ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ

ΑΘΗΝΑ 11-2-2014.

Τα παζάρια των πραματευτάδων τής Πατρίδος μας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ανάμεσα στους συνέταιρους τού μισελληνισμού. Βρίσκονται μάλιστα διόλου τυχαία σε απόλυτη συνάρτηση με τις πιέσεις των εχθρών μας, των μεν ψευτοσυμμάχων με τις εκθέσεις τους στα κοινοβούλια τής Εσπερίας, των δε βαρβάρων με τις λόγχες τους στα νερά μας.

Πιστεύουν οι μισέλληνες πως όπως αγοράζουν θέσεις εξουσίας και πλουτισμό ανοίκειο, θα εξαγοράσουν την σιωπή και την αποδοχή τής παραδόσεως τής Ελλάδος στα όρνεα τής Παγκοσμιοποίησης. Φαίνεται πως οι αυτοκτονίες Ελλήνων τούς έχουν δώσει την εντύπωση ότι έχουν να κάνουν με ένα λαό πεσιμιστή, ολιγόπιστο και αυτόχειρα ιδανικό. Πως η ευκολοπιστία στους φρόνιμους και η επαιτεία στους εμποράκους θα συνεχιστεί, όπως ακριβώς και η εγκατάλειψη εθνικών εδαφών σε αυτούς που μάς ζητούν τώρα ολάκερη την Ελλάδα από κοινού με τον παγκοσμιοποιητή σιωνιστικό νεοταξισμό.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όμως έφερε στο προσκήνιο Αξίες που είχαν καταφέρει να καταχωνιάσουν οι ψευτορωμιοί. Έφερε την κοινωνική αλληλεγγύη και την εθνοφυλετική συνοχή ως τις μόνες αληθινά σωτήριες οδούς. Την μεγάλη αλήθεια πως ο μόνος που μπορεί και κυρίως θέλει να φροντίσει το Σπίτι τού Γένους και την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, είναι εκείνος που έχει αναστηθεί από Αίμα Ελληνικό και έχει ανατραφεί με το Πνεύμα και την Ψυχή που αναβλύζει το ίδιο Αίμα.

Γύρισε λοιπόν πίσω στην Πατρίδα του το Εθνικό Φρόνημα. Γύρισε η ελληνική γειτονιά και το νοιάξιμο για τα προβλήματα τού διπλανού. Ο ζεστός ο λόγος και το γλυκό ψωμί. Θέλει λίγη προσπάθεια ακόμη, αλλά τα πάμε καλά. Φύγανε οι πλαστές ευημερίες και άρχισαν έτσι να ξεπαγώνουν οι καρδιές. Και εκεί επάνω, στο ζέσταμα τής καρδιάς και την αφύπνιση τής εθνικής συνείδησης, γύρισε η Αγάπη στο Θεό και η προσήλωση στην Αποστολή τού Ελληνικού Έθνους.

Στη θέση τής ατομικότητας άρχισε να παίρνει λίγο – λίγο κεφάλι η συλλογικότητα. Κι όταν ο Έλληνας αποφασίσει να γυρίσει στον δρόμο τού Θεού και να φυλάξει άβατο το Κάστρο τού Ελληνισμού και την Αγία Εκκλησία του, τότε είναι που γίνεται Άνθρωπος σωστός. Που πάει να πει τούτο πως ανακτά πίσω δικαιώματα και δίκια. Πραγματώνει τον πόθο του να κυριεύσει στην γη και στα υπάρχοντά του. Στην κοινωνία του, στο σχολείο τού παιδιού του, στην εργασία του, στα συρματοπλέγματα που τού είχαν βάλει και τα ρίχνει για να φτιάξει Τρανή Πατρίδα. Γιατί πολύ απλά η Ελλάς είναι αδιαπραγμάτευτη.

Αυτός ακριβώς είναι ο Εθνικισμός των Ελλήνων. Πλάτεμα και αποκατάσταση τής Ελληνικής Φυλής. Και έτσι έφριξε ο Άνομος και ο Νεοταξισμός του. Τρομοκρατήθηκαν οι αρχοντοραγιάδες. Είδαν όλοι τούτοι οι αγύρτες ότι μήτε η φτώχια μήτε οι διώξεις μήτε ο φόβος λυγίζουν τον Αληθινό Έλληνα. Και έτσι βαλθήκανε οι γραικύλοι πολιτικάντηδες να εφαρμόσουν τις διαταγές του μεγάλου διεθνούς αφεντικούς τους για να τα βρουν στην πολιτική επιστασία.

Οι φιλελεύθεροι λοιπόν ετοιμάζουν το έδαφος για τον μεγάλο προδοτικό κυβερνητικό σχηματισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι κουβέντες έχουν ξεκινήσει βέβαια προ πολλού, όμως νεοδημοκράτισσα βουλευτής μάς λέει ότι η πατρίδα μας είναι ακόμη πίσω σ’ αυτές τις διαδικασίες, αφού στην Ιταλία οι εκεί δήθεν αντίπαλοι, πλην συνέταιροι τού Νεοταξισμού, έχουν προχωρήσει το πράγμα. Να αφήσουμε τα σοκ από τον «μεγάλο συνασπισμό» και να προχωρήσουμε στην πολιτική σταθερότητα και την αναγκαία ηρεμία, όπως κάνουν οι Ιταλοί που τα βρήκαν οι εκεί αριστεροδεξιοί ακόμη και στον εκλογικό νόμο για να μην προβαίνουν σε «εκβιασμούς» τα μικρά κόμματα. Έτσι δήλωσε ο Ιταλός Αριστερός!

Ο δε επικεφαλής των Αμερικανοκομμουνιστών, επισκεπτόμενος τον πρόεδρο τού Συμβουλίου τής Επικρατείας, δήλωσε ότι η εκτεταμένη παραβίαση τού Συντάγματος «δικαιολογείται εν μέρει από τις … περιστάσεις»! Ναι δηλαδή στις παραβιάσεις όταν πρόκειται να διωχθούν οι Εθνικιστές και όχι τάχα μου όταν πρόκειται για τούς δυνάστες – δανειστές με τούς οποίους οι συριζαίοι τα έχουν βρει, όπως διαφαίνεται από τις δηλώσεις στελεχών τους και τις ομολογίες των ψευτοσυμμάχων συνομιλητών τους.

Στα δε νερά μας οι προκλήσεις των Τούρκων συνεχίζονται και κορυφώνονται από το Αιγαίο στην Κύπρο Μας, όπως είδαμε πρόσφατα από την προσπάθεια εμβολισμού νορβηγικού ερευνητικού σκάφους, εντός τής κυπριακής ΑΟΖ. Οι δε Αμερικανοί «προβλέπουν» ταραγμένη τουρκική εξωτερική πολιτική, με αφορμή τα εσωτερικά τους και αιχμή τον γεωφυσικό πλούτο τού Έθνους μας, με τους ψευτοπεριούσιους να ψάχνουν και να ασκούνται στα νερά μας, την ίδια στιγμή που ο Ρώσος κατεβάζει παράλληλα στόλο και αεροσκάφη στην μαρτυρική ελληνική μεγαλόνησο. Και από κοντά οι Αμερικανοί βλέπουν φωτιά πολεμική, με φόντο τα Σκόπια και τούς Αλβανούς, όσο δεν λύνεται το θέμα τής ονομασίας με την Ελλάδα.

Φουρτούνες μεγάλες λοιπόν μάς αναμένουν. Αλλά ο καπετάνιος έχει βρεθεί και μαζί το πλήρωμα τού σκάφους ενωμένο. Καπετάνιος λεύτερος και Έλληνας ο Λαϊκός Εθνικισμός μας. Πλήρωμα θεριεμένο και αλύγιστο ο ελληνικός λαός. Δίχως λαθρεπιβάτες ανάμεσά μας. Και αιχμή τού δόρατος για την Μεγάλη Ελλάδα ο Ελληνικός Στρατός, με όχημα ασφαλές την Πίστη στο Θεό και τα μεγάλα πεπρωμένα τού Ελληνικού Έθνους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  


Δεν υπάρχουν σχόλια: