ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ
ΑΘΗΝΑ 26-8-2011.
Ο θεμέλιος λίθος του έθνους ως οικοδομήματος της λαϊκής φυλετικής κοινότητας προκειμένου να σταθεί αυτό επάνω σε υγιείς βάσεις και τα μέλη του ως πολίτες να πραγματοποιήσουν ασφαλή βήματα στο μέλλον είναι αναμφίβολα η Παιδεία. Όταν μιλάμε για υγιείς βάσεις εννοούμε τις Αξίες και τις Γνώσεις που θα δώσουν στους νεαρούς βλαστούς του Έθνους τον κανόνα της ζωής και τον σκοπό της εθνικής κοινότητας ώστε να βαδίσουν αυτοί ως έντιμοι και χρήσιμοι πολίτες μιας ασφαλούς κοινωνίας και μιας ένδοξης πατρίδας. Οι βάσεις που αποτελούν το πλαίσιο της Εθνικής Παιδείας καθορίζουν και την ίδια την αποστολή της μέσα στη ζωή της Φυλής.
Αποστολή λοιπόν της Εθνικής Παιδείας είναι να πλάθει τον χαρακτήρα του νεαρού πολίτη ως μέλος μιας χωριστής και ιδιαίτερης πολιτειακής οντότητας που διαθέτει ιστορικό παρελθόν με μόνιμα γνωρίσματα και κληροδοτήματα στο διηνεκές τις προγονικές παρακαταθήκες, την Πίστη σε Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια, τον πλούτο της συσσωρεμένης γνώσης και τον πολιτισμό του Έθνους. Η Εθνική Παιδεία αποτελεί τον στίβο του πνευματικού αγώνα που καλείται να δοκιμαστεί ο Έλληνας Νέος ως έμπρακτη ενάσκηση στα χνάρια της σοφής ρήσεως νους υγιείς εν σώματι υγιές. Η σωματική δύναμη είναι άχρηστη δίχως την δύναμη του νου που καλλιεργεί τα πολύτιμα εφόδια της σοφίας και της ευφυΐας.
Παράλληλα η Εθνική Παιδεία υπηρετεί την καλλιέργεια της εθνικής αυτογνωσίας. Η εθνική αυτογνωσία κατακτιέται με την μεταλαμπάδευση στις νέες γενιές της ιστορίας του τόπου τους. Να μάθουν δηλαδή τα παιδιά μας όχι μόνο αριθμητική και γεωμετρία, αλλά επιπλέον τις θυσίες και τα επιτεύγματα της φυλής τους. Να διδαχθούν ποιοι είναι οι ήρωες που επέτρεψαν σε εμάς να λεγόμαστε Έλληνες. Να μάθουν γλώσσα ελληνική και ορθή όπως ήταν αυτό το θείο δώρο πριν το πληγώσουν άνθρωποι διεφθαρμένοι. Να μάθουν να λατρεύουν τον Θεό και να μάχονται για να μην μολύνει βάρβαρο χέρι την Ελληνική Οικογένεια. Να μάθουν που βρίσκεται και το τελευταίο λιθάρι ελληνικής γης και να το κάνουν δικό τους έστω κι αν αυτό ξεπαγιάζει μακριά από την ελληνική αγκαλιά.
Η Εθνική Παιδεία διαπαιδαγωγεί, διαπλάθει και εκπολιτίζει. Μαθαίνει το ελληνόπουλο να κάνει κτήμα του την ελληνική αγωγή, να καταπιάνεται με τη γη, την επιστήμη και τις τέχνες της πατρίδος του και ύστερα, αφού έχει μελετήσει τα έργα των πατέρων του, να πλάθει δικά του έργα σύγχρονα και ζηλευτά. Να φτιάχνει δηλαδή ένα Νέο Ελληνικό Πολιτισμό κατά δικό του, ικανό να σταθεί πλάι στους περασμένους και να καταστεί ακόμη καλύτερος αυτών. Η Παιδεία πρέπει οπωσδήποτε να κάμει τα νιάτα της Πατρίδος να αγαπήσουν τα μνημεία που είναι οι σιωπηλοί και επιβλητικοί μαζί μάρτυρες του Ελληνισμού, να τα κρατήσουν όρθια κι όχι να τα αφανίζουν σαν τη σημερινή Πολιτεία και να τους δώσει ώθηση να κτίσουν μια ακόμη καλύτερη κοινωνία.
Η Ελληνική Παιδεία όμως για να παραμείνει εθνική πρέπει να υπάρχει ακμαίο και δυνατό Εθνικό Κράτος. Να υπάρχει δηλαδή ένα κράτος που να θέλει να παραμείνει ελληνικό. Και τέτοιοι κράτος δεν υφίσταται παρά μονάχα ένα ψοφοδεές ψευτορωμέϊκο. Μια ψωραλέα μικρογραφία διεθνιστικής καρικατούρας που αφήνει τα ελληνόπουλα δίχως δασκάλους και βιβλία. Ένα ραγιαδιστάν που κλείνει σχολεία στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες και την ομογένεια. Και όταν παράγει δασκάλους και βιβλία, φροντίζει φωνές και χαρτιά του ανθελληνισμού και του ξεπουλήματος να είναι τα δώρα του ολέθρου για τις νεαρές και αθώες ελληνικές ψυχές. Κραυγές πολυπολιτισμού και παροχές ανοχής και προσέγγισης των μισελλήνων που μας περιτριγυρίζουν είναι οι προτροπές της ελληνόφωνης παιδείας που παρέχονται στα παιδιά μας ως προϊόν επεξεργασίας σκοτεινών νεοταξικών λεσχών και οργανισμών δήθεν συμφιλίωσης των λαών, δηλαδή υποταγής των Ελλήνων. Για ήθος και για ωφέλιμη γνώση ούτε λόγος βέβαια. Πλήρης αφελληνισμός σε μια στείρα και παγκοσμιοποιημένη «παιδεία».
Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός έχει σαφή άποψη που εκπορεύεται από ένα αληθινά εθνικό και φυλετικό κράτος. Η Εθνική Παιδεία είναι πρώτιστο μέλημα και υποχρέωση της Πολιτείας προς τα ελληνόπουλα. Η προώθηση της Πίστης στην Πατρίδα, τη Θρησκεία και την Οικογένεια είναι το θεμελιακό βάθρο που αρχίζει η εκπαιδευτική διαδικασία την προσφορά της προς την εθνική κοινότητα. Οι παρεχόμενες γνώσεις πρέπει να συνδέονται τόσο με το εύρος της εθνικής μας πνευματικής κληρονομιάς όσο και με την καλλιέργεια του εφαρμοστικού πεδίου στην προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο και την αγορά εργασίας για τους νέους Έλληνες. Σκοπός είναι να αναπτυχθούν στις πνευματικές αποσκευές του νεαρού βλαστού οι Αξίες, οι γνώσεις και η διάθεση της δημιουργίας μιας αληθινά δυνατής Ελλάδας που θα στηριχτεί στα δυνατά ελληνικά μυαλά. Μέσα σε μια Ελλάδα που θα στηρίζει και θα βαστάει τα δυνατά ελληνικά μυαλά εντός των ελληνικών συνόρων και θα τα αξιοποιεί με πνεύμα αξιοκρατίας. Αυτή είναι η Εθνική Παιδεία του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου