ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 6-3-2014.

Η Ελλάς θα χτιστεί από την αρχή. Τα χαλάσματα θα φύγουν από τη μέση, στέλνοντας στην άβυσσο τούς χαλαστήδες και τούς σκοτεινούς, υποχθόνιους ανθρώπους που μάς τυραννάνε. Διότι ο τράχηλος τού Έλληνα ζυγό δεν υπομένει και η λευτεριά είναι καμωμένη για ανθρώπους με ατόφιο χρυσάφι στην καρδιά και μαχητές πίστης και πατρίδος.

Πολύ δικός μου άνθρωπος είδε ένα όνειρο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Σ’ αυτό το όνειρο που εγώ καλώ όραμα εθνικής αποκαταστάσεως και δημιουργίας τού Ελληνικού Γένους, τα παλιά σπίτια πέφτανε και στη θέση τους σηκωνόντουσαν άλλα, καινούρια και ψηλότερα.

Είδε ο άνθρωπός μου πως η παλιά κατοχική Ελλάδα σωριαζόταν σε ερείπια. Και πως Άρχοντας Θεού, Μιχαήλ ονομαζόμενος, μάς έδειχνε την ερχόμενη ανακαινισμένη Ελλάδα με τον Ελληνισμό της πλήρη στη θέση του κι όχι γενοκτονημένο σ’ ένα πολυπολιτισμικό και κουτσουρεμένο ψευτορωμέϊκο.

Τα πράγματά σας είναι όλα μέσα στα σπίτια σας και απείραχτα, είπε ο Άνθρωπος τού Θεού. Τίποτα όμως δεν υπήρχε από την πρότερη κακία και το μίσος. Οι αντάρες που θα πέσουν στην κεφαλή των νεοταξικών υποποδίων και των υπερφίαλων παγκοσμιοποιητών με τον γενικό χαλασμό που φέρνουν για να κλέψουν πλούτη και κόσμους ξένους, δεν θα μάς παρασύρουν.

Φτάνει να γενούμε όλοι μια γροθιά. Να αναζωπυρώσουμε την ρομφαία τής Ορθής Πίστης. Και να στείλουμε μακριά τούς μολυσμένους ανθέλληνες. Να ματώσουμε αν χρειαστεί, αλλά Έλληνας στα δεσμά δεν θα μείνει. Και η Ελλάς θα πάρει πίσω και μόχθους και σπίτια και εκκλησιές και εδάφη. Διότι ο σταυρός με το πολεμικό το ξίφος θα κάνουν πάλι μαζί μάχη και θα την κερδίσουμε.

Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία διατρέχουν διαρκώς νέους κινδύνους που ξεχύνονται από τις προηγούμενες πληγές. Ακόμη και στην Ουκρανία, όπως ακριβώς και στη Συρία, οι ψεύτικοι επαναστάτες τής νεοταξικής αποστασίας την οποία αποκαλούν προσχηματικά ελευθερία, καταλαμβάνουν ορθόδοξα μοναστήρια και τρομοκρατούν τούς εκείθε πανάρχαια ευρισκόμενους πληθυσμούς μας. Απαγορεύουν την ελληνική γλώσσα και ζητούν ξεριζωμούς. Κάνουν εθνοκαθάρσεις.

Και στις ΗΠΑ, οι αλαζόνες τής παγκόσμιας κυβερνήσεως που σπέρνουν παντού εθνοφυλετικά ανακατώματα, αρνήθηκαν να συνομιλήσουν με αντιπροσωπεία χριστιανικών πληθυσμών εκ Συρίας που καταγγέλλουν τα εγκλήματα των ισλαμιστών τρομοκρατών. Ο γερουσιαστής Μακέιν  ξέσπασε με θυμό και αποχώρησε από τη συνάντηση, όπως λένε οι πληροφορίες που μού στάλθηκαν.

Οι δήθεν απελευθερωτές πάσης περίπτωσης είναι εκείνοι οι πληθυσμοί που συνήθως φτάνουν ως δήθεν πρόσφυγες και ως οικονομικοί τάχα μετανάστες στα ελληνικά νησιά, τις πόλεις και τα χωριά μας. Όταν τελειώσουν τούς εξανδραποδισμούς και αφήσουν πίσω τους ερείπια για να τα «φτιάξουν» οι εκλεκτοί τού Νεοταξικού Κτήνους ή όταν παυτούν από το προσκήνιο από τα διεθνή αφεντικά τους, τότε κατηφορίζουν για να κλείσουν τις διεξόδους διαφυγής τής Ελλάδος, ενάντια στο λαϊκό αίσθημα και το Εθνικό Φρόνημα.

Η Κριμαία δεν είναι μακριά από την Πατρίδα μας και το ενδιαφέρον τής περιοχής μάς αγγίζει. Η Ρωσία είναι έτοιμη να προσαρτήσει στρατιωτικά και πολιτικά την φιλική της περιοχή, όταν από την άλλη πλευρά ετοιμάζεται να εισβάλλει το γνωστό κατοικίδιο τής παγκοσμιοποίησης και καταληψίας προαιώνιων ελληνικών πατρίδων, η Τουρκία. Ναι, η Τουρκία που διαθέτει με αποδείξεις βουτηχτές πολιτικούς και στα οικονομικά, όμοιους σαν τούς δικούς μας.

Μια φορά άρπαγες και δολοφόνοι, πάντα άρπαγες και δολοφόνοι οι Τούρκοι. Όπως και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες, μια φορά προδότες και βουτηχτές, πάντα προδότες και βουτηχτές. Πάρε τα κλεμμένα και δρόμο, λένε πως είπε ο Ερντογάν στο γιό του. Και αρχίνησαν κι εκεί πάλι οι τουρκοσηκωμοί.

Ο Γέροντας Παίσιος είχε πει όμως πως όταν θα μάς επιτεθούν οι Τούρκοι μες στην αναμπουμπούλα τής πολιτειακής αναταραχής, θα έχουν στρατιωτική κυβέρνηση. Και ο Πατροκοσμάς είπε πως το Ποθούμενο τής Μεγάλης Ελλάδος θα πέσει σε χρονιά που θα συμπέσουν δύο πασχαλιές μαζί. Με επικρατέστερη ερμηνεία το Πάσχα το Ορθόδοξο και το Καθολικό που φέτος πέφτουν μαζί!

Όμως οι προσκυνημένοι πολιτικοί συνεργάτες τού εχθρού, τού Εμποράκου των Εθνών με τα μνημόνια, τού Τούρκου με το Αιγαίο και την Κύπρο στα τρία μοιρασμένα και τής Μακεδονίας Μας το ίδιο, αυτοί οι λυμεώνες έχουν άλλους προσανατολισμούς. Με την ιδιότητα τού προεδρεύοντος τής ψευτοπεριούσιας ψευτοευρώπης, ταιριαστοί ψευτορωμιοί όντες, καταθέτουν «Σύμφωνο κατά τού ρατσισμού», ποινικοποιώντας τον Εθνικισμό και νομιμοποιώντας τον πολυφυλετισμό.

Τι σύμπτωση, όταν ταυτόχρονα στην Πατρίδα μας διώκεται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, λιμοκτονεί ο ελληνικός λαός και υποχωρεί από τα σχολεία η Ορθοδοξία. Ενώ στο αλβανικό μόρφωμα οι Τουρκαλβανοί σκιάχτηκαν από την κυκλοφορία φωτογραφίας πέντε ενόπλων γύρω από τον Δικέφαλο Αετό τής Αυτόνομης και Ελληνικής Βορείου Ηπείρου Μας.

Ο Θεός μίλησε. Ο ελληνικός λαός έβγαλε απόφαση. Ο Εθνικοκοινωνισμός μας την υλοποιεί. Και ο Ελληνικός Στρατός έτοιμος. Ελληνική και Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα. Είναι η Μεγάλη Πατρίδα των Πιστών και Εθνικιστών Ελλήνων που έρχεται με τις ήρεμες καθάριες ψυχές και με το Ιερό Πάθος τού Ξίφους για την δικαίωση τής Φυλής Μας. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Ας κάνουμε το όνειρο πράξη όλοι μαζί!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: