ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ


ΑΘΗΝΑ 23-8-2011.

Στην εποχή μας οι πολυπράγμονες στη δουλικότητα ηγετίσκοι και οι θεσμικοί τους βαστάζοι, το καθεστώς δηλαδή που καταδυναστεύει τη ζωή του λαού και υπονομεύει το εθνικό συμφέρον, μισούν και αντιμάχονται τα πρότυπα που διδάσκουν ήθος, αρετή και ηρωισμό ελληνικό. Οι διαλυτές της ελληνικής κοινωνίας και υπονομευτές της εθνικής μας υπερηφάνειας θέλουν να αφανίσουν την τολμηρή στάση και την σταθερή άποψη που αποπνέουν αντρειοσύνη και πατριωτισμό. Μισούν όλοι αυτοί οι ξενοκίνητοι κήνσορες του ντόπιου νεοταξισμού τα υγιή πρότυπα που έχουν προσφέρει ακόμη και την ίδια τη ζωή τους στο βωμό της ελεύθερης Ελλάδος και φτάνουν ίσα με το γλοιώδες σημείο να παραποιούν τον εθνικισμό επειδή οι ίδιοι αντιπροσωπεύουν το απόλυτο μηδέν.

Και έτσι σαν απειροελάχιστες ασημαντότητες και υποπόδια της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας όπως είναι όλοι αυτοί οι αχρείοι με τα κουστούμια της εξουσίας και την σήψη της ψυχής, επιθυμούν να παρασύρουν στο βάραθρο όπου ανήκουν και τους Ήρωες του Ελληνισμού. Έλληνες μπαρουτοκαπνισμένους, ορκισμένους στη δόξα της φυλής μας με πυρωμένη από ελληνικό πόθο καρδιά, μπροστάρηδες μιας Ελλάδος κοσμοκρατόρισσας. Δεν θέλουν βέβαια οι πυγμαίοι της πολιτικής μας ζωής αντρειωμένους ήρωες στα πόδια τους, αυτά που πιάνουν θέση αταίριαστη στον ιερό αυτό τόπο, και για έναν ακόμη λόγο. Διότι πιστεύουν ότι θα δώσουν με το περήφανο ανάστημά τους και τις αμετακίνητα εθνικές τους θέσεις το έναυσμα στον ελληνικό λαό για να διώξουν από την πατρίδα μας τους τύραννους πολιτικάντηδες.

Έχουν προφανώς δίκιο. Διότι ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι έμφυτος στον Έλληνα. Ο γνήσιος Έλληνας αγαπάει το Έθνος του και γοητεύεται από την δυνατή προσωπικότητα που είναι σε θέση να επιβάλλει αυτή την αμέτρητη αγάπη. Όταν μάλιστα η προσωπικότητα διαθέτει επαναστατική φύση και πνεύμα αυτοθυσίας, όταν δηλαδή έχει αποφασίσει να κραταιώσει την πολιτική ιδέα σε γερά θεμελιωμένο καθεστώς με ρίζες μες στο λαό του, τότε η επικράτηση της Ιδέας θα γίνει ενάντια σε λογική και αίσθηση θανάτου. Μπροστά στην Πατρίδα και το λαό όπως πολλοί σωστά λέμε εμείς οι Έλληνες του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογίζεται.

Ακόμα κι αν οι δεσμώτες της φυλής και ο κόσμος ολάκερος πει τον επαναστάτη ιδεολόγο ακραίο δολοφόνο, εκείνος δεν θα σωπάσει και δεν θα προσκυνήσει. Πολλές φορές έχει συμβεί το φαινόμενο αυτό. Ακραίους δολοφόνους έχουν αποκαλέσει τους αγωνιστές της εθνικής μας επανάστασης το 1821 οι «σύμμαχοι» και επικίνδυνους τρελούς οι «φρόνιμοι» πολιτικοί του καιρού εκείνου. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τα ακατάβλητα παιδιά της ΕΟΚΑ που αγωνίστηκαν για την λευτεριά και την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα στα χνάρια των ηρωικών μορφών του εικοσιένα. Κολοκοτρώνης και Γρίβας άλλωστε κυνηγήθηκαν από εφιάλτες και βάρβαρους. Το ίδιο συνέβη και με τους αγωνιστές του IRA που πόθησαν τη λευτεριά της Β. Ιρλανδίας. Πάντα το ίδιο.

Εμείς οι Έλληνες το ξέρουμε καλά ότι ο αντρειωμένος είναι το παράθυρο στην ελευθερία της Πατρίδος μας. Το νιώθουμε έως τις μέρες μας. Το είδαμε στην περίπτωση των ηρωικών θανάτων του Ισαάκ και του Σολωμού στην Κύπρο. Με τον θάνατο του Αριστοτέλη Γκούμα στην Βόρειο Ήπειρο και με την αυτοθυσία κάθε γενναίου Έλληνα σε κάθε σκλαβωμένη ελληνική γωνιά αλλά και με την περιθωριοποίηση και τον κατατρεγμό κάθε αγνού Έλληνα Εθνικιστή και Πατριώτη υπό οιαδήποτε κατάσταση κι αν βιώνει αυτός την καταπιεσμένη αγάπη του στο φυλετικό αδελφό του. Γιατί πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι συμβαίνει συχνά να βιώνουμε σε ένα χρυσό κλουβί όπου τα δικαιώματα λόγου και ενέργειας επιτρέπονται σε όσους συμφωνούν με την ερημοποίηση των κοινωνιών και τη διεθνοποίηση του κράτους.

Του αντρειωμένου λοιπόν ο θάνατος, θάνατος δεν λογίζεται. Τον θάνατο όμως ενός εθνικιστή τον θεωρεί το καθεστώς του νεοταξικού τρόμου θεμιτό και την φίμωση μαζί με το διασυρμό του πράξη δημοκρατική. Στη Γερμανία ακούμε ότι κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι θέλουν να πάρουν τα παιδιά Γερμανών εθνικιστών και να τους κάνουν δημοκρατική τάχα διαφώτιση. Και στην Ελλάδα ενοχλήθηκε η εξίσου δημοκρατική και σοσιαλιστική κυβέρνηση μαζί με τα λοιπά προοδευτικά της αθύρματα επειδή ο άξιος Μητροπολίτης Καλαβρύτων αποκάλεσε πρότυπο ζωής και ήρωα με άποψη σταθερή τον γενναίο στρατηγό Ντερτιλή που διακρίθηκε σε κάθε μετερίζι της Ελλάδος, από την Κύπρο και την ΕΟΚΑ έως την Κορέα και την Στρατιωτική Επανάσταση της 21ης Απριλίου.

Οι Έλληνες αγαπούν τα πρότυπα της ελληνικής λεβεντιάς και του ηρωικού αναστήματος που ξέρουν να κρατούν τις θέσεις τους. Η Ελλάς έχει επιβιώσει και θα τρανωθεί εκ νέου χάρη στους αντρειωμένους που διδάσκουν με τη ζωή μα και με το θάνατό τους. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός βαδίζει μπροστά στο δρόμο που φωτίζουν οι αντρειωμένοι της Ελληνικής Φυλής στη διακυβέρνηση της Ελλάδος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: