ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΣ



ΑΘΗΝΑ 19-3-2014.

Το χάος και η δημιουργία συγκρούονται για μια ακόμη φορά. Και το πράττουν σε εντόπιο και διεθνές επίπεδο. Στην Πατρίδα μας, στα νερά μας και στην μείζονα γεωστρατηγική περιφέρεια από την Ουκρανία έως την Κύπρο. Η οδός τού ενεργειακού πλούτου και τής παγκόσμιας εξουσίας περνάει από το στρατηγικό κέντρο τής οικουμένης που λέγεται Ελλάς.

Στην Κριμαία και στα Βαλκάνια γίνονται παντού συγκεντρώσεις πυραυλικών συστημάτων και στρατιωτικές ασκήσεις, με στόχο την στρατοπέδευση των αντιμαχόμενων δυνάμεων. Τής Ρωσίας, των Αμερικανοσιωνιστών και των συμμάχων τους. Από τις ασκήσεις τής Ελλάδος με ΗΠΑ και Ισραήλ έως τις ασκήσεις των ΗΠΑ με τις Βουλγαρία και Ρουμανία που γίνανε, έως κύριος οίδε ποιους και τι άλλο θα δούμε.

Η δε Τουρκία, κινούμενη στους ίδιους ρυθμούς, μετά από την αποβίβαση και την απόσυρση λαθρομεταναστών μετά τουρκικής σημαίας στα Ίμια, κατέβασε πολεμικό στόλο στα κυπριακά νερά και την κυπριακή ΑΟΖ, προκειμένου να προστατεύσει τις έρευνες τουρκικού σκάφους για φυσικό αέριο. Η Τουρκία ζητάει κυρίαρχο γεωπολιτικό ρόλο στο Αιγαίο και την Α. Μεσόγειο, ενέργεια και ελληνικά εδάφη. Έχει προετοιμάσει τούς πράκτορές της για εκλογές και σηκωμό στη Θράκη, όπως και τούς Τάταρους που ξάφνου αυθαδιάζουν, απειλώντας με ιερό πόλεμο στην Κριμαία.

Οι Τούρκοι δεν έχουν μήτε ευλογία Θεού, ότι με αίμα και εναντίωση στους Νόμους Θεού και Δικαίου πάτησαν ήδη τα ελληνικά χώματα που έχουν προσωρινά, μήτε τις ίδιες πλάτες των ψευτοσυμμάχων που είχαν παλιά. Σήκωσαν κεφάλι και κάνοντας τον Οθωμανό προστάτη των πάσης φύσεως ισλαμιστών, γύρεψαν στήριξη μέσω τού Ερντογάν έναντι τού πρώην μέντορά του Γκιουλέν, αλλά δεν την πήραν. Κι αυτό διότι τα νέα πιόνια φοράνε στολή και έχουν μια τελευταία αποστολή πριν σβήσουν και ξεχάσει την Τουρκία για πάντα η Ιστορία. Να συμπαρασύρουν στον πάτο την Πιστή και Εθνικιστική Ελλάδα.

Οι κυρίαρχοι τής Κερκόπορτας, οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες τής παράνομης και έκπτωτης αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας, αυτοί οι ανήθικοι και μοχθηροί τύποι, κάνουν μαζί με τούς θεσμικούς τους δούλους τις έσχατες κινήσεις πριν το δικό τους σβήσιμο από την Ελλάδα και την Ιστορία. Είδαμε τούς πλουμιστούς από πάσα άποψη επικοινωνιακούς παπαγάλους τής κατοχής, εν μέσω συνεχών συκοφαντιών σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, να διοργανώνουν ημερίδα και διεθνή παρατηρητήριο για την «ενημέρωση» και την ενεργητική κινητοποίηση ενάντια στον «νεοναζισμό, τον φασισμό και τον ρατσισμό»!

Έχουμε την πλήρη επαλήθευση από τούς τυράννους τής πατρίδος μας ότι εχθρός τους δεν είναι τα μνημόνια και ο έλεγχος τής Ελλάδος από τον σιωνιστικό νεοταξισμό, αλλά ο Ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός. Ομολογούν οι ελληνόφωνοι ολετήρες και απόγονοι τού Εφιάλτη ότι επιδιώκουν την κατάργηση εθνικού κράτους, ελληνικού λαού και εθνικών συνόρων από ένα πολυφυλετικό μόρφωμα που θα περιέλθει στην κυριότητα τής παγκόσμιας και αντίχριστης και μισελληνικής διακυβέρνησης.

Προχωρούν στην αλλοίωση τής ψήφου των Ελλήνων και στον συνολικό διωγμό τού Εθνικού Φρονήματος από κοινωνία και κοινοβούλιο που τον προανήγγειλαν δια πάσης κυβερνητικής φωνής και έπαρσης. Οι μαρξιστικοί χιτώνες που ετοιμάζονται να μοιραστούν κυβέρνηση και χάος τα έχουν βρει και συμφωνούν με τον διεθνή εντολέα.

Σοσιαλφιλελεύθεροι και Αμερικανοκομμουνιστές πίνουν νερό στο όνομα των μνημονίων και τού φορέα τους. Ο δε επί των δημοσίων εσόδων τής κυβέρνησης είπε πρόσφατα ότι η ρύθμιση χρεών των οφειλετών δεν διασφαλίζει τις όποιες καταθέσεις τους αν βρεθεί στο όνομά τους μια καλύβα. Όμως οι προστάτες τού λαού αγρόν ηγόρασαν.

Κι όμως, οι εξελίξεις στις πιέσεις για το γενικευμένο ξεπούλημα τής Πατρίδος μας και για την αλλοίωση τού εθνοφυλετικού μας ιστού με χαρακτήρα εσωτερικής γενοκτονίας, προχωράνε γρηγορότερα τού αναμενομένου. Ο Θεός είναι μεγάλος και ακούει τις παρακλήσεις μας που ζητούμε να συντομεύσει η σύγκρουση τής Πίστης με το Μίσος. Να δράξει το Δίκαιο των Ελλήνων την φοβερή σπάθα και να συντρίψει το κράτος τού εχθρού.

Η Τουρκία σπρώχνεται από τούς ψευτοσυμμάχους να επιπέσει πάνω μας, ώστε να ανατραπεί η έγερση των Ελλήνων και η νίκη τού Ελληνικού Εθνικισμού. Η μωροφιλοδοξία της, η κουρδική πίεση και η δίψα της για αρπαγές θα την συνθλίψουν με την συντριβή τού διεθνισμού και τού γυρολόγου Ισλάμ σε κοινωνία και νερά ελληνικά. Και η κάθοδος τής Ρωσίας θα ξεπατώσει την Τουρκία, όταν και οι ΗΠΑ την αφήσουν να πέσει.

Θέλουν να φιμώσουν την φωνή τού Έλληνα οι πολιτικάντηδες ώστε να μην πάρει πίσω την Πατρίδα του και να μην απαιτήσει, να μην κατακτήσει τα οφειλόμενα που έχει χάσει. Και ο λόγος είναι ότι έχουν πάρει εντολή να λείψει η Ελλάς από τον νυμφώνα τού νικητή. Να μην πάρει μερίδιο η Πατρίδα μας από την νέα γεωπολιτική πραγματικότητα. Γι’ αυτό θέλουν να πτωχύνουμε, γι’ αυτό θέλουν να ξαμολήσουνε την διεθνιστική και λαθραία ψευτοεπανάστασή τους ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και τον Ελληνικό λαό.

Η αυγή τού ελληνισμού δεν μπορεί να μείνει κλειδωμένη μέσα σε μια κάλπη. Οι ελληνικές καρδιές είναι πυρωμένες για λευτεριά και μεγαλοσύνη. Με Ισχυρό Εθνικιστικό Φρόνημα και τις Ένοπλες Δυνάμεις θα χαλάσουμε Εφιάλτες και Βαρβάρους. Ερχόμαστε!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: