ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 31-1-2014.

Ανησυχούν οι ντόπιοι και διεθνείς νεοταξίτες επειδή οι Έλληνες έχουν βγάλει απόφαση να σπάσουν τα δεσμά τής δουλείας και να κάνουν άνω κάτω την διεθνή αταξία πραγμάτων. Ανησυχούν ψευτοδημοκράτες και ψευτοσύμμαχοι για την επερχόμενη ήττα τους από τον Ελληνισμό και τον Λαϊκό Εθνικισμό, διότι ξέρουν ότι δεν θα είναι μια πρόσκαιρη εκλογική ήττα, αλλά μια μόνιμη και δομική ήττα.

Αυτό που έρχεται είναι ο θρίαμβος τής λαϊκής κυριαρχίας και τής εθνικής μας αναγεννήσεως. Η Νίκη που πρόκειται να επιφέρει το Εθνικιστικό Κίνημα των Ελλήνων θα είναι η Νίκη τής Ελληνικής Φυλής και των Δυνάμεων τής Ελευθερίας, με επικεφαλής τον Έλληνα. Κι αυτό τρελαίνει το νεοταξικό κτήνος που γίνεται ακόμη πιο θρασύς, ακόμη πιο επικίνδυνος. Και μάς βγάζει γλώσσα φαρμακερή.

Καιρός λοιπόν να λογαριαστούμε. Διότι δεν υπάρχει άλλος πιο ιερός και επιβεβλημένος σκοπός για τον λαό μας από το Μάχου Υπέρ Τού Έθνους. Τούς κινδύνους τούς ξέρουμε, μα τώρα είναι καιρός να τούς βγάλουμε από την τρύπα τους.

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι στην Ιερή Γη μας υπάρχει χώρος μονάχα για Θεό, Πατρίδα και Λαό Ελληνικό. Δεν υπάρχει μεζούρα μετρήματος των στρεμμάτων παραχώρησης, διότι δεν παραχωρούμε τίποτα. Θέλουμε περισσότερη Ελλάδα. Και δεν ξεχωρίζουμε καλούς ή κακούς εχθρούς και αντιπάλους. Ή με το Έθνος και μαζί μας ή απέναντι και συντριβή. Δίκαιο και Ισχύς ενάντια στο Άδικο και τούς ψεύτικους ισχυρούς.

Στο ανθελληνικό καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας δεν υπήρξε ποτέ κανείς καλός και πατριώτης. Ούτε σε μια στιγμή από εγκαθιδρύσεως αυτού. Ποτέ δεν σεβάστηκαν την βούληση τού ελληνικού λαού. Πάντοτε οι γραικύλοι πολιτικάντηδες ποδηγέτησαν, αιχμαλώτισαν και έσυραν τον εύπιστο έως χθες λαό μας στην υπηρεσία τού σιωνιστικού νεοταξισμού, μέχρι σήμερα που μάς εξαθλιώνουν και διαλύουν την Πατρίδα μας.

Κράτος και παρακράτος, ίδια δουλικά στην δούλεψη τού εμποράκου των εθνών, ξεμπροστιάζουν εαυτούς και αλλήλους. Μυστικές υπηρεσίες, ντόπιες και ψευτοσυμμαχικές, το κράτος μαζί με τούς «διασώστες» του, αποφυλακίζουν τούς τρομοσυνέταιρους που βγάζουν διαγγέλματα από τις φυλακές στις οποίες κινούνται και συνομιλούν με όποιους και όποτε θέλουν. Έτσι αποκάλυψε δικός τους άνθρωπος.

Οι δε ψευτοαντιμνημονιακές δυνάμεις τού κίβδηλου πατριωτισμού που συνομιλούν με τούς διεθνιστές για συγκυβερνήσεις και οι αμερικανοκομμουνιστές βλέπουν επαναδιαπραγματεύσεις με τον σκλαβωτή τού Γένους μας καλύτερες, άμα τις κάμουν αυτοί. Κινούνται σύριζα στο τεντωμένο σχοινί τής παγκοσμιοποίησης και καθιστούν το σχέδιό τους καμένο από χέρι. Διότι ο Θεός έχει δικό του σχέδιο να παραμείνουμε Έλληνες και εμείς ατσάλινη πυγμή να το πραγματώσουμε με το χτίσιμο Ισχυρής Ελλάδος.

Δεν διαλέγουμε αφεντικά και διασώστες. Ο Ελληνισμός έχει γνώμη πως η μόνη Μεγάλη Δύναμη που θα τον σώσει είναι ο Ελληνισμός. Και διασώστες έχουμε τα ικανά και στιβαρά μας χέρια. Βάση ακλόνητη, ζουμερή και εδραία την Ελληνίδα Γη. Γι’ αυτό την παζαρεύουν οι ριψάσπιδες την ώρα που θέλουν να ποινικοποιήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το Εθνικό Φρόνημα και την Εθνοφυλετική Συνοχή μας. Γι’ αυτό ακριβώς δεν φέρνουν μόνα τους τα μνημόνια, αλλά παρέα με την τουρκική επιβουλή.

Τα φιλελεύθερα ωστόσο παπαγαλάκια μιλούν και γράφουν με στόμφο για τον εθνικιστικό κίνδυνο που επελαύνει και απειλεί τάχα τη «δημοκρατία», την Ελλάδα και την Ευρώπη. Και εννοούν φυσικά ότι κινδυνεύει από τη σίγουρη νίκη του Λαϊκού Εθνικισμού μας ο ραγιαδισμός, το ψευτορωμέϊκο και η Ψευτοευρώπη τού Παγκοσμιοποιητή Τύραννου. Παρουσιάζουν γραφικό τον Γκρίφιν και φτάνουν στο σημείο να ενοχλούνται επειδή ο ηγέτης τής Ιταλικής Λέγκα τού Βορρά είχε καταλάβει το γραφείο τού προέδρου τής Ιταλικής Γερουσίας, διαμαρτυρόμενος για έναν ανεκδιήγητο νόμο νομιμοποιήσεως τής λαθρομετανάστευσης!

Αυτό το έκτρωμα θα φέρουν άραγε οι προσκυνημένοι κι εδώ; Αφήνουν ασύδοτους τούς λαθρομετανάστες να μπαίνουν, να κλέβουν, να σκοτώνουν, δίδοντας σε κάποιους και χαρτιά και τώρα θα τούς ενσωματώσουν κανονικά; Άλλωστε αυτό ακριβώς ζητούν και γυρεύουν πίσω από τούς «αντιρατσιστικούς» τους νόμους σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές ελληνόφωνοι. Τα δε προσωρινά μας σύνορα δέχονται καθημερινά τις παραβιάσεις των νεοταξικών μαντρόσκυλων που έχουμε ως βάρβαρους γείτονες.

Ήδη στα γαλανά νερά τού Ελληνικού Αρχιπελάγους ομολογήθηκε ότι το Λιμενικό μας έχει δεχθεί οδηγίες να αποφεύγουν τις επεμβάσεις ακόμη και έναντι Τούρκων ψαράδων. Και ξέρουμε πολύ καλά ότι ψαράδες, εμπορικά σκάφη και τραπεζίτες τής Άγκυρας όποτε βολτάρουν σε θάλασσα και ξηρά, ζητούν να δώσουν στο τουρκικό κράτος γη ελληνική.

Τα πολεμικά σκάφη τής Τουρκίας από Καστελόριζο και Σάμο φτάσανε έως τη Τζιά.  Η δε Μουσταφάογλου που αγκαλιάζει το ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κομοτηνή λέει πως δεν μπορεί να δώσει δουλειές στους δήθεν «Τούρκους», στους Έλληνες μουσουλμάνους δηλαδή, η χρεοκοπημένη Ελλάς και πως θα φέρει βοήθεια από την Τουρκία!

Η Ρωσία έχει κατεβάσει το χιλιάρμενο «Κουζνετσόφ», τον πυρηνοκίνητο «Μέγα Πέτρο» και άλλα σκάφη στη Μεσόγειο. Η δε Φυσική Ελλάς έρχεται για να συντρίψει τον Άνομο και τα υποπόδιά του σε όλα τα επίπεδα.

Τον εχθρό σου τον πολεμάς και τον νικάς. Στην εξουσία έχεις μονάχα Αληθινούς Έλληνες και τον λαό σου. Η δε Πίστη και ο Εθνικισμός χτίζουν Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  


Δεν υπάρχουν σχόλια: