ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ



ΑΘΗΝΑ 2-3-2014.

Τέρμα τα ψέματα. Ο κύβος ερρίφθη. Δεν υπάρχει απλώς αδιαφορία για το μέλλον τού ελληνικού λαού. Υπάρχει ένα δολοφονικό μένος σε βάρος τού ελληνικού λαού. Και οι διευθύνοντες το προτεκτοράτο που καλείται ψευτορωμέϊκο είναι εταίροι και υπάλληλοι των νοσηρών εγκεφάλων που μηχανεύτηκαν την ασφυξία και τον χαμό τού Ελληνικού Έθνους.

Οι Έλληνες χάνονται και οι δωσίλογοι τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας θέλουν να συνεχίσουν να κυβερνούν επί μηδενικού ακροατηρίου, επί μιας θάλασσας πτωμάτων. Ούτως ή άλλως οι ίδιοι είναι απλοί και αδρά αμειβόμενοι πολιτικοί τοποτηρητές τού ψευτοπεριούσιου νεοταξισμού και ψηφοφόρους θα βρουν από τούς λαθρεπιβάτες που στέλνουν οι ψευτοανθρωπιστές και εκδημοκρατιστές των λαών. Οι δικές τους αμοιβές και χορηγίες γίνανε δήθεν εθνικό χρέος και την Ελλάδα την μετατρέπουν από ελεύθερο έθνος σε κοινότητα τού παγκόσμιου υπερκράτους.

Έτσι νομίζανε πως θα γίνουν τα πράγματα μέχρι τέλους και ακόμη πως δεν θα τούς αντισταθεί κανείς. Κάνανε λάθος όμως και οι Έλληνες αποφάσισαν να κάνουν μια πραγματική εθνική αντίσταση. Κλείσανε τα μάτια στις ψεύτικες μετρήσεις τάχα τής κοινής γνώμης και στα νέφη των ψεμάτων που ξαμολάει ο οχετός των καθεστωτικών επικοινωνιακών παπαγάλων. Ζητούν αληθινή δικαιοσύνη στον τόπο, ψωμί για τα παιδιά τους και εθνική αξιοπρέπεια. Και έτσι απευθύνονται στην πηγή τού ελληνικού ύδατος, στον Λαϊκό Εθνικισμό.

Δεν είναι δυνατόν να βιώσουμε μια νέα κατοχή σαρωτικού ολέθρου άνευ ριπής, όπως μάς έκαναν στον καιρό των Ιμίων. Δεν γίνεται εν καιρώ ειρήνης να δολοφονούνται Έλληνες με αεροψεκασμούς ιών και φονικές γρίπες που στέλνουν δεκάδες στις μονάδες εντατικής θεραπείας και τούς μισούς εξ αυτών στο θάνατο. Να γίνεται η ζωή αναλώσιμο προϊόν, με τα φάρμακα και τις νοσηλείες περικοπές στο αιματηρό τραπέζι των δυναστών – δανειστών.

Δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η τρομερή φτώχια και η πείνα τού ελληνικού λαού που μετά τα ελληνικά μαγαζιά, κλειδώνει το στομάχι και σφίγγει την καρδιά. Να πηγαίνεις στην εκκλησιά για το ψυχοσάββατο και να στοιβάζονται απελπισμένοι συμπολίτες μας, Έλληνες που δεν χωράνε στον ανθρωπισμό των ελληνόφωνων τυράννων, για να ζητήσουν ένα ποτηράκι στάρι ώστε να χορτάσουν από την ασιτία. Και ακόμη να γυρεύουν λίγο στάρι για να πάνε στο φαρμακείο να πάρουν το φάρμακό τους!!!

Όχι αδέρφια μου, δεν θα σάς τα πούνε αυτά κι άλλα πολλά ούτε σε εσάς ούτε σε εμένα οι πλουμιστοί προπαγανδιστικοί παπαγάλοι τής υποκρισίας και τής ιδιορρυθμίας. Δεν θα απολογηθεί το κατοχικό καθεστώς που κυνηγάει τα εθνικιστικά συσσίτια, διότι ο ένοχος συνεχίζει το έγκλημα και διώκει την αλληλεγγύη. Όλα αυτά τα απίστευτα που δεν τα ζήσανε οι γονείς και οι παππούδες μας στην κατοχή, όπως λέγουν, ούτε κατά διάνοια, τα βλέπει το ρεπορτάζ τής ζωής και οι ανοικτές καρδιές μας μονάχα.

Θέλει καρδιά γεμάτη Χριστό και Ελλάδα η Αλήθεια. Θέλει ψυχή ατσάλινη για να υπερβείς το άδικο και τον τρόμο. Να χτίσεις στα συντρίμμια τής ασχήμιας το δίκαιο και την ωραιότητα με θάρρος και τόλμη. Να αγαπάς την κάθε πέτρα τής Πατρίδος σου που έχτισες με χέρια και ιδρώτα και αίμα δικό σου κι όχι βρώμικο χρήμα που στερεί το όραμα. Και το δικό μας ελληνικό, λαϊκό και εθνικιστικό όραμα το βροντοφωνάζουμε λέγοντας Ελλάς πολέμα για τα παιδιά σου. Για το σταυρό τής πίστης σου και το απέραντο γαλανόλευκο σημαίας και χωμάτων ελληνικών.

Κουβαλούν στην Πατρίδα μας ξένες αδικοκρισίες και μολυσμένες συμφωνίες. Συλλογική ευθύνη και κατηγορίες γενικές και αόριστες. «Λοξά αναγνώσματα», «στραβές ιδεολογίες» και τρίχες κατσαρές. Αραδιάζουν καταλόγους από «αδικήματα» άνευ πειστηρίων. Και δεν λένε απλά ότι διαστρέφουν νόμους και λαϊκές βουλήσεις, γιατί θέλουν να πουλήσουν σπίτια, περιουσίες, εθνική γη και τα εθνικά μας ζητήματα, κόβοντας φέτες την Ιερή Ελληνική Πατρίδα. Γι’ αυτό κυνηγούν το Εθνικό Φρόνημα οι «ευθυτενείς» ραγιάδες με την «ίσια ιδεολογία» και τα εγχειρίδια τού ψευτοπεριούσιου νεοταξισμού.

Στον Έβρο οι Τούρκοι έχουν παρατάξει τουρκικής κατασκευής μηχανήματα θωρακοφόρα που γεφυρώνουν ποταμούς και επιχωματώνουν τάφρους. Αλλά ο επίμαχος ποταμός είναι ένας. Ο ποταμός Έβρος που αποτελεί την φυσική πύλη για την άλωση τής Θράκης μας που κατατρώγει η προπαγάνδα τουρκισμού τής ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας από τούς εγκάθετους τής Άγκυρας.

Εκεί λοιπόν, στην άκρη των προσωρινών μας συνόρων, το τουρκικό κρατικό κανάλι τις προάλλες έκανε λόγο για επιτυχημένη εισβολή, περιγράφοντας τις τουρκικές ασκήσεις και προβάλλοντας τα αμφίβια μέσα και τα προσόντα τους που αυξάνουν το ποσοστό επιτυχίας τής εισβολής! Στην δε Κύπρο Μας ο κατοχικός ηγέτης και ισότιμος για τούς γραικύλους εταίρος Ερόγλου μάς είπε πως ενώ η Εθνική Φρουρά θα διαλυθεί, ο τουρκικός στρατός και οι Τούρκοι έποικοι θα παραμείνουν στην ελληνική μεγαλόνησο! Και πως πριν το εδαφικό, η Τουρκία θα αρπάξει φυσικό αέριο έναντι παροχής νερού!

Θα πολεμήσουμε λοιπόν και θα νικήσουμε για τρεις σπουδαίους λόγους. Πατρίδα, Πίστη και Οικογένεια. Για να μπορούμε να κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια. Παραμένουμε Έλληνες που η μόνη λαχτάρα που μάς διακατέχει είναι να φτιάξουμε καλύτερη και μεγαλύτερη Ελλάδα. Κανένας Έλληνας μόνος. Καμία γη σε ξένα χέρια.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: