ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΑΛΟΣΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 14-1-2014.

Οι κατοχικές αρχές που ασκούν τυραννική εξουσία σ’ έναν τόπο δεν συνηθίζουν να συμπεριφέρονται με καλοσύνη και αβροφροσύνη. Είναι τα πειθήνια εκτελεστικά όργανα των κατακτητών που ασκούν επάνω στον λαό που τάχα ανήκουν τις εξοντωτικές εντολές των κατακτητών. Πείνα, φτώχια, υποτελής εργασία και προσφορά γης στα ξένα αφεντικά.

Όμως οι δωσίλογοι προσποιούνται σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις τούς καλούς ανθρώπους, τούς πονετικούς, τούς διαλλακτικούς. Ενίοτε και τούς καλούς χριστιανούς, κι ας μην έχουν φόβο Θεού μήτε αγάπη μέσα τους. Λένε στους χειμαζόμενους Έλληνες πως οι τοκογλύφοι τής Παγκοσμιοποίησης είναι καλοί άνθρωποι κι αυτοί. Νοιάζονται για την Πατρίδα μας, πονούν τον λαό και έχουν έρθει για να μάς σώσουν.

Κι άλλοτε πάλι, όταν σφίγγουν τα ζόρια και οι «καλοί» άνθρωποι ζητούν περισσότερα φοροαρπακτικά μέτρα και ξεσπιτώματα τού λαού μας, έρχονται οι γραικύλοι πολιτικάντηδες, οι συνεργάτες τού αιώνιου μισέλληνα εμποράκου και κλαψουρίζουν. Δεν θέλουμε να σάς στερήσουμε το ψωμί, μάς λένε. Δεν θέλουμε να σάς αφήσουμε χωρίς ρεύμα για να πεθάνετε από το κρύο. Δεν θέλουμε να σάς πάρουμε το χωραφάκι που σάς δίνει το λαδάκι. Αλλά σάς τα κάνουμε, διότι αυτό θέλει ο «διασώστης» σιωνιστικός νεοταξισμός.

Αγωνίζονται τάχα για να κόψουν λιγότερες λίβρες σάρκας, θυμίζοντας έντονα τον σαιξπηρικό Έμπορο τής Βενετίας. Θέλουν να δώσουν ρεύμα με το δελτίο σε όσους δεν έχουν το στοιχειώδες αγαθό τής ζεστασιάς στη βαρυχειμωνιά. Δελτίο που κι αυτό κοστολογείται με τον τιμοκατάλογο των διεθνών δοσατζήδων, αντιστοιχίζοντας στον κάθε ράγια τα αποφάγια από το μεγάλο φαγοπότι τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που συνεχίζεται με χρυσά κουτάλια και χρυσές μίζες.

Κι αυτά όταν ο γεωφυσικός πλούτος και ο διοικητικός έλεγχος των ελληνικών κοιτασμάτων και των ακριτικών περιοχών περιτριγυρίζεται από τους βάρβαρους Ανατολής και Δύσης. Στην δε κατεχόμενη πρωτεύουσα τής έως σήμερα ελεύθερης στα χαρτιά Ελλάδος, στην Αθήνα, ο τόπος έχει γεμίσει από άστεγους συνανθρώπους μας που ζουν σε χαρτόκουτα. Κάποιοι από αυτούς τούς άλλοτε νοικοκύρηδες Έλληνες έχουν φύγει από τη ζωή μόνοι και εγκαταλελειμμένοι από το κρύο. Άλλοι αναζητούν το φαγητό στα σκουπίδια. Άλλοι έχουν αυτοκτονήσει. Άλλοι καταφεύγουν στα συσσίτια και άλλοι αναζητούν άλλους τόπους.

Οι ψευτοκαλοσύνες λοιπόν τού ακραία ανθελληνικού πολιτικού συστήματος τής αστικής εγκληματικής συμμορίας είναι ο φόβος των δωσίλογων για την βροντερή τους πτώση που έρχεται. Είναι η απελπισμένη προσπάθεια που καταβάλλουν για να καλύψουν από τον ελληνικό λαό τις τελευταίες φρικτές εκδουλεύσεις προς τούς κατακτητές που τού επιφυλάσσουν. Βλέπουν το ξύπνημα τού Έλληνα που από θλιμμένος ραγιάς μεταμορφώνεται σε οργισμένο επαναστάτη.

Το ορμέμφυτο συναίσθημα αιώνων τής αγάπης προς το Έθνος και τη Φυλή έρχεται στην επιφάνεια και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα φουντώνει σε ολάκερη την Ελλάδα. Οι ωραιοποιήσεις των καταστάσεων και οι απειλές ενάντια στο Εθνικό Φρόνημα καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος. Τόσο χάρτινος όσο και το ψευδεπίγραφο ελληνικό κράτος που είχαν οικοδομήσει έως σήμερα οι αρχοντοραγιάδες χαραμοφάηδες τού ντόπιου νεοταξισμού. Η αλαζονεία τους ρίχνει τα προσωπεία και ο ομφάλιος λώρος με την ξενοκρατία θα ξεσχιστεί από τον ελληνικό λαό και την φυγή των αλλογενών προστατών τους.

Ένα δυνατό φύσημα τού αγέρα φτάνει για να φύγει η σαπίλα και να έρθει η ελευθερία στον ευλογημένο θυσιαστικό τόπο που την γέννησε. Η κοινωνία μας εγκαταλείπει την ατομική ορφάνια και στρέφεται στην μαζική και εθνοφυλετική αλληλεγγύη. Το συλλογικό και ιδεαλιστικό εμείς τού Εθνικοκοινωνισμού μας διαλύει τον μίζερο και ατομικιστικό ωχαδερφισμό. Και οι αλυσίδες τής αιχμαλωσίας γίνονται τα όπλα τα ιερά που στρέφουμε ενάντια σε άπιστους γυρολόγους και κερδοσκόπους.

Ένα δυνατό φύσημα τού αγέρα λοιπόν αδέρφια μου. Και μάλιστα ένας βαθύτατα ελληνικός, ένας εθνικιστικός αγέρας για να πέσει ολοκληρωτικά και δια παντός η αστική κοινοβουλευτική τυραννία. Ο καιρός τού Φωτός και των Πιστών Ελλήνων ήρθε. Ο Βασιλιάς και Ιατρός Σωμάτων και Ψυχών Άγιος Θεός μας υπέγραψε το νέο ομόλογο τής Λευτεριάς μας, όμοιο σαν κι αυτό το Θείο Ομόλογο που έλεγε ο Στρατηγός τού Ελληνικού Γένους Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Και τα πνευματικά σκοτάδια θα διαλυθούν από την χρυσάκτινη αυγή ήλιου δικαιοσύνης ελληνικής.

Αυτή η Γη που πατούμε είναι θεμελιωμένη από αίματα ηρώων και ανήκει στα ελληνόπουλα. Είναι το σπίτι μας που μάς γκρέμισαν εκείνοι που τώρα εμείς με τη σειρά μας τούς γκρεμίζουμε. Ο Οίκος τής Ελληνικής Φυλής τώρα θα ανακαινιστεί. Θα απολυμανθεί από τα μολέματα των κατοχικών και θα χτιστεί από την αρχή. Πιο γερός, πιο λαμπρός, πιο όμορφος, πιο μεγάλος και απόλυτα ελληνικός. Τα σπίτια μας θα γιομίσουν χαρές, η γη μας στρατοκόπους δουλευτήδες και η γεωπολιτική γειτονιά μας νέα ελληνικά σύνορα. Ζήτω η Αιώνια, Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: