ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ


ΑΘΗΝΑ 1-9-2011.

Οι ευθύνες που αναλογούν στον ελληνικό λαό ενώπιον των προκλήσεων και των εμποδίων που τίθενται στο δρόμο του Έθνους μας είναι μεγάλες και σοβαρές. Οι δε λύσεις είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να έρθουν από τους θεσμικούς φορείς του καθεστώτος και τους διεθνείς συνομιλητές και συμμάχους του. Διότι πολύ απλά το πρόβλημα της πατρίδας μας καθρεφτίζεται σ’ αυτό το ίδιο το νεοταξικό καθεστώς και οι γνωστοί εταίροι του διεθνιστικού νεοταξισμού και της βαθύτατα αλλοτριωμένης «Ε»Ε δεν αποτελούν συμμάχους της Ελλάδας αλλά της υπόδουλης ελληνόφωνης πολιτικής τάξης.

Είναι η ώρα πλέον να σκεφτούμε συλλογικά ως λαός ότι μόνον εμείς μπορούμε να διαφυλάξουμε την ενότητα και την ακεραιότητα της Ελλάδος και να ενεργήσουμε αναλόγως. Να συνειδητοποιήσουμε την βαριά κληρονομιά της Ελληνικότητας που φέρει στις αποσκευές της η Φυλή μας. Και να ξεκαθαρίσουμε το νόημα αυτής της Ελληνικότητας δίδοντας της σαφές σχήμα. Μια Ελληνικότητα που διακλαδώνεται μέσα από τον Γενετικό μας Κώδικα και το Ελληνικό μας Αίμα στην εξίσου ιδιαίτερη φύση που εμπεριέχουν η Γλώσσα μας, η Πίστη μας, η Ιστορία μας, η Φιλοσοφία μας, η Ιδεολογία της Ελληνικότητας σε συνάρτηση με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που φέρουμε ως πολίτες απέναντι στο Ελληνικό Έθνος.

Είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει πολλές προσεγγίσεις και έχουν δοθεί πολλές ερμηνείες γύρω από το θέμα αυτό. Η σημαντικότερη κατά την άποψή μου θεώρηση της Ελληνικότητας είναι η χρησιμότητα αυτής ως ασπίδα και δόρυ, ως σημείο αιχμής για την θωράκιση και την εξάπλωση της Ελληνικής Φυλής. Είναι η ίδια μας η φύση και η βιοσύνθεση σε θεωρητικό και συνάμα πρακτικό επίπεδο. Η Ελληνικότητα βρίσκεται ταυτόχρονα στη σκέψη και την ενέργεια του πολίτη της εθνικής μας κοινότητας και η αρτιότητα αυτής εξασφαλίζεται όταν οι παράμετροι λειτουργούν σε πλήρη ολότητα. Η Ελληνικότητα λοιπόν δεν είναι μόνο το Ελληνικό Αίμα αλλά και η Φιλοσοφία που διαπνέει τον Ελληνισμό μας.

Δεν είναι διόλου υπερβολικό να πούμε ότι η ενεργοποίηση της Ελληνικότητάς μας είναι εν πολλοίς η λύση στα σημερινά μας αδιέξοδα στα πολιτικά, εθνικά και κοινωνικά μας ζητήματα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο οι εξαχρειωμένοι πολιτικάντηδες κάνουν τα πάντα προκειμένου να νεκρώσουν το κεφάλαιο αυτό που ωστόσο αποτελεί για την Ελληνική Φυλή το Άσβεστο Πυρ της ζωτικότητας και του μεγαλείου της. Μια μυσταγωγία θείας καταγωγής που προσδιορίζεται από την μοναδική σε πληρότητα και νοήματα ελληνική λαλιά και την Πίστη στην Θεία Πρόνοια που ενεργεί στο Σύμπαν μέσα από την Ελληνική Ηθική και Αρετή. Τροφός πολιτισμού και κοινωνίας Ελλήνων που εκπολιτίζουν δίχως να νοθεύονται.

Η Ελληνικότητα λοιπόν ανήκει στους πολίτες που λαλούν και θρησκεύονται ελληνοπρεπώς. Βρίσκεται όμως επιπλέον στην γνώση και την βιωματική επίγνωση της Ελληνικής Ιστορίας. Διδάσκει τον Έλληνα πως δεν κρύβεται στις δυσκολίες, δεν υποχωρεί και δεν εγκαταλείπει τον Αγώνα ούτε αναζητάει ξένες λύσεις και πλάτες. Βγαίνει εμπρός στο Φως της Οικουμένης και κατακτά τον κόσμο στηριζόμενη στα χέρια και τον νου των Ελλήνων.

Και έτσι ως φυσική συνέχεια της κατοχής της Ιστορικής Γνώσης ο φέρων τον τίτλο Τιμής της Ελληνικότητας κατέχει τα νάματα και τις διδαχές της Ελληνικής Φιλοσοφίας. Φιλοσοφία που εκτείνεται από την Αρετή και την εντιμότητα της χρηστής διοίκησης και της κοινωνικής διαβίωσης στην διαφύλαξη του εθνοφυλετικού ιστού και την υπερίσχυση της Πατριωτικής Τιμής και της Εθνικής Κυριαρχίας έναντι του εφήμερου εφησυχασμού και των ατιμωτικών συμβιβασμών.

Έτσι λοιπόν θα φτάσουμε στον πυρήνα της Ιδεολογίας της Ελληνικότητας που υπαγορεύει σαφώς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των Ελλήνων. Θα σταθούμε μπροστά στην Φυλετική μας Αλήθεια και θα πούμε με αποφασιστικότητα ότι η Ελληνική Γη και το Ελληνικό Ύδωρ ούτε ανταλλάσσονται με ψεύτικες εξουσίες ούτε αποτελούν συναλλακτικό είδος στο βρώμικο χρηματιστήριο της Παγκοσμιοποίησης. Η Ιδεολογία της Ελληνικότητας φωνάζει από το βάθος των αιώνων ότι το Ελληνικό Αίμα είναι επάνω από το χρυσάφι όλης της οικουμένης και η Ελληνικότητα είναι η Δύναμη που ταιριάζει στον Έλληνα Φιλόσοφο και Πολεμιστή που μπορεί να συντρίψει τον Μαμωνά της νέας τάξης πραγμάτων των δήθεν εκλεκτών και προσωρινών δυνατών.

Τότε θα δώσουμε ένα τέλος σ’ αυτούς που θέλουν να νομιμοποιήσουν τον κιναιδισμό, την αρπαγή της γης μας, την καταστροφή των στρατοπέδων μας, το καταστρεπτικό πολυεθνικό κράτος, τον ηθικό και βιολογικό αφανισμό των Ελλήνων, τη σύγχρονη δουλεία μας. Και η λύση είναι η πτώση των ελληνόφωνων δούλων και η Αναγέννηση του Ηγεμονικού Ελληνικού Έθνους με γνώμονα τον στρατηγικό πυλώνα της Ελληνικότητας που στηρίζει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός στη Γλώσσα, την Πίστη, την Ιστορία, την Φιλοσοφία και την Ιδεολογία της Μεγάλης και Αιώνιας Ελλάδος σε μια καθαρόαιμη και συνεκτική ενότητα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια: