ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 10-1-2014.

Ο παγκοσμιοποιητής τύραννος επιχειρεί να ζέψει ολάκερα τα έθνη κάτω από την μισερή εξουσία του. Έχει υποθηκεύσει τις οικονομίες, έχει εγκαταστήσει σε πολλά κράτη τούς δικούς του έπαρχους ως δήθεν τοπικούς εξουσιαστές, αλλά θέλει να κάμει τον κόσμο να πέσει στα πόδια του.

Ο καυγάς στην διεθνή πολιτική σκηνή δεν γίνεται πλέον για το χρήμα. Αυτό έχει ήδη φύγει από το εθνικό ταμείο και τα νοικοκυριά και έχει εισρεύσει στο σεντούκι τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Ο καυγάς πλέον γίνεται για την παγκόσμια εξουσία. Έχουν εντοπιστεί τα γεωπολιτικά περάσματα και τα γερά οικόπεδα που θέλει να διαβεί ο βάρβαρος εισβολέας.

Τα ήθη και οι αξίες τού παραδοσιακού εθνικού κράτους έχουν πληγεί και έχουν αμφισβητηθεί. Η Πίστη έχει δεχθεί κι αυτή τα τραύματά της, προκειμένου ο υλισμός και η ανηθικότητα να αμβλύνουν τις αντιστάσεις.

Οι παράνομες μετακινήσεις των πληθυσμών και οι κοινωνικές αδικίες έχουν συμβάλλει στην δημιουργία εντάσεων. Ειδικότερα στην γεωπολιτική μας αυλή τής ανατολικής Μεσογείου.

Ο σιωνιστικός νεοταξισμός έχει επιλέξει τούς εχθρούς που θέλει να βγάλει από τη μέση. Η ανέγερση τής παγκόσμιας εξουσίας του χρειάζεται μια ανακατανομή κρατικών υποδομών και γεωπολιτικών συσχετισμών. Οι αναταραχές πρέπει να γίνουν κοινωνικές συγκρούσεις. Και οι κοινωνικές συγκρούσεις πολεμικές εστίες. Οι δε πολεμικές εστίες θα ενωθούν όλες μεταξύ τους για να γίνουν ένας παγκόσμιος πόλεμος.

Αυτό ακριβώς κάνει ο νεοταξισμός. Στήνει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Από τις αραβικές «ανοίξεις» που άνοιξαν τον ασκό τού Αιόλου πάνω από τα πλέρια γεωφυσικά πλούτη και περάσματα μέχρι την Ελλάδα και τη Ρωσία. Και στη συνέχεια στην κατεχόμενη Ιωνία και τον Πόντο που αποτελεί την θνησιγενή Τουρκία μέχρι τη Συρία. Ο έμπορος των εθνών θέλει να αποκλείσει πάσα πιθανότητα να βρεθεί αντίπαλος να τού σηκώσει το κεφάλι και σχηματίζει προστατευτικό υμένα για τα αμερικανοεβραϊκά συμφέροντα.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις των ισλαμιστών στη Ρωσία, η τρομοκρατική επίθεση στην εν Αθήναις γερμανική πρεσβεία, η καταστολή από τις αιγυπτιακές αρχές των μισαλλόδοξων ισλαμιστών, η έγερση τού κεμαλικού κατεστημένου ενάντια στον Ερντογάν, οι ετοιμασίες για το Κουρδικό Κράτος, οι τουρκικές προκλήσεις και διεκδικήσεις σε βάρος τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος, όλα στη διάθεση τού νεοταξικού σχεδίου.

Στον Λίβανο προσφάτως σε μια δολοφονική επίθεση, ισλαμιστές επιχείρησαν να σκοτώσουν τον πολιτικό ηγέτη των Ελλήνων τού Λιβάνου που είχε οργανώσει διαμαρτυρία έξω από την τουρκική πρεσβεία για τον ρόλο τής Τουρκίας στο μακέλεμα των Ελληνορθόδοξων τής Συρίας. Η δε Τουρκία είναι γνωστό ότι διαθέτει στο έδαφός της στρατόπεδα εκπαιδεύσεως Τσετσένων ανταρτών που δρουν από τη Ρωσία έως τη Συρία με πρωτοφανές μίσος. Παράλληλα η Άγκυρα επιδιώκει, πατώντας επάνω στη στημένη «ελληνική» κρίση, να αγοράσει ελληνικές περιουσίες και να στήσει τουρκικές μειονότητες σε Θράκη και Δωδεκάνησα.

Η φτωχοποίηση τής Πατρίδος μας είναι το μεγάλο όπλο τού εμποράκου για να επιτύχει ένα καίριο εσωτερικό πλήγμα στην Αληθινή Ελλάδα. Αυτή την Ελλάδα που έρχεται. Την Ορθόδοξη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που θα διώξει την προδοσία, την ξενοκρατία και τον λαθρεποικισμό από τα εδάφη της. Είμαστε εμείς οι Έλληνες που έχουμε βγάλει οριστική απόφαση πως θα παραμείνουμε Έθνος λεύτερο και συμπαγές, ηγετική δύναμη Πίστης και Φυλής που θα ισοπεδώσουμε τον πολυπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση.

Η ανεργία που μαστίζει τον ελληνικό λαό και την νεολαία μας, οι αυτοκτονίες, οι αρπαγές των ελληνικών σπιτιών, η καταβαράθρωση των αποδοχών, η στέρηση τού ψωμιού, οι άστεγοι, η αναζήτηση τού φαγητού μέσα στα σκουπίδια, είναι το δηλητήριο τού μισελληνισμού που χύνεται στις ζωές μας. Καθημερινές γενοκτονίες σε σαδιστικές δόσεις, ώστε αφενός μεν να κρύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις για την Πατρίδα μας και αφετέρου να δημιουργήσουν ψυχολογική φθορά και τριβές. Όλα αυτά την ώρα που τα σπίτια και η γη μας οδεύουν σε γυρολόγους, τοκογλύφους και βαρβάρους.

Όσοι πιστεύανε ότι η ανθρωπιστική κρίση, η οικονομική κρίση, οι νουθεσίες των ψευτοσυμμάχων για την κοινή χρήση των πλούσιων νερών μας με τούς Τούρκους και η αφελληνοποίηση τού κοινωνικού μας ιστού συνέβησαν τυχαία, έχουν ήδη αλλάξει γνώμη. Όσοι δεν έχουν αλλάξει γνώμη, αυτοί είναι σε ένα μικρό ποσοστό αφελείς και σε ένα μεγαλύτερο ποσοστό βολεμένοι και προδότες. Οι δε προδότες έχουν την εντύπωση πως επειδή άνοιξαν τον δρόμο στον παγκόσμιο εισβολέα, θα παραμείνουν στις θέσεις τους.

Όμως οι ελληνόφωνοι προδότες θα έχουν το ίδιο τέλος με την Τουρκία και τούς δορυφόρους της. To τέλος των αλαζόνων συνεργατών τής αντεθνικής και αντιλαϊκής χυδαιότητας. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες θα συντριφτούν κάτω από το πέλμα τού επαναστατημένου και πιστού ελληνικού λαού πριν ξεσπάσει η πολεμική αντάρα. Και η Τουρκία θα αντιδράσει σαν το πληγωμένο αγρίμι που έχει κυκλωθεί. Θα ξεσπάσει επάνω στην Ελλάδα μας μήπως και σωθεί, σπρωγμένη από τούς σιωνιστές φίλους της και τούς Κούρδους.

Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς είναι ζωντανή και θα μεγαλώσει. Η γη μας θα αναστηθεί σε χέρια ελληνικά. Οι θρασείς θα συντριφτούν μεταξύ Αληθινής Ελλάδος και Ρωσίας. Και ο Ελληνικός Στρατός θα φτιάξει νέα σύνορα και Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

   




Δεν υπάρχουν σχόλια: