ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 10-3-2013.

Το περιβάλλον της τεχνητής κρίσης μάς θέτει ενώπιον μιας συστημικής και καλά οργανωμένης προσπάθειας να διαρραγεί η σχέση κράτους και τοπικών κοινωνιών. Η λεγόμενη αποκέντρωση αρμοδιοτήτων που προβάλλεται ως δικαιολογία για την ταχύτερη αντιμετώπιση των ζητημάτων κάθε περιφέρειας δεν αρκεί μα και διαψεύδεται από τη διόγκωση των προβλημάτων και την απουσία του κράτους.

Η κατάσταση χειροτερεύει όταν οι ξένοι επικυρίαρχοι της πατρίδος μας επεμβαίνουν ακόμη και στους τρόπους στελέχωσης των υπηρεσιών και κατανομής αυτών επί της μαρτυρικής επαρχίας. Είναι ένα πρόβλημα που έχει ήδη διογκώσει το υδροκέφαλο μεταπολιτευτικό καθεστώς όταν από της εγκαταστάσεώς του κιόλας επιδόθηκε με ανθελληνικό ζήλο στην καταστροφή της αγροτικής και της βιομηχανικής παραγωγής στον φυσικό σιτοβολώνα της χώρας ώστε να εγκλωβίσει τον ελληνικό λαό στην Αθήνα, στα λοιπά αστικά κέντρα και στις ρουσφετολογικές δαγκάνες των κομμάτων του διαβόητου «συνταγματικού τόξου».

Αν λάβουμε υπ’ όψη την ραγδαία αύξηση της λαθρομεταναστευτικής ακρίδας που διαβαίνει ελευθέρως τις οδούς της πατρίδος μας με αστείες διατυπώσεις και «ελέγχους» και αν προσθέσουμε τις διαβόητες ειδικές οικονομικές ζώνες που θέλουν γραικύλοι και δυνάστες ψευτοσύμμαχοι να φτιάξουν στην ελληνική ύπαιθρο, τότε εύκολα μπορούμε να φτάσουμε στους σκοπούς των μισελλήνων. Η ανεργία των Ελλήνων, τα φθηνά ξένα μεροκάματα και η επιδίωξη φορολογικών παραδείσων με εργαζόμενους είτε εξαθλιωμένους Έλληνες είτε κυρίως ξένους γυρολόγους θα δημιουργήσουν ένα κενό σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Η έξαρση της ξένης εγκληματικότητας βοηθά το σενάριο σε μεγάλο βαθμό.

Όλοι γνωρίζουμε πως στην περιφέρεια μιας χώρας που ήδη μαστίζεται από την υπογεννητικότητα ο πληθυσμός που μένει εκεί είναι φθίνων και γηράσκων. Η απασχόληση στην εγχώρια παραγωγή κατά συνέπεια μειώνεται ισόποσα και φυσικά στον μεγαλύτερο βαθμό όσοι αποχωρούν δεν αντικαθίστανται.

Κατά αυτόν τον τρόπο οι διατροφικές ανάγκες του πληθυσμού μας εξαρτώνται διαρκώς και αυξανόμενα από εισαγωγές επικίνδυνων προϊόντων ενώ οι δυνατότητες συντηρήσεως των ανθρώπων μας μειώνονται από ένα ψευτορωμέϊκο που απομυζά τις έσχατες οικονομίες τους. Αυτή η κατάσταση ισοδυναμεί με επιχείρηση βιολογικής εξόντωσης των Ελλήνων όταν η σκοπούμενη φτωχοποίηση οδηγεί με τη σειρά της τους αστικούς πληθυσμούς μας μπροστά σε έναν λιμό.

Αλλά φυσικά υπάρχει και η εθνική διάσταση που στηρίζεται κι αυτή στον παραδοσιακό ελληνικό κοινοτισμό. Τα κενά γεμίζουν γειτονικοί και ισλαμιστές λαθρομετανάστες ενώ ανθέλληνες πράκτορες έρχονται να στηρίξουν τάχα τους εναπομείναντες Έλληνες στα ακριτικά σημεία της πατρίδος μας προκειμένου να τους αφελληνίσουν. Τάζουν με χρήματα, δηλητηριάζουν με προπαγάνδα και απειλούν με την έλευση στρατιωτικών μέσων προκειμένου να σύρουν ψυχές και έπειτα γη στα βορειοανατολικά αρπακτικά, από Αλβανία έως Τουρκία.

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα η μεγάλη δύναμη του Ελληνισμού μας βρίσκεται στην επιστροφή του κοινοτικού τρόπου ζωής. Ίση διανομή ελληνικών πληθυσμών και εθνικής επιχειρηματικής και παραγωγικής δραστηριότητας σε όλες τις γωνιές της πατρίδος μας, μέχρι και το τελευταίο χωριό μας. Ανασύσταση των κοινοτήτων όπως ήταν προ Καλλικράτη και συμφώνως με τη βούληση και τις ανάγκες των κατοίκων. Οικονομική ενίσχυση και κίνητρα από το κράτος για την επάνδρωση της επαρχίας με πλήρεις δραστηριότητες σε παιδεία, υγεία και δημόσια διοίκηση. Επιστροφή στην καλλιέργεια της γης και άνοιγμα των εργοστασίων από όσους στράφηκαν πριν στις πόλεις.

Ο Ίων Δραγούμης είχε πει πως ο Ελληνισμός είναι μια οικογένεια από κοινότητες. Και ακόμη πως το έθνος μας ολάκερο πάλι με κοινότητες πρέπει να κυβερνηθεί και μόνο με κοινότητες θα προκόψει. Η πληρότητα της εδαφικής επικράτειας σε πληθυσμούς αποτελεί εκτός από δύναμη επισιτιστικής επάρκειας και την καλύτερη δύναμη ανάσχεσης των προκλήσεων των εχθρών μας σε βάρος της εθνικής μας ακεραιότητας και ελευθερίας. Περισσότεροι Έλληνες, περισσότερα ελληνόπουλα, περισσότεροι πολεμιστές ακρίτες. Ακέραιη και Ζωντανή Ελλάς.

Αυτός ο κοινοτικός τρόπος ανάπτυξης πρέπει να επεκταθεί δυναμικά και στις προσωρινά σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες. Αυτές οι ματωμένες Ελλάδες έχουν πληγωθεί ομοίως από την σκοπούμενη απόσυρση του ελλαδικού κράτους και την καταπίεση του αλύτρωτου ελληνισμού από τους νεοταξικούς δορυφόρους. Στην Βόρειο Ήπειρο πολλά ελληνόπουλα εξωθούνται σε μετανάστευση, η ελληνική γλώσσα και θρησκεία ασκούνται με σημαντικούς περιορισμούς, οι ελληνικές κοινότητες δεν αναγνωρίζονται και απειλούνται. Στην Βόρεια Μακεδονία οι Έλληνες ούτε αναγνωρίζονται ούτε καταγράφονται, ενώ υφίστανται μισελληνικές πολιτικές ξένης αφομοιώσεως.

Ίδια εικόνα επικρατεί σε όλες τις σκλάβες πατρίδες μας. Πρέπει λοιπόν να στηριχτεί το ελληνικό στοιχείο. Να απολαύσει όλα τα εθνικά και θρησκευτικά του δικαιώματα, να κατοχυρώσει την ελληνικότητά του, να εργαστεί και να περιφρουρήσει την γη των πατέρων του, να λάβει διάσταση επίσημων ελληνικών κοινοτήτων και αυτοδιοικητικές εξουσίες. Να βρει στήριξη κρατική, επένδυση ελληνική και προστασία πολιτική και στρατιωτική. Και οι ομογενειακές ενώσεις μας ανά την υφήλιο να γενούν ελληνικές κι όχι κομματικές κοινότητες με αμφίδρομη προσφορά μητροπόλεως και διασποράς, όπως επιθυμούν οι Έλληνες οι καθαροί σε αίμα μα και καρδιά.

Στηρίζοντας τον κοινοτισμό μας, στηρίζουμε την εξάπλωση του Ελληνισμού μας σε ψυχές, παραγωγή, εθνική έκταση και ισχύ. Βαστούμε όρθιες τις ελληνικές πατρίδες εκεί που βλασταίνουν και δραστηριοποιούνται και φτιάχνουμε μια κραταιά και αληθινά ανεξάρτητη Μεγάλη Ελλάδα με πιστούς και ακμαίους Έλληνες. Είναι η Ελλάς του Λαϊκού Εθνικισμού που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: