ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ



ΑΘΗΝΑ 6-1-2014.

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Ο εορτασμός των Φώτων σε ανάμνηση τής βαπτίσεως τού Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού από τον Αι Γιάννη τον Πρόδρομο. Τα νερά τής οικουμένης καθάρονται και αγιάζονται. Ο Θεός αγάλλεται και ο λαός μας ανακαινίζεται στα άγια νάματα τής Πίστης μας.

Οι δαίμονες τής απιστίας και τού μισελληνισμού φρίττουν και τρέπονται προς τα οπίσω. Οι μόνοι που μένουν στις θέσεις τους τούτες τις κρίσιμες ώρες τής επιχειρούμενης νέας αλώσεως τού Γένους μας είναι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που παρίστανται στους εορτασμούς των Φώτων για να καμωθούν τούς πεφωτισμένους ταγούς που νοιάζονται για τις Παραδόσεις τού ελληνικού λαού και τη στήριξή του τάχα. Οι ίδιοι υποκριτές και φαρισαίοι σαν τα ψευτοπεριούσια αφεντικά τους, τούς σταυρωτήδες Χριστού και Ελλάδος.

Όμως υπάρχει και η άλλη Ελλάδα. Η Αληθινή Ελλάδα που αναβαπτίζεται στο δροσερό ύδωρ τής Πίστης με τον βασιλικό και τον σταυρό στα χέρια τής ιεροσύνης. Η Ελλάδα που λαμβάνει την ευχή τού Άγιου Θεού για την Νίκη στο Υπέρτατο Αγώνα ενάντια στην απιστία και τον βαρβαρισμό τού ντόπιου και διεθνούς νεοταξισμού. Ορθοδοξία και Ελληνισμός ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση και την Πανθρησκεία.

Είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές που βαδίζουμε μαζί με τον πιστό ελληνικό λαό στην Οδό τού Φωτός και τής Δικαίωσης τής Ελληνικής Φυλής για την ανάκτηση των Χωμάτων και των Προσκυνημάτων που μάς έχουν κλέψει. Και έτσι γινόμαστε κι εμείς αναβαπτισμένα κατά σάρκα και πνεύμα Θεού Παιδιά. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες. Χρόνια πολλά και στην αγαπημένη μου σύζυγο Φώτω. Χρόνια πολλά Ελλάδα μας.
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: