ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 28-3-2014.

Αλλάζει ραγδαία ο κόσμος. Ήρθε η Κριμαία στην Ρωσία και φρίξανε τα νεοταξικά τέρατα. Δεν πειράζει. Δεν είναι που δεν θελήσανε πόλεμο. Είναι που βρίσκουν εθνική αντίσταση. Και στα δικά μας εμείς οι Έλληνες, Μαχητές Δικαίου και Φωτός, με την τεράστια ελληνική αγκαλιά να υποδέχεται την Βόρειο Ήπειρό μας, την Βόρειο Μακεδονία μας, την Ανατολική Ρωμυλία μας, την Ίμβρο μας, την Τένεδό μας, την Ιωνία μας, τον Πόντο μας, την εξίσου εκ δυσμάς αλησμόνητη Μεγάλη Ελλάδα μας. Με πρωτεύουσά μας την Κωνσταντινούπολη.

Το πάθος για την Πατρίδα και την Φυλή άνοιξε τον δρόμο για τούς Ρώσους που υποδέχτηκαν την Κριμαία με τον ρωσικό εθνικό ύμνο, ευθύς αμέσως με την γνωστοποίηση τού αποτελέσματος τού δημοψηφίσματος. Και ακόμη με την υπόσχεση πως όλα τα ρωσικά εδάφη και οι ρωσικοί λαοί θα μπουν κάτω από την σκέπη τής νέας μεγάλης Ρωσίας.

Δεν θα απουσιάσει σε καμία περίπτωση λοιπόν στην αλλαγή τού κόσμου η Μεγάλη Ελλάς. Προχωράμε άμεσα στο πρώτο βήμα για την ανατροπή τής ξενοκρατίας και την τοποθέτηση ελληνικής πολιτικής διοίκησης. Για διοίκηση λαϊκή και εθνικιστική. Διώχνουμε από την μέση τούς ελληνόφωνους ανήθικους και τα ξένα σώματα τού παράνομου και έκπτωτου καθεστώτος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Φτιάχνουμε εθνική παραγωγή, παιδεία, υγεία, άμυνα και οικονομία. Και καταστρώνουμε τον χάρτη τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος.

Όλα θα γίνουν μέσα στην φωτιά. Το ξέρουμε. Όπως επίσης ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι θα δεχτούμε νέες πιέσεις και απειλές τού σιωνιστικού νεοταξισμού, μέσα και έξω από τα προσωρινά και στενά σημερινά σύνορα. Θα δεχτούμε γρήγορη επίθεση, γιατί έχουμε Ορθοδοξία, γεωφυσικό πλούτο και γεωστρατηγικά ισχυρό οικόπεδο. Θα δεχτούμε επίθεση, γιατί είμαστε ελεύθεροι Έλληνες, κατακτητές τής ζωής και ανυπάκουοι στον βαρβαρισμό.

Οι κρούσεις όμως έχουν ξεκινήσει ήδη υπό το φάσμα τής βέβαιης ανόδου τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τού Ελληνικού Έθνους. Μαθαίνω πως κάποιοι γραικύλοι πολιτικοί επιστάτες τού ντόπιου νεοταξισμού θέλουν πάλι να ανοίξουν πουγκιά για να βρουν νέους Εφιάλτες.

Κι όλα αυτά όταν φέρνουν με πολυνομοσχέδιο νέα μέτρα για την ισοπέδωση τού Έθνους μας, προκειμένου να συντηρήσει ο εμποράκος των εθνών το δωσιλογικό και πανάκριβο καθεστώς τής ψευτοδημοκρατίας σε βάρος των Ελλήνων, ώστε να γίνει ο ίδιος αφέντης μέσα από τον παγκόσμιο πόλεμο. Οι δε θρασείς και υποκριτές πολιτικάντηδες που δήθεν κόπτονται για το καλό τής πατρίδος μας εκχωρώντας εθνική κυριαρχία και καταργώντας κοινωνικό κράτος, δεν διστάζουν να προπηλακίζουν τα νιάτα που δεν συμφωνούν με την κατοχή.

Οι δημοσκόποι και τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια τού καθεστώτος τής συμφοράς προσπαθούν να ποδηγετήσουν την ελληνική κοινή γνώμη και να καλυφθούν για τις ψεύτικες μετρήσεις που κάνουν. Δεν συμμετέχει ο λαός στις μετρήσεις μας, λένε. Δεν εκφράζουν κομματική προτίμηση. Έχουμε πολύ μεγάλη αδιευκρίνιστη ψήφο και ρευστό πολιτικό σκηνικό και τον Έλληνα να κρύβει το αυξημένο Εθνικό του Φρόνημα.

Δεν ξέρουν τα παιδιά τού Συστήματος αν ο Έλληνας θέλει την αυγή ή το σκοτάδι στην ζωή του και στη ζωή τού Ελληνικού Έθνους. Δεν πειράζει. Θα το μάθουν επί τής πράξεως. Κι αν χρειαστεί να γίνει αυτό πιο γρήγορα και πιο επαναστατικά, αν πετροβολήσουν περαιτέρω τον εθνικισμό μας και τον πατριωτισμό μας και την πίστη μας, αν κλειδώσουν την κάλπη και την πετάξουν, τότε πολύ απλά θα πετάξουμε κι εμείς αυτούς.

Καμία δύναμη στον κόσμο δεν είναι ανώτερη από την πίστη και την αγάπη για την Ελλάδα. Είναι αυτή η πύρινη αγάπη που διατρέχει ολάκερη την ύπαρξή μας. Η δική μας πυρηνική δύναμη που θα αποκαταστήσει κοινωνία και έθνος. Ο ανυποχώρητος εθνικιστικός μας αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη, εθνοφυλετική συνοχή και Μεγάλη Ελλάδα έως την βέβαιη Νίκη μας!

Το Ελληνικό Έθνος έχει χώρο ύπαρξης, βήμα λόγου και πεδίο δράσης και δημιουργίας μονάχα για τούς Έλληνες που τιμούν τα περασμένα μεγαλεία και μοχθούν για την ανάδειξη τής Πατρίδος μας ως αυτόβουλη Δύναμη. Είναι εκείνοι οι Έλληνες που φέρνουν την ράτσα τους μέσα στο Αίμα, στην ψυχή και τον νου. Εκείνοι που βαστούν την τιμιότητα, την ιεροπρέπεια και την μαχητικότητα τής Ελληνικής Φυλής ως το κυριότερο προσόν και την πιο βαριά κληρονομιά τού κόσμου για κείνους και τα παιδιά τους.

Τιμώ τούς προγόνους μου σημαίνει για τον Έλληνα πως αγωνίζομαι όχι μόνον για να κρατήσω τις Αξίες και τα εδάφη που μού έδωσαν, αλλά αγωνίζομαι για να φανώ καλύτερος από όλες τις πρότερες γενιές Ελλήνων και να πολλαπλασιάσω Αξίες και Εθνικά Εδάφη. Να νικήσω την απιστία και την αδικία. Να κάνω τα ατομικά και τα κοινωνικά ζητήματα συλλογικά και εθνικά ζητήματα. Φάρμακο, δουλειά και φαγητό για όλους τούς Έλληνες. Και παράλληλα κανείς Έλληνας και καμία Ελληνική Πατρίδα έξω από την μια και μόνη Αυτοκρατορική Ελλάδα.

Ο Έλληνας Εθνικιστής δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. Δεν κρύβεται και δεν πισωγυρνάει. Νικάει και προχωρά πάντα μπροστά. Μα και η Ελληνική Φυλή δεν μοιάζει με καμιά άλλη. Γιατί έμαθε τον κόσμο τι σημαίνει Θεός και Πολιτισμός. Ζήτω η Μεγάλη Ελλάς! Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




 






Δεν υπάρχουν σχόλια: