ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ


ΑΘΗΝΑ 22-8-2011.

Η παγκόσμια νεοταξική εξουσία και τα ντόπια φερέφωνα αυτής προχωρούν στο έσχατο στάδιο της πτώσεως του παραδοσιακού έθνους – κράτους με την πλήρη εξαθλίωση και τον κατακερματισμό του κοινωνικού του ιστού. Κοινή επιδίωξη των αντεθνικών δυνάμεων είναι η οικονομική αφαίμαξη και η παράδοση του λαού στον μετασχηματισμό του κοινωνικού κράτους σε μια πολυεθνική χωματερή ανθρώπινων σκιών που δεν θα είναι οι πολίτες του εθνικού και φυλετικού κράτους αλλά οι υπάκουοι υπήκοοι της παγκόσμιας κοινότητας που επιθυμούν με την παγκοσμιοποίηση οι δυνατοί του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Μέσα στο γενικό ορυμαγδό ακούμε συνεχώς τον πολυπράγμονα μεγαλοεπενδυτή Σόρος να προτείνει είτε μέσα από την Ομάδα Διεθνών Κρίσεων είτε δια συνεντεύξεων την υποχώρηση της Ελλάδος σε εθνικά και οικονομικά ζητήματα. Τον ακούσαμε λοιπόν τώρα να ζητάει μέσω του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel να μας αποβάλλουν από «Ε»Ε και ευρωζώνη και παράλληλα από τη γαλλική εφημερίδα Le Monde να ζητάει από την παρδαλή σήμερα Ευρώπη να αποκτήσει κοινή οικονομική αρχή για να αποκτήσει αξιοπιστία το ευρώ, ο νομισματικός δούρειος ίππος της εθνικής οικονομίας. Και ω του «θαύματος» αυτό είναι το σχέδιο που έχει συλλάβει και το κοινοτικό κονκλάβιο με επικεφαλής τους Σαρκοζί και Μέρκελ. Μια Αρχή όμως που θα οδηγήσει στην ενιαία πολιτική διακυβέρνηση.

Όμως το τίμημα της νέας προσαρμογής προκειμένου να λαμβάνει το υπόδουλο κράτος δανεικό χρήμα, περισσότερα χρέη, λιγότερη εθνική κυριαρχία και συμμετοχή στον σχεδιαζόμενο ανθρωποπολτό είναι η αύξηση της εισφοράς του λαού που βλέπει τον μόχθο του να καταλήγει σε ξένα χέρια. Η σοσιαλιστική κυβέρνηση έχει ήδη δρομολογήσει για το φθινόπωρο φορολογικές επιδρομές με αύξηση του ΦΠΑ, στο τέλος επιτηδεύματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες, έκτακτη εισφορά σε ΙΧ, επιβολή φόρου ακίνητης περιουσίας, αύξηση φόρου στο φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, περαιτέρω παρακράτηση μισθών δήθεν για λόγους κοινωνικής αλληλεγγύης και ενίσχυσης των Ελλήνων ανέργων και έχει ο Θεός. Ήδη το οικονομικό επιτελείο έχει μιλήσει και για πρόσθετες επιδρομές που θα ισοπεδώσουν κυρίως τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Η ανεργία ωστόσο σαρώνει τον ελληνικό λαό και εκμηδενίζει τις όποιες πιθανότητες ανάκαμψης των νοικοκυριών. Σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει το ινστιτούτο της ΓΣΕΕ, η επίσημη ανεργία μετά το φθινόπωρο που ολοκληρώνεται η τουριστική περίοδος θα αγγίξει το 18%, δηλαδή τα 900000 άτομα. Μαζί μάλιστα με την κρυφή, η ανεργία θα φτάσει το 23-24% του πληθυσμού, διαμορφώνοντας παρόμοιο ασφυκτικό πλαίσιο με εκείνο του 1961 που οδήγησε χιλιάδες Έλληνες στη μετανάστευση προκειμένου να επιζήσουν. Ήδη τα πρώτα κρούσματα Ελλήνων που θέλουν να πάνε στο εξωτερικό, κυρίως νέων, έχουν φανεί. Για δε το 2012 η στατιστική ανεργία προβλέπεται να ξεπεράσει το 20% επεκτεινόμενη σε 1150000 άτομα.

Και ενώ λοιπόν οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες με τα νεοταξικά αφεντικά τους θέλουν να φτιάξουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες, τα καραβάνια με τους λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται από τον ταραχώδη ισλαμικό κόσμο αυξάνοντας το στρατό των πεμπτοφαλαγγιτών που εγκληματούν, αρπάζουν θέσεις εργασίας και λαμβάνουν πολιτικά δικαιώματα. Σε μια περίπτωση στην Κρήτη, στην περιοχή Γυαλισκάρι της Παλαιοχώρας εντοπίστηκαν 67 λαθρομετανάστες από αυτούς που τα καθεστωτικά και χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ αποκαλούν «μετανάστες». Όπως μάλιστα διαπιστώθηκε, πέντε εξ αυτών ήταν οι διακινητές τους. Πολλές είναι άλλωστε οι περιπτώσεις που λαθρομετανάστες μεταφέρουν λαθρομετανάστες όταν σε κάποιες άλλες περιπτώσεις έχουν πιαστεί να διακινούν ναρκωτικά.

Στη Θεσσαλονίκη μάθαμε ότι άνοιξε το πρώτο μαγαζί που εμπορεύεται ναρκωτικές ουσίες. Βρίσκεται λέγεται μάλιστα σε διαπραγματεύσεις με μεγάλη ομάδα της πόλης προκειμένου να διαφημίσει την «επιχείρηση» και να έρθει σε γνωριμία με πελατεία. Η εν λόγω «επιχείρηση» ετοιμάζει τμήμα do it yourself προκειμένου ο πελάτης να φτιάχνει το δικό του μείγμα ναρκωτικών καθώς επίσης και υπηρεσία διανομής κατ’ οίκον. Κατ’ αυτόν τον τρόπο σκοπεύουν κάποιοι να κάνουν τους Έλληνες να ξεχνούν τα προβλήματά τους!

Το ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος δεν αφήνει φυσικά όρθια την Παιδεία. Ο γ.γ του σχετικού υπουργείου κ. Κουλαίδης λέει ότι «η σχολική χρονιά που έρχεται πρόκειται να είναι η πιο δύσκολη μετά το Β Παγκόσμιο Πόλεμο, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης». Οι δε ελλείψεις σε βιβλία και εκπαιδευτικούς οδηγούν στο χάος όταν για 12000 δασκάλους που αποχωρούν θα προσληφθούν μόλις 600!

Κατά τα λοιπά το ψευτορωμέϊκο ενοχλήθηκε επειδή ο άξιος μητροπολίτης Καλαβρύτων θέλησε να επισκεφτεί στο κελί του όπως πολύ σωστά είπε τον πολιτικό κρατούμενο Στρατηγό Ντερτιλή και να τον συγχαρεί για την πίστη του στις αρχές του παρόλο που θα μπορούσε να υποκριθεί μεταμέλεια. Αλλά ο Στρατηγός Ντερτιλής παραμένει πιστός ως Έλληνας Στρατιωτικός και Εθνικιστής στον όρκο που έχει δώσει και υλοποίησε κατά την Στρατιωτική Επανάσταση της 21ης Απριλίου να υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος και μόνο.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι η μόνη πολιτική ιδεολογία που στηρίζεται στις κοινωνικές δυνάμεις του Ελληνισμού και προωθεί εκ παραλλήλου την αυτάρκεια του λαού και την ισχυροποίηση του κράτους. Και ο εθνικός πολιτικός λόγος μαζί με τον Ιερό Όρκο στην Τιμή της Πατρίδος και του λαού θα ανταμειφθούν σύντομα από τον λαό μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: