ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΡΚΑΝ – ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 12-8-2011.

Η Χερσόνησος του Αίμου, τα γνωστά μας Βαλκάνια, έχουν πάρει δικαίως τον ορισμό της πυριτιδαποθήκης και της κατ’ εξοχήν εστίας πολέμων. Πόλεμοι που, είτε μένουν σε τοπικό επίπεδο είτε απλώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, συγκεντρώνουν πάντοτε τα βλέμματα και τις παρεμβάσεις του διεθνή νεοταξικού παράγοντα. Τα γεωστρατηγικά περάσματα και ο πλέριος γεωφυσικό πλούτος είναι ο μεγάλος πόθος των διεκδικητών που εισβάλουν τάχα ως ειρηνοποιοί και θέλουν να σταματήσουν δήθεν την αιματοχυσία σπαταλώντας ακόμη περισσότερο αίμα. Είναι δηλαδή όλοι αυτοί οι προστάτες της οικουμένης στην πραγματικότητα βρικόλακες που το παίζουν αθώες περιστερές και τύραννοι καθωσπρέπει… δημοκράτες.

Βέβαια η χερσόνησος του Αίμου έχει τα δικά της αγκάθια που κουβαλούν τα τύμπανα του πολέμου και καταλαμβάνουν χώρους που δεν τους ανήκανε ποτέ. Άλλα πάλι ζιζάνια λαμβάνουν ένα ψεύτικο εθνικό προσδιορισμό προκειμένου να αποκολληθούν από την πραγματική τους εθνική κοινότητα και να φτιάξουν μια δική τους επίπλαστη κοινωνία. Τόσο τα εποικιστικά αγκάθια όσο και τοπικά πληθυσμιακά ζιζάνια χρησιμεύουν στον διεθνιστικό νεοταξισμό ώστε να δημιουργηθούν κρατικά μορφώματα που αφενός αφαιρούν δυνάμεις και εδάφη από τα τοπικά έθνη και αφετέρου αποτελούν βάσεις που δίνουν γη και ύδωρ στον παγκόσμιο τύραννο. Δυστυχώς μετά τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας επετράπη σε ζιζάνια και αγκάθια να πάρουν μπόι και να απειλούν σήμερα την μεν Σερβία με αφανισμό, την δε Ελλάδα με αλυτρωτικές βλέψεις νεοταξικά υποστηριζόμενες.

Υπεύθυνοι και στην περίπτωση της Σερβίας όπως και της Ελλάδος είναι οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες που στήριξαν την παρουσία του εχθρού και άφησαν ανοικτά τα σύνορα των πατρίδων μας παραδίδοντας τους φορείς εθνικής αντιστάσεως στον τύραννο. Στην περίπτωση της Σερβίας ηττήθηκαν οι πατριωτικές δυνάμεις στο πρόσωπο του Μιλόσεβιτς, του Μλάντιντς και του Αρκάν και στη συνέχεια παρεδόθησαν από Σέρβους πολιτικάντηδες προδότες στα λυκόρνεα της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Και στην περίπτωση της Ελλάδος από τον καιρό του Μητσοτάκη και έπειτα οι πολιτικάντηδες δώσανε γη και ύδωρ στους περιούσιους βρικόλακες των ελεύθερων εθνών. Και έτσι καρποφόρησαν αγκάθια και ζιζάνια και έγιναν σκοπιανές ψευτομακεδονίες που βαστούν σκλάβα την ελληνική Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία ισλαμική αντί για σερβική και αποθρασυσμένοι Αλβανοί σε Αλβανία και Κοσσυφοπέδιο αντί να μοιραστούν αυτά ανάμεσα σε Ελλάδα και Σερβία αντίστοιχα.

Στην πλευρά των Σέρβων υπήρξε μια πραγματική ηρωική και τραγική συνάμα φυσιογνωμία. Αυτός ήταν ο εθνικιστής ηγέτης και ιδρυτής της πατριωτικής οργάνωσης «Τίγρεις» Ζέλικο Ραζνάτοβιτς Αρκάν. Ένας αγωνιστής του σερβικού λαού που μπήκε στη φωτιά του πολέμου για να νικήσει και να απελευθερώσει την πατρίδα του ή για να πέσει μες στην αντάρα αρνούμενος να δει τη Σερβία υποτελή και πετσοκομμένη. Προσέβλεπε στην συμμαχία της Ελλάδος και της Ρωσίας, αλλά δεν ήταν και δεν έγινε ποτέ πολιτικός με την έννοια της συστημικής πολιτικής ορθότητας. Ήξερε πως έπρεπε η Σερβία να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις. Από την Ελλάδα ο λαός ήταν με το μέρος της Σερβίας και Έλληνες εθελοντές συμμετείχαν στον πόλεμο με τους Σέρβους αδελφούς, αλλά το κράτος απουσίαζε, όπως και η Ρωσία τύπου Γιέλτσιν. Ο Αρκάν όμως είχε κάνει τους Τίγρεις οικογένειά του και είχε αποφασίσει να μην αφήσει τη Σερβία στα χέρια των νεοταξιτών του ΝΑΤΟ.

Τα τείχη της Σερβίας πλέον είχαν πάρει το σχήμα των Σέρβων πολεμιστών. Ο Αρκάν είναι σίγουρο πως γνώριζε καλά τους Παύλο Μελά και Ίωνα Δραγούμη. Το βίωνε στη περίπτωση τη δική του και της πατρίδος του. Υπήρξαν οι πολιτικοί που στήριζαν την υπόθεση της Σερβίας αλλά το κράτος αυτό ήταν απελπιστικά μόνο του. Ο Ζέλικο Ραζνάτοβιτς Αρκάν όμως ήξερε πως η επιβίωση του σερβικού έθνους ήταν πάνω από τον νόμο των πιθανοτήτων, το εφικτό του εγχειρήματος και την ανθρώπινη ζωή. Είχε να αντιπαλέψει μαζί με τον εξωτερικό και τον τοπικό εχθρό, επιπλέον με τις κατάρες και τα λάθη του παρελθόντος. Οι διεθνιστικές βλέψεις του Τίτο και των σοσιαλμαρξιστών, οι ανοχές στις μεταναστευτικές εποικιστικές μεταβάσεις των Αλβανών που έγιναν μετέπειτα πλειοψηφία, είναι κατάρες που έκαναν δύσκολο το έργο του Σέρβου Ήρωα Πολέμαρχου και απειλούν την Ελλάδα σήμερα.

Ο Αρκάν, όπως όλοι οι υπερασπιστές των ανυπάκουων λαών, κατηγορήθηκε ως εγκληματίας πολέμου. Κι αυτό φυσικά επειδή πήρε ζωές επιτιθέμενων βάρβαρων και τυχοδιωκτών και δεν κάθισε να δώσει ζωές Σέρβων υπερασπιστών της πατρίδος του. Δεν ανέχτηκε την λειτουργία της αλβανικής προπαγάνδας όπως κάποιοι «Έλληνες» σοσιαλιστές στήνουν σκοπιανό ραδιόφωνο στη Φλώρινα. Έπεσε σαν άξιος Σέρβος Πατριώτης και Εθνικιστής, αφήνοντας πίσω του μια άξια οικογένεια και ένα όνομα Τιμή για τα παιδιά του και Θρύλο για τη Σερβία http://www.youtube.com/watch?v=f4ByVE1pkMc&feature=share. Και εμείς ως Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές θα αγωνιστούμε για μια εθνική και λαϊκή εξουσία που θα αποτρέψει τον επικίνδυνο εποικισμό και τις ανθελληνικές αλυτρωτικές βλέψεις διεκδικώντας την αληθινή Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια: