ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΔΕΩΝ




ΑΘΗΝΑ 28-3-2013.
Το δικαίωμα της γνώμης και η ελευθερία διακίνησης των ιδεών αποτελούν ουσιαστικούς θεμέλιους λίθους σε μια δίκαιη και ισχυρή πολιτεία υπεύθυνων πολιτών. Προσδιορίζουν μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό την αυθυπαρξία του κράτους και την ελευθερία των πολιτών διακρίνοντας τους από τα υπόδουλα κράτη και την ελευθεριότητα της ανηθικότητας.

Το ψευτορωμέϊκο που διοικεί σήμερα το ελληνικό έθνος υπό την υψηλή εποπτεία του διεθνιστικού νεοταξισμού δεν αποτελεί δίκαιη και πολύ περισσότερο ισχυρή πολιτεία, έχοντας δώσει πλήρεις εξουσίες στον ξένο παράγοντα και θέσεις εξουσίας σε διεφθαρμένα φερέφωνα αυτού. Η γνώμη των Ελλήνων δεν λαμβάνεται υπόψη και καταστρατηγείται όταν αυτή εκφράζεται υπέρ του Έθνους και της Φυλής. Η δε διακίνηση των ιδεών δεν ισχύει για τον Ελληνικό Εθνικισμό.

Η φωνή των Ελλήνων Πατριωτών και του λαού μας που χειμάζουν κάτω από την πιο σκληρή κατοχή των τελευταίων ετών φιμώνεται και οι «αντιδραστικοί», όσοι δηλαδή αντιδρούν στην αδικία και τη σκλαβιά της πατρίδος μας θεωρούνται ακραίοι. Η γνώμη τους θεωρείται αδίκημα, ζητείται η διαπόμπευσή τους και απαιτείται η τελική τους εξόντωση.

Τι είναι όμως αυτό που διώκεται ουσιαστικά; Είναι το δικαίωμα στην ελευθερία και την αξιοπρέπεια. Αλλά μια τέτοια πολιτεία είναι εχθρός του λαού και του έθνους και ως τέτοια πρέπει να παταχθεί από τους πολίτες της. Οι γνώμες, οι ιδέες και οι εξουσίες υφίστανται για να καλλωπίζουν την πολιτεία, να την αναπτύσσουν και να διαφυλάσσουν την αρμονία στις σχέσεις ανάμεσα στο κράτος και τους πολίτες, προασπίζοντας την ταυτότητα του λαού και τα δίκαια της Φυλής. Τίποτα λιγότερο και τίποτα έξω από τα όρια της εθνικής κοινότητος.

Στο μίζερο νεοταξικό «μας» προτεκτοράτο τα οικονομικά μέτρα και οι εθνικές πολιτικές αποφάσεις υπαγορεύονται από δυνάστες δανειστές και διορισμένα ανθρωπάκια. Η κοινωνική συνοχή σμπαραλιάζεται από την βάρβαρη εισδοχή της πολυφυλετικότητας που πολιτογραφείται και πλιατσικολογεί. Ο ελληνικός εθνικισμός στοχοποιείται και λιθοβολείται από τον «περιούσιο» νεοταξισμό και το σύνολο του παγκοσμιοποιητικού εσμού ανά την υφήλιο ενώ τα εθνικά μας σύμβολα, οι εθνοφυλετικοί μας χαιρετισμοί, η ιστορία μας, η πνοή μας δέχονται πιέσεις ασφυξίας.

Καμία ελευθερία γνώμης δεν έχει νομιμοποιητικό βήμα ώστε να βγαίνουν οι προδότες πολιτικάντηδες να διαλαλούν στις σκοπιανές εφημερίδες ότι δεν ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό πως θα ονομάζονται τα Σκόπια που δημιουργήθηκαν από τους πατρόνες των πολιτικάντηδων για την αρπαγή της Μακεδονίας. Καμία ελευθερία ξένων ιδεών δεν νομιμοποιείται να επιβάλλει συμπεριφορές και πολιτική διαχείριση στους Έλληνες ζητώντας την πώληση της εθνικής μας περιουσίας, την εξαθλίωση του λαού μας και την άρνηση της Φυλής μας.

Στην Ελλάδα για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα η ελευθερία της γνώμης αφορά τους Έλληνες και η ελευθερία των ιδεών αφορά τις θέσεις και τις προτάσεις που προωθούν την πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού Έθνους. Γνώμες και Ιδέες συνδέονται άμεσα με τα χρηστά ήθη, την κοινωνική δικαιοσύνη, τον πατριωτισμό και την πίστη των Ελλήνων. Αποτελούν για εμάς τους Εθνικιστές συμπεριφορές υπευθυνότητας και ισότιμης συμμετοχής στα κοινά της Εθνικής Πολιτείας με ιερή προσήλωση στους κοινούς σκοπούς.

Οι σκοποί του Γένους μας και του ελληνικού εθνικισμού είναι η προάσπιση των αξιών μας, η κοινωνική ευρυθμία και η εθνική ισχύς μέσα από τις γνώμες, τις αποφάσεις και την αμεσότητα της ελληνικής συλλογικής δράσης. Το ενδιαφέρον μα και ο έλεγχος της δημόσιας ζωής από έναν ζωντανό και περήφανο για την καταγωγή του λαό.

Επιδίωξή μας δεν είναι ο άγονος διάλογος και η στείρα αντιπαράθεση ούτε και η εθελοδουλία σε ξένες επιδιώξεις μήτε η φθορά της ακολασίας, στοιχεία που δεν έχουν καμία θέση στην Εθνικιστική Πολιτεία. Επιδίωξη της κοινωνίας γνωμών και ιδεών είναι η επιλογή των καλύτερων αποφάσεων και των ικανότερων προσώπων για την ηθική, κοινωνική και εθνική εξύψωση της Φυλής μας. Η ευημερία του λαού και η ενδυνάμωση του εθνικού κράτους στηριγμένες στις δικές μας ενέργειες, το δικό μας πολιτισμό, την επιθυμία για διάκριση του Ελληνισμού μας εντός και εκτός συνόρων.

Ο Εθνικισμός μας δεν δύναται να εγκλωβισθεί από τον σιωνιστικό νεοταξισμό και τα ντόπια φερέφωνά του διότι αποτελεί την φωνή του ελληνισμού και τη συνείδηση του λαού. Εκφράζει τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Κουβαλάει μέσα του τις προγονικές μνήμες και τους σύγχρονους πόθους των Ελλήνων σε μια αδιαίρετη και αδιάσπαστη ενότητα από το χθες στο σήμερα. Και οι Έλληνες λέγουν ελεύθερα τις σκέψεις τους, διψούν για καινούργιες δικές τους διακρίσεις στους απαιτητικούς καιρούς μας μα και επιμένουν να μείνουν πιστοί και κραταιοί Έλληνες στην εποχή της απιστίας και του επίπλαστου κοσμοπολιτισμού.

Όποιος δεν θέλει να ακούσει τη φωνή των Ελλήνων αλλά επιθυμεί να διαιωνίσει ξένες κακόδοξες απόψεις, ήρθε ο καιρός να στραφεί σε άλλες πολιτείες. Στην Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού δεν θα τον αφήσουμε να μείνει ούτε ένα λεπτό. Εμείς θέλουμε την πατρίδα μας ελληνική και χριστιανική. Και παράλληλα έθνος φιλοσόφων και πολεμιστών. Διανοητές εθνικών σχεδίων και Στρατιώτες της Εθνικής Ιδέας. Γνώμες και Ιδέες όλες στην υπηρεσία του Ανυπέρβλητου Θεού και της Ηγεμονικής Ελλάδος με βουλευτήριο τον ελληνικό λαό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: