικοι, οι διανοητικά ελαττωματικοί και οι ανώριμοι δεν μπορούν να συμμετέχουν στα κοινά της πολιτείας. Οι προδότες και όσοι προκαλούν το κοινό αίσθημα τύγχαναν στην ένδοξη ελληνική αρχαιότητα σκληρότατη ποινή.

Στο πολίτευμα της Αριστοκρατίας του Έθνους η ανάδειξη των πολιτικών ταγών είναι το αποτέλεσμα της άμεσης λαϊκής συμμετοχής στην επιλογή προσώπων που κατά κοινή ομολογία διαθέτουν ανεπίληπτο ήθος, πίστη στην κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοκρατία, προάσπιση της εθνοφυλετικής καθαρότητας και επιθυμία να καταστήσουν το Ελληνικό Έθνος αδέσμευτο και δυνατό. Σωστή κραταιά δύναμη.

Ο πολίτης κρίνεται από τις δικές του επιδόσεις απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Άρχοντες και λαός του Αριστοκρατικού Πολιτεύματος προέρχονται από τα σπλάχνα του εθνικού φυλετικού κράτους και συνδέονται με τον μοναδικό και ακατάλυτο δεσμό του Αίματος.

Ο Χορηγός της Πολιτείας δεν είναι ο πλουτοκράτης τυχοδιώκτης μιας ανθελληνικής εξουσίας, αλλά ο ισχυρός παράγων που χρηματοδοτεί το σχολείο, τον στρατό και κάθε άλλο θεσμό ή εκδήλωση της Πατρίδος. Οι δε πολιτικές ενέργειες δεν είναι αντικείμενο καμίας κομματικής αντιπαλότητας αλλά ζήτημα επιλογής της βέλτιστης και ενιαίας κεντρικής στρατηγικής στα ζητήματα του έθνους και της κοινωνίας.

Σκοπός της Εθνικιστικής Αριστοκρατίας δεν είναι η οχλοκρατία και η επίφαση ανύπαρκτων ελευθεριών, αλλά η αξιοποίηση της επιδεξιότητας και της ευφυΐας που σε συνδυασμό με την πατριωτική προσήλωση και την κοινωνική αλληλεγγύη οδηγούνται στον υψηλότερο θώκο του Ελληνισμού. Ο λαός δεν είναι η μάζα που γητεύεται από λαοπλάνους ψευδολόγους αλλά το Σώμα υπεύθυνων πολιτών που αναγνωρίζουν την Αρετή και την Τόλμη στο πρόσωπο του φυλετικού τους αδελφού, αφού γνωρίζουν πως έτσι η μεν εθνική κοινότητα θα αναπτυχθεί δημιουργικά χάριν των δικών της έργων και αφετέρου οι ίδιοι οι πολίτες θα αποκτήσουν κίνητρο βελτιώσεως της δικής τους προσωπικότητας ακολουθώντας τον βηματισμό των Αρίστων Ηγετών.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η καθοδήγηση του λαού από τα άξια τέκνα του έθνους και η υπηρέτηση ενός ενιαίου σχεδίου για την πρόοδο του Ελληνισμού είναι συνειδητή επιλογή που δεν ανέχεται σε καμία περίπτωση το κομμάτιασμα των ζωτικών κυττάρων της φυλής μας. Η φυσική και πολιτική Αριστοκρατία βάζει πάνω από ευτελή συμφέροντα και καθοδηγούμενους εφησυχασμούς τον παράγοντα Έθνος και τον παράγοντα Άνθρωπο. Πάσα θυσία και ενέργεια προς ωφέλεια αυτών των μεγεθών είναι ζητήματα που αποτελούν γνωρίσματα της Εθνικιστικής Αριστοκρατίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: