ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ



ΑΘΗΝΑ 2-2-2014.

Βγήκαν οι μελέτες και οι έρευνες των διαφόρων επαγγελματιών «ανθρωπιστών» και ευθύς αμέσως ήρθε η σειρά των μελετών και των ερευνών από τα περισπούδαστα ιδρύματα που ασχολούνται με τις γεωπολιτικές εξελίξεις. Εκείνο όμως που φάνηκε στην πραγματικότητα είναι το σημείο εκκίνησης για την διόρθωση των αδικιών που έχουν επισυμβεί στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα. Είναι η Θεία Δικαιοσύνη και η Δικαιοσύνη τής Ιστορίας μαζί.

Ο Λόγος τού Θεού είναι αυτός που ακούγεται καθαρός πίσω από τα σημεία των καιρών. Είναι η ώρα να επικρατήσουν η Αλήθεια και το Δίκαιο. Να έρθουν στο φως τού κόσμου οι πιστοί, οι έντιμοι, οι ηθικοί, οι πατριώτες και οι πολεμιστές τής Φυλής και τού αληθινού ανθρωπισμού. Διότι για να αγαπάς τον άνθρωπο, πρέπει πρωτίστως να αγαπάς τούς ανθρώπους τής Πατρίδος σου, την δε Πατρίδα σου να βαστάς άσπιλη και αμόλυντη. Τότε θα σεβαστείς όποιον σε σέβεται και θα αποκρούσεις όσους σε μισούν.

Η Ελλάς είναι η Εστία τής Αγάπης και τής Ισχύος τού Φωτός, η δε φλόγα τής Ελλάδος είναι η άμετρη Πίστη στις Αξίες της. Ο συντηρητής τής φλόγας αυτής και Πυρφόρος Φρουρός της, εκείνος που την ανάβει και τής δίδει την κατάλληλη ώθηση είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός. Τα σήμαντρα τής ψυχής και το ατσάλινο ξίφος μαζί. Αυτή είναι η Ακατάλυτη Ελληνική Ιδέα, το ίδιο ακατάλυτη με το Θεό, και γι’ αυτό προορισμένη να αποκαταστήσει τις ισορροπίες σε κοινωνία και γεωπολιτική αυλή, με το νέο τράνεμα τής Ελληνικής Φυλής.

Στον πρόλογο τού νέου ένδοξου βιβλίου που θα συγγράψει το Μεγάλο Ελληνικό Έθνος, μέλλουν να συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα με ανατροπές μεγάλες και δομικές. Γεγονότα που συνοδεύονται από αίμα, δάκρυ και επικράτηση τού καλού επί τού κακού, με το χάλασμα τής ασχήμιας. Μέσα σ’ αυτό ακριβώς το κλίμα, βγήκε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωπολιτικών μελετών Στράτφορ και μάς είπε ότι το 2014 θα είναι έτος προετοιμασίας για τη σύγκρουση που θα έρθει αργότερα.

Το συγκεκριμένο ινστιτούτο εκφράζει τις θέσεις τού υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί γεωπολιτικοί ερευνητές εκφράζουν βεβαιότητες, γνώση των πολιτικών σχεδιασμών και στόχους που έχει θέσει στην επόμενη μεγάλη φάση τού παρόντος ιστορικού χρόνου ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Γι’ αυτό και μάς μιλάνε στην έκθεση τού Στράτφορ για την πορεία που επιφυλάσσουν κατά τις επιθυμίες των αφεντικών τους στα εθνικά κράτη.   

Οι νεοταξίτες επιθυμούν την κατάρρευση τού παραδοσιακού κράτους. Γι’ αυτό φέρανε λαθρομετανάστευση και ανθρωπιστική κρίση, αυτήν που μάς την ονομάσανε κρίση χρέους. Δεν θέλουν Αξίες. Γι’ αυτό διαβάλλουν Πίστη και διαφημίζουν Ανηθικότητα, νομιμοποιώντας παρανομίες και ιδιορρυθμίες. Δεν θέλουν Κάστρα Ελευθερίας και Μαχητές τής Φυλής. Γι’ αυτόν τον λόγο η οικονομική τάχα κρίση μπήκε με εκδικητικό μένος πρωτοφανές σ’ αυτό το Κάστρο που λέγεται Ελλάς. Και γι’ αυτόν τον λόγο χτυπήθηκε με το ίδιο μένος το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Μάς λέγουν λοιπόν οι Αμερικανοί αναλυτάδες, το στόμα τού Άνομου Νεοταξισμού, πως έρχεται σύγκρουση και εννοούν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Προηγουμένως όμως χρειάζεται το κατάλληλο υπόστρωμα που ήδη ζούμε. Ελλάδα και Ουκρανία δίνουν μια ισχυρή εικόνα. Και η Τουρκία ακόμη, αυτή που είναι και θα ξαναγίνει σύντομα Ελλάδα, μαζί με Ισραήλ και Σαουδική Αραβία θα πάνε μάς λένε σε μεγάλες αλλαγές. Η Τουρκία έχει ξεκινήσει να τρίζει, όσο κι αν νομίζει πως θα λυγίσει την Πατρίδα μας. Τον λάκκο που θα μπουν κι αυτή και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και οι σύμμαχοί τους ανοίγει.

Μάς λένε ακόμη οι αναλυτάδες ότι το Ιράν έρχεται ξανά στο προσκήνιο και πως η ισχυρή πλέον Ρωσία απειλεί ότι αν το πυρηνικό του οπλοστάσιο δεν θα αποτελεί κίνδυνο, τότε η αντιπυραυλική ασπίδα που στοχεύει στην πραγματικότητα την ίδια τη Ρωσία, πρέπει να φύγει από τη μέση. Μάς μιλούν για τις ρωσικές επιτυχίες σε Συρία και Ιράν, για να φτάσουν στην Ευρώπη και την Ελλάδα, στον πόθο τής παγκόσμιας σιωνιστικής εξουσίας. Για την γερμανική μεγαλομανία να γίνει αρχηγός τής Ψευτοευρώπης και μεσολαβητής Μόσχας και Βρυξελλών.

Και εκεί επάνω, κορυφώνουν με την αναφορά των πραγματικών προθέσεων τού ψευτορωμέϊκου που καταστρέφει το Κράτος μας, αγκαλιάζοντας τοκογλύφους και βαρβάρους. Η κρίση θα παραμείνει, η λιτότητα θα συνεχιστεί, η παραγωγική δραστηριότητα θα γκρεμιστεί, η ανεργία θα φουντώσει κι άλλο, θα πολλαπλασιαστούν οι κοινωνικές αναταραχές. Οι δε πολίτες θα ζητήσουν την πτώση τού Άνομου Θηρίου των Βρυξελλών και θα φέρουν στην πρώτη θέση τον Εθνικισμό. Ναι, γιατί πολύ απλά ο Έλληνας θέλει να ζήσει και να παραμείνει Έλληνας, όπως κάθε υγιής λαός.

Τα τζαμιά που έχουν κάνει όπλο οι Τούρκοι στη Θράκη μας σηκώνοντας το ελληνικό μουσουλμανικό στοιχείο ενάντια στους Έλληνες θεολόγους, οι έμποροι που ήρθαν να αγοράσουν την ψυχή μας και οι μεσίτες τους πολιτικάντηδες, θα σκορπιστούν όπως η σκόνη στον αέρα. Το Ελληνικό Έθνος θα συντρίψει κάτω από το πέλμα του την Κατοχή. Επιστροφή τής Ελλάδος στους Έλληνες, με επανάσταση, με εργασία, με πόλεμο, με Νίκη. Κάτω το ψευτορωμέϊκο! Ζήτω η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς!  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: