ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ



ΑΘΗΝΑ 14-2-2014.

Οι πιέσεις και ο διωγμός που δεχόμαστε σε βάρος του εθνικού μας φρονήματος και τής πίστης μας, περνάνε στο επόμενο και πλέον αποφασιστικό επίπεδο. Η οικονομική κρίση δίδει τη σκυτάλη στον πόλεμο αρχών που δέχεται το Ελληνικό Έθνος ως αποτέλεσμα τής κρίσεως των ηθών που προκαλεί η σύγκρουση αντιμαχόμενων διεθνών συμφερόντων.

Η αλήθεια έρχεται στο φως και το ψεύδος αντικαθίσταται από την αναίδεια τού μισελληνικού σιωνιστικού νεοταξισμού και των συνοδοιπόρων του τής Παγκοσμιοποίησης. Η προάσπιση των Ελληνικών Αξιών και η απόκτηση τής εθνικής μας κυριαρχίας, θα έρθουν μέσα από την σύγκρουση με τον συμμαχικό άξονα τού Νεοταξικού Κτήνους. Κι αυτό απαιτεί την Ενότητα των Ελλήνων και την αναδιάταξη των συμμαχιών μας.

Έως σήμερα υπάρχει ένα ψευτορωμέϊκο που δεν ρυθμίζει αυτοβούλως τις διεθνείς του σχέσεις, αλλά προστρέχει στη δούλεψη των εχθρών του, με γνώμονα τη διατήρηση τής κομματικής ξενοκρατίας στην εξουσία. Αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα. Να γκρεμιστεί η αθλιότητα και να ανορθωθεί μια Ισχυρή Ελλάς που θα σχηματίσει η ίδια αληθινή ελληνική εξουσία και εθνικά συμφέρουσες συμμαχίες.  

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θέλει να κτίσει μια Αληθινή Ελλάδα που θα τεθεί επικεφαλής τού Άξονα τής Ελευθερίας, καθοδηγητής των Δυνάμεων τής Πίστης και τού Έθνους. Θα φτιάξουμε μια πολιτική διοίκηση που δεν θα διαχωρίζει τούς Έλληνες σε οδούς επαιτείας που ονομάζουν οι ψευτοδημοκράτες ως «ιδεολογίες», αλλά θα συστρατεύει το Γένος μας στην οδό τής κοινωνικής προκοπής και τής εξαπλώσεως των Ιδανικών και των Δικαίων τής Ελληνικής Φυλής. Ένας διαρκής και αίσιος αγώνας για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Σεβασμό και Αγάπη σε Χριστό και Ελλάδα.

Απέναντί μας έχουμε τις αντίρροπες δυνάμεις τού Άνομου και τού μίσους. Έχουμε τούς άπιστους, τούς ανήθικους και τούς υπέρμαχους τής εξοντώσεως τού πατριωτισμού, τού εθνικισμού και των λαών. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής δικής «μας» αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας έχουν φτάσει στο σημείο να κουβαλούν ως λαθρομετανάστες και ως πρόσφυγες τάχα, πράκτορες τής Τουρκίας που ενορχηστρώνουν και καθοδηγούν με λαθροεποικιστές και διεθνιστές στημένες κοινωνικές αναταραχές. Τύπους που πολεμούν από μέσα τον Λαϊκό Εθνικισμό μας, όπως είδαμε στην τελευταία επέτειο των Ιμίων.

Οι δε δυνάστες – δανειστές τού γερμανικού νεοταξικού βραχίονα προχωρούν στην εξαγορά δήμων και περιφερειακών διοικήσεων σε ολόκληρη τη χώρα, μαζί με τις κερδοφόρες υπηρεσίες τους. Από την Αττική έως τη Δ. Μακεδονία και τα Δωδεκάνησα, οι τοκογλύφοι παίρνουν στα χέρια τους την ενέργεια, τα απορρίμματα, τον τουρισμό μας. Ετοιμάζουν τις ειδικές οικονομικές ζώνες και τις απολύσεις Ελλήνων εργαζομένων και στήνουν την εξυπηρέτηση γερμανικών επιχειρήσεων μαζί με ελληνόφωνους συνεργάτες τους, καρπώνοντας χρήμα που αντιστοιχεί στον ελληνικό λαό.

Από την άλλη πλευρά, ο αμερικανικός βραχίονας ζήτησε και λαμβάνει ήδη την τουρκοποίηση τής Κύπρου μαζί με την σκοπιανοποίηση τής Μακεδονίας μας και την συστράτευση τής Ελλάδος στο πλευρό τής ψευτοευρώπης ενάντια στην Ορθόδοξη Ρωσία. Η δε νομιμοποίηση τής Ομοφυλοφιλίας που ψήφισαν οι ψευτοευρωπαίοι με την καθολική στήριξη των ελληνόφωνων ευρωβουλευτάδων τής ντροπής, είναι μια αποσάθρωση που προχωράει στοχευμένα και στην Ελλάδα και στη Ρωσία και σε όλες τις ορθόδοξες χώρες, για να πέσει η Εθνική Ιδέα άνευ ηθικών αντιστάσεων.

Η κατάργηση των εορτών των Πολιούχων Αγίων και των Τριών Ιεραρχών μαζί με τον εκκλησιασμό των ελληνοπαίδων, δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών. Οι δε κακοδοξίες των επίορκων πολιτικών και ιεραρχών σηματοδοτούν την προδοσία μιας άρχουσας τάξης ραγιάδων που πρέπει να ανατραπεί δυναμικά για να μην ξανασηκωθεί ποτέ της. Σημαίνει ακόμη πως η Ελλάς θα γίνει από ακόλουθος, Άρχουσα και Μεγάλη Δύναμη, πολεμώντας ενάντια στους ψευτοσυμμάχους για να γίνει εκείνη Μεγάλη Δύναμη.

Για να χτίσουμε την Φυσική Ελλάδα, χρειαζόμαστε στρατηγικό σχέδιο και εθνικό βηματισμό. Ελληνικές Αρχές και Ελληνική Βούληση. Ο ηρωισμός, η αξιοσύνη και η πρωτοπορία τού Γένους μας να συναντήσουν τον σχηματισμό τού διεθνή μας περίγυρου με γνώμονα το Εθνικό μας Συμφέρον.

Αυτό σημαίνει πως ο κεντρικός νους στην εξουσία πρέπει να ταυτιστεί με την κοινωνική συνοχή και την εθνοφυλετική καθαρότητα. Να παράξουμε το μοντέλο πολιτικής διοίκησης ένα έθνος, ένας λαός. Και ευθύς αμέσως να συντάξουμε το εξωτερικό μας περιβάλλον με γνώμονα κοινές ιδιοσυγκρασίες.

Ο συμμαχικός μας παράγοντας πρέπει να έχει καθαρά ελληνοκεντρικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Να βασιστεί σε κοινές εθνικές και θρησκευτικές παραδόσεις ταυτόχρονα με τα γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα. Να υπάρξει η εταιρική σχέση και ο σεβασμός τής γεωπολιτικής. Να υπάρξει η Πίστη μαζί με την αμοιβαιότητα στις οικονομικές και τις στρατιωτικές συναλλαγές.

Επιπλέον απαιτείται να υπάρξει ταύτιση τού πολιτισμικού υποβάθρου που έχει δώσει η Ελλάς πλουσιοπάροχα. Να υπάρξει σαφής διάκριση και καθαρότητα προθέσεων μεταξύ των εταίρων που θα διαθέτουν αδέσμευτες κι όχι δωσίλογες πολιτικές διοικήσεις. Και φυσικά οι συμμαχικοί μας εταίροι να συγκεντρώνουν την εμβέλεια πυρός τους στους εταίρους τού μισελληνισμού, καλύπτοντας τα νώτα ο ένας τού άλλου.

Δεν ψάχνουμε αναγκαστικές συμμαχίες. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς ζυμώνει τις συμμαχίες της επάνω στην αποδοχή τής φυσικής της υπεροχής και τής ενσωματώσεως πολιτικής ισχύος και εθνικών εδαφών. Ελληνικός Πολιτισμός και Ελληνική Τάξη Πραγμάτων. Με τη Ρωσία αποδέκτη και σύμμαχο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: