ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 24-3-2013.

Το ζήτημα της ορθής ενημέρωσης του ελληνικού λαού διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση των αποφάσεων που αφορούν την κοινωνία. Η διάδοση της αλήθειας ωστόσο στα κατεχόμενα κράτη, όπως δυστυχώς συμβαίνει σήμερα στην πατρίδα μας, είναι είδος εν ανεπαρκεία και χρησιμοποιείται μάλιστα ως όπλο σε βάρος των λαϊκών ελευθεριών και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Ανέκαθεν η προπαγάνδα υπήρξε το κυριότερο πολιτικό μέσο για την εξάπλωση ιδεών και ειδήσεων ανάμεσα στους πολίτες. Οι πάντες άλλωστε μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο ενεργούν προπαγάνδα. Στα δελτία των ειδήσεων, στα κόμματα, στο κοινοβούλιο, στα πάσης φύσεως τηλεοπτικά μηνύματα, στις τοπικές κοινωνίες. Πολλές φορές μάλιστα αυτή η ενημερωτική εκστρατεία αντικαθιστά το δικαίωμα στην διάδοση πολιτικών, κοινωνικών και θρησκευτικών γνωμών όταν το συγκεκριμένο συνταγματικό δικαίωμα υπόκειται σε απαγόρευση.

Αυτή είναι η λευκή, η θετική άποψη του ζητήματος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νοείται κανείς απολύτως αποκλεισμός. Οι πολίτες δεν διαχωρίζονται σε κακούς και καλούς παρά μονάχα στην περίπτωση που κάποιοι από αυτούς συστήνουν οργανωμένες παραβατικές ομάδες που συκοφαντούν την πατρίδα, τον λαό, τον πατριωτισμό και την πίστη του με σκοπό την διαβολή και την πτώση των ελληνικών αξιών. Όποιος λειτουργεί ανθελληνικά, επομένως προδοτικά, δεν έχει κανένα απολύτως βήμα λόγου και καμία παρουσία μέσα στην κοινωνία μας.

Στο ψευτορωμέϊκο της νεοταξικής κατοχής ωστόσο ισχύει όχι απλώς η μαύρη αλλά η κατάμαυρη εκδοχή της προπαγάνδας. Το εθνικό συναίσθημα και η λαχτάρα της λευτεριάς έχουν χαρακτηριστεί αδικήματα και το ψέμα μαζί με την ελεεινή συκοφαντία δημιουργούν συνθήκες αποπνικτικής φυλακίσεως για τον ελληνικό λαό. Η εθνικιστική ενημέρωση για τα αληθινά προβλήματα και την επαναστατική ανατροπή της κατοχής έχουν τσαλαπατηθεί και αντικατασταθεί από την δημοκρατική χειραγώγηση. Το παράλογο περνιέται για λογικό και ο δωσιλογισμός περνιέται για πατριωτικό καθήκον.

Σ’ αυτήν λοιπόν την καθεστωτική χειραγώγηση η τρομοκρατία και ο ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων και των Εθνικιστών είναι πράξεις συμβατές και νόμιμες. Τα αρνητικά φαινόμενα αποσιωπώνται και η αληθινή διάσταση των γεγονότων διαστρεβλώνεται όπως εξυπηρετεί το καθεστώς για τη φίμωση του ελληνισμού και του εθνικισμού. Τα ανδρείκελα του καθεστώτος επιχειρούν μάλιστα να φέρουν το λαό και την Εθνική Ιδέα σε τεχνητή αντιδιαστολή.

Σ’ αυτό το πλαίσιο οι συχνές τρομοκρατικές επιθέσεις σε γραφεία της Χρυσής Αυγής πνίγονται από τα μηνύματα της υποταγής και από τα «αντιρατσιστικά» μαθήματα του καθεστώτος όταν οι Έλληνες βιάζονται, δολοφονούνται και λιμοκτονούν! Φθάσαμε στο σημείο να ακούσουμε προσφάτως για Έλληνες που συνελήφθησαν και βρέθηκαν να καθαρίζουν κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών!

Πολλά ακόμη θα συμβούν από ένα καθεστώς που πνίγεται από τα σκάνδαλα των πολιτικών και δημοσιογραφικών του υπαλλήλων όταν ανέχεται τους ψευτοσυμμάχους της Εσπερίας να μας λένε πως έχουμε λένε διεκδικήσεις στην Ελληνική Θάλασσα του Αιγαίου! Αυτά τα παραδείγματα αρκούν για να καταλάβουν όσοι ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί πως το ψευτορωμέϊκο θεωρεί εχθρούς και αποκλεισμένους από τα ΜΜΕ της διαπλοκής και του ραγιαδισμού όσους μιλούν για Πατρίδα, Έθνος, Φυλή, Λαό και Θεό.

Όσοι πιστεύουμε με πάθος στην αλήθεια και στο Δίκαιο του Ελληνισμού και στην ανάγκη καταπολεμήσεως του μισελληνισμού, όσοι θέλουμε να εργαστούμε για την πατρίδα και για τη λευτεριά των Ελλήνων, είμαστε στόχος για τον «περιούσιο» νεοταξισμό. Και για εμάς οι εχθροί της Φυλής μας δεν έχουν καμία απολύτως τύχη. Είναι πεπερασμένοι με ημερομηνία λήξεως. Ο χρόνος τους τελείωσε. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα προβεί ταυτόχρονα και δυναμικά στην ενημέρωση και τον ξεσηκωμό του ελληνικού λαού.

Η εθνικιστική ενημέρωση θα τσακίσει την ψευτοδημοκρατική χειραγώγηση και οι πάντες θα μάθουν πως δεν μας κυβερνούν απόγονοι του Λεωνίδα αλλά απόγονοι του Εφιάλτη. Τα ψέματα για τη δήθεν φτωχή Ελλάδα που στρέφονται ενάντια στις εκθέσεις που αναφέρονται στον ελληνικό πλούτο θα βγαίνουν καθημερινά στη φορά για να αποδειχτεί πως η τεχνητή οικονομική κρίση αποτελεί την επίθεση για την εξαθλίωση των Ελλήνων και την ληστεία της πατρίδος από τους χρηματοοικονομικούς κατσαπλιάδες της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Και η απαγόρευση των επιβεβλημένων Τιμών προς το εθνικό μας σύμβολο, την ελληνική σημαία είναι το πιστοποιητικό της κατοχής όπου ο κατακτητής επιβάλλει απαγορεύσεις και ποδηγέτηση στον κατακτημένο.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η Φωνή του Ελληνισμού. Το ξυπνητήρι των εθνικών συνειδήσεων και ο σαλπιγκτής της ελληνικής αντεπίθεσης. Ο προπαγανδιστής των Ελληνικών Αξιών και Θέσεων, ένα έργο ζωής και πνοής για τη Φυλή που αποτελεί χρέος μας ιερό και απαράγραπτο. Το δίκαιο μέσα στην κοινωνία και το έθνος είναι με το μέρος μας. Η Πατρίδα μας θα σπάσει τις αλυσίδες της σκλαβιάς και θα τις μετατρέψει σε όπλο καθυπόταξης των εχθρών μας.

Κι αν ακόμη έπρεπε να κατασκευάσουμε δίκαιο και αλήθεια για να φτιάξουμε Ελλάδα Μεγάλη και Ισχυρή με Έλληνες αποφασισμένους και δυναμικούς, δεν θα διστάζαμε να τα κατασκευάσουμε. Διότι επάνω από το Θεό, την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Ενημερώνουμε, ξεσηκώνουμε, πολεμάμε. Ζήτω η Αιώνια, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: