ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΤΑΝ ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΝΙΚΑΣ



ΑΘΗΝΑ 19-3-2013.

Ο Έλλην δεν είναι ηττοπαθής και παθητικός αποδέκτης των δεινών της πατρίδος και της κοινωνίας του. Οι εχθροί του Γένους μας, οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί, έχουν καταναλώσει μέχρι τώρα πολύ μελάνι και έχουν χύσει πολύ αίμα για να επιτύχουν την νέκρωση της εθνικής μας ψυχής. Μελάνι σε ομόλογα πολιτικάντικου δωσιλογισμού, σε δάνεια ραγιαδισμού, σε συμφωνίες προδοσίας, σε δημοσιεύματα ψεύδους και ηττοπάθειας. Όμως το Έθνος δεν αυτοκτονεί και το Αίμα είναι ανίκητο. Δωρεά προγονικών ψυχών και κληρονομιά των επερχομένων γενεών Ελλήνων. 

Μάταιος ο κόπος ψευδοταγών και ψευτοσυμμάχων αφού η Εθνική Ψυχή και η Πίστη του λαού είναι ακατάβλητες και ανέγγιχτες. Δεν μπορούν να τις πληγώσουν και δεν υπάρχει τρόπος να τις διαχειριστούν μεταλλάσσοντας τον Έλληνα σε κοσμοπολίτη του χάους που ετοιμάζουν. Ολάκερη η δύναμη του Ελληνισμού μας είναι η αποφασιστικότητα για την εφαρμογή της φυσικής νομοτέλειας που λέγει πως όταν αδικείσαι αντιστέκεσαι και όταν σε πολεμούν νικάς.

Δεν είναι δικό μας το ψευτορωμέϊκο που κατακρεουργεί ψυχές, συνειδήσεις, ιστορία και εδάφη. Δεν έχει το κατοχικό καθεστώς της νεοταξικής υποδούλωσης καμία νομιμοποίηση και καμία εξουσία επάνω στους Έλληνες, οι δε πολιτικοί του εκφραστές δεν έχουν κανένα ελαφρυντικό, καμία εθνοσωτήρια τάχα διάθεση και κανένα απολύτως πολιτικό δικαίωμα να βυθίσουν την πατρίδα και το λαό μας στα αδιέξοδα της ανθελληνικής τους ματαιοδοξίας.

Οι ίδιοι άλλωστε οι γραικύλοι πολιτικάντηδες κατέλυσαν το κράτος δίδοντας τα κλειδιά του εντός των συνόρων στους μισητές του πατριωτισμού και εκτός των συνόρων στους επικυρίαρχους της ψευτοευρώπης και της «περιούσιας» παγκόσμιας διακυβέρνησης. Μετά τα μνημόνια εκχωρείται η οικονομική διακυβέρνηση στις Βρυξέλλες, τα σπίτια ακόμη και ασθενούντων συμπολιτών μας κατάσχονται και απάτριδες καθηγητές αρνούνται στους μαθητές την ύψωση της τιμημένης και αιματοβαμμένης σημαίας σε μνημεία ηρωισμού όπως το θωρηκτό Αβέρωφ!

Έχουμε συντάξει το εθνικό κατηγορητήριο σε βάρος του ολέθριου ανθελληνισμού και της επικινδυνότητας ριψάσπιδων ολετήρων. Βλέπουμε κατάματα το σχέδιο της εθνικής και φυλετικής μας εξόντωσης. Ήδη η αθλιότητα έχει φτάσει στο σημείο να γίνουν δεκτές οι ιταμές αξιώσεις της Τουρκίας για συγκυριαρχία και συγκατοίκηση σε Αιγαίο και Θράκη, σε γεωφυσικό πλούτο και ελληνικές ψυχές. Κράτος όμως που δεν υπηρετεί το Έθνος πέφτει. Και λαός που δεν ρίχνει τους τυράννους του πεθαίνει. Αν λοιπόν θέλουμε να ζήσουμε ως λεύτεροι Έλληνες, τότε πρέπει να ρίξουμε το ψευτοκράτος των προσκυνημένων στα σκουπίδια.

Ας μην γελαστούμε και πιστέψουμε τάχα σε αυτοκαθάρσεις. Αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια αφού το κατοχικό καθεστώς αποτελεί ένα κλειστό και πληρωμένο συμβόλαιο εξόντωσης του ελληνισμού. Όλα όσα ζούμε ήταν προϋπολογισμένα να συμβούν. Μας είπαν για οικονομικό συμμάζεμα στις ρεμούλες των δικών τους ανθρώπων οι δυνάστες δανειστές, για να έρθουν μετά την οικονομική ομηρία με το ανέλεγκτο χρέος να μας πουν πως πρέπει να κλείσουμε τον Ελληνισμό και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά έθνη χάριν της καλύτερης προστασίας μέσα στο υπερκράτος της Ευρώπης. Οι δε Αμερικανοί μας είπανε να μοιράσουμε την πατρίδα μας με τους τουρκομογγόλους γιατί έτσι θα ωφεληθούμε λένε όλοι. Δηλαδή η αυτής αθλιότητα ο διεθνής σιωνισμός και οι εξ ανατολών μακελάρηδες.

Τέρμα στις ανθρωποθυσίες και το ολοκαύτωμα της Ελλάδος. Τώρα όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν γιατί λοιδορείται, συκοφαντείται και διώκεται ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός. Γιατί έχει γεμίσει η κοινωνία μας από διεθνιστές που μοιράζουν το πνευματικό τους δηλητήριο και την τρομοκρατία σε ΜΜΕ και σχολεία. Σκυφτούς και μοχθηρούς τύπους που ζητούν την παραδοχή της μικρότητας και την καταστροφή της εθνικής συνείδησης για να πάμε ευθεία στο μαχαίρι όσων απεργάζονται το τέλος του Έθνους μας. Τώρα όλοι βλέπουν τον αληθινό λόγο που έχουν φτάσει οι αχρείοι να φέρουν ακόμη και σε αντιπαράθεση Πίστη και Φυλή χρησιμοποιώντας εξωμότες σε πολιτεία και θρησκεία. 

Απέναντι λοιπόν στην υποταγή και τη συντριβή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προτάσσει την αντίσταση και τον πόλεμο για την λύτρωση του λαού και την Νίκη της Ελλάδος μας. Προδότες, ηττοπαθείς και παθητικοί αποδέκτες δεν είναι συμβατοί με το Νέα Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται. Η δική μας καθάρια Ελληνική Πολιτεία δεν δίδει μήτε συγχωροχάρτια μήτε προσκυνοχάρτια. Όσοι αντιστέκονται στο καινούργιο που έρχεται και όσοι ανέχονται τους πολέμιους του εθνικισμού και του ελληνισμού δεν είναι καμωμένοι για τον ελληνικό νυμφώνα. Και όσοι βλέπουν την ανατολή της χρυσοστόλιστης αυγής του Ελληνισμού και νομίζουν πως μπορούν να γλείψουν ή να απειλήσουν ζητώντας μεταστροφή, δεν αλλάζουμε Σκέψη, Δράση και Ψυχή Ελληνική.

Είμαστε τα πνευματικά παιδιά του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού που σχεδίασαν και μας κοινώνησαν ο Περικλής Γιαννόπουλος και ο Ίωνας Δραγούμης. Αναμένουμε περισσότερα εμπόδια και πόλεμο που θα έρθουν έξω μα και μέσα από τα προσωρινά μας σύνορα. Άλλωστε ο καθαρμός της αυλής του Γένους από ξένα και ξενοκίνητα σώματα με την εναπόθεση της κοινωνίας και της εργασίας στα ελληνικά χέρια είναι η πρώτη μας εθνική εργασία. Και η διεκπεραίωση των εθνικών μας υποθέσεων με την συνδρομή ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων η αμέσως επόμενη. Πίστη, Δύναμη και Νίκη των Ελλήνων. Αυτή είναι η αποστολή μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


      


Δεν υπάρχουν σχόλια: