ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ


ΑΘΗΝΑ 2-8-2011.

Τα πολλά προβλήματα που έχουν φορτώσει στις πλάτες της πατρίδος μας έχουν γεμίσει τις ζωές μας με αντίστοιχους ευάριθμους σωτήρες. Αυτή είναι η εικόνα που βλέπουμε στην βιτρίνα και δίνεται αφειδώς στη μεγάλη μάζα του λαού. Πίσω από τη βιτρίνα όμως, εκεί που τα φώτα της δημοσιότητας και της κατευθυνόμενης ενημέρωσης δεν φτάνουν ποτέ, η αλήθεια είναι άλλη. Και η αλήθεια είναι ότι τα προβλήματα δημιουργούνται με την ενεργή συμμετοχή των ψευτοσωτήρων ηγετίσκων και των διεθνών αφεντικών τους ώστε να αρπαγούν και να βεβηλωθούν ιερά και όσια της Ελλάδος ποδοπατώντας και ασελγώντας επί αίματος ελληνικού.

Μαθαίνουμε λοιπόν, με άπληστη δόση πληροφορίας είναι η αλήθεια, όλες τις λεπτομέρειες για την οικονομική επίθεση που υφιστάμεθα και για το ξεπούλημα εθνικών περιουσιακών στοιχείων. Στο βαθμό που θέλει ο νεοταξίτης αφέντης βέβαια, αφού και ψεύτικα χρέη πρέπει να δεχτούμε και την εκπόρνευση του έθνους μας να αποδεχτούμε. Δεν μαθαίνουμε όμως τίποτα για τις πλήρεις υποχωρήσεις στα εθνικά μας ζητήματα για τις οποίες στήνεται το πολιτικό προπέτασμα καπνού. Δεν μαθαίνουμε πως η εγκατάλειψη της Μεγάλης Ιδέας για την λύτρωση των Σκλάβων Ελληνικών Πατρίδων έγινε για να περάσει σήμερα το δόγμα της μικρής εφησυχασμένης ψευτοελλάδας.

Δεν μας λένε ότι από την ότι από την Μεγάλη, Αληθινή και Ένδοξη Ελλάδα με Ελεύθερους και Αδέσμευτους Έλληνες περάσαμε με την ευθύνη προδοτών πολιτικάντηδων στο σακατεμένο, ψεύτικο, ζητιάνικο και εκπορνευόμενο ψευτορωμέϊκο με τους δεσμευμένους και αλυσοδεμένους Έλληνες που εκτοπίζονται στο σώμα και το νού από κυρίαρχοι της Ελλάδος και πουλάνε μνήμες και θυσίες ελληνικές. Ακούμε να μιλάνε για κοινά ελληνοτουρκικά υπουργικά συμβούλια και δεν ανατριχιάζει η ύπαρξή μας σύγκορμη, δεν τρίζουν τα θεμέλια του κατοχικού καθεστωτικού κράτους και δεν εγείρεται το έθνος ενάντια στο δοσιλογισμό. Μας ζητούν να πάρουμε 6 ναυτικά μίλια αντί για δώδεκα και να δώσουμε θαλάσσια ύδατα για τη διεθνή ναυσιπλοΐα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Μας λένε ξεπουλημένες αντεθνικές συνειδήσεις ότι ο Τούρκος αποτελεί κίνδυνο αλλά παράλληλα δίνουν γη και ύδωρ στον κίνδυνο και στον νεοταξικό αφέντη που μας τον κουβάλησε, αυτόν της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Εμείς όμως ως Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές αρνούμαστε να δώσουμε τίποτα και γυρεύουμε πίσω τα πάντα. Ο δικός μας ο νους τούτες τις στιγμές με όλα αυτά γυρίζει στον μαρτυρικό Πόντο Μας και τις ελληνικές ψυχές που χάθηκαν από το μαχαίρι του Τούρκου μακελάρη. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, μωρά, γέροι, Έλληνες όλοι τους δίχως καμία διάκριση πέσανε από τους απόβλητους της μογγολικής στέπας γιατί ήταν Έλληνες. Αρκούσε αυτό.

Μπήκε ο μολυσμένος βάρβαρος στην Ιερή Ελληνική Γη του Πόντου και έκαψε πολιτισμό και πατρίδα αιώνων ελληνικής δόξας. Μετέτρεψε ο Αγαρηνός σκύλος τους δρόμους και τις γειτονιές σε ποταμούς και θάλασσες ελληνικού αίματος. Έκοψε κεφάλια Ποντίων αδελφών μας και τα τοποθέτησε επάνω σε παλούκια. Βίασε τις γυναίκες, κρέμασε τα αδέλφια μας, δολοφόνησε και παραμόρφωσε τα πρόσωπά τους. Μπήκε στα Ιερά του αγέρωχου και αγωνιζόμενου Πόντου Μας, τα βεβήλωσε και τα παρέδωσε στην πυρά. Από το 1919 ίσα με την τραγωδία της Μικρασίας το 1922 δεν έπαψε να καίει ο Τούρκος Ελληνικό Φως και να κυνηγάει Έλληνες Πολεμιστές με την χρήση της βίας και της φωτιάς.

Και τι έκαναν οι ελληνόφωνοι και τότε πολιτικάντηδες της εποχής εκείνης; Ότι κάνουν οι σημερινοί. Πουλάγανε γη ελληνική, εγκατέλειπαν στρατό και λαό στον όλεθρο, συνεδρίαζαν και δίνανε βραβεία στον εχθρό και αυτοαναγόρευονταν σε εθνάρχες και σωτήρες ψεύτικους. Θέλανε τότε και θέλουν τώρα, πρόγονοι και απόγονοι ηγετίσκοι προσκυνημένοι να ξεχάσουμε, να πουλήσουμε και να ξεπουληθούμε. Δεν ξεχνάμε ω αχρείοι και άχρηστοι συνάμα τίποτα. Δεν πουλάμε και δεν ξεπουλιόμαστε.

Δεν θα βγάλουμε από τη μνήμη του Ελληνικού Έθνους τις μαρτυρίες που κάνουν λόγο για την οδύνη και το μάτωμα της καρδιάς των ζωντανών που αντικρίζανε νεκρούς μες σε ανείπωτη φρίκη και τραγωδία τους δικούς τους ανθρώπους. Τα παιδιά που χάνανε τους γονείς, τις οικογένειες που ξεκληριζόντουσαν, τα σπίτια που καίγονταν, τους τάφους που ανοιγόντουσαν από βέβηλα χέρια τούρκικα. Τους ζωντανούς να αναμένουν με τρόμο τους τουρκομογγόλους να έρθουν να σφάξουν και τους ίδιους. Το ματωμένο τραγούδι του Πόντου Μας να λέει να βγουν οι νεκροί από τους τάφους τους για να μπουν μέσα οι ζωντανοί. Και οι άνδρες του Πόντου Μας να έχουν μετατρέψει τα βουνά της Γης τους σε στρατόπεδα Ελληνισμού και Αετοφωλιές.

Ο Αγώνας του ποντιακού ελληνισμού και οι θυσίες των αδελφών μας δεν γίνανε για συναλλαγή και κόντεμα της Ελλάδος, αλλά για Λευτεριά και τράνεμα της Ελλάδος. Για να κρατηθούν οι εστίες και τα κάστρα της Φυλής Μας όρθια και ελληνικά. Το Ελληνικό Αίμα θα δικαιωθεί. Η Ελλάς θα γυρίσει πίσω σε Πατρίδες Αιώνια Ελληνικές. Γιατί ο Έλληνας δεν ξεχνά. Κι αυτόν τον Έλληνα εκφράζει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.
http://www.youtube.com/watch?v=0wfI_neSFrA

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: