ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 30-7-2014.

Μάς φέρνουν στα αιματοβαμμένα από τίμιο αίμα ελληνικό εδάφη μας τούς πολιτικούς στρατούς περασμένων κατοχών. Κατοχών που αποδεδειγμένα πλέον δεν έφυγαν στην πραγματικότητα ποτέ από το κεφάλι μας, αφού οι πολιτικές κεφαλές τού τόπου δεν είναι και δεν πρέπει να θεωρούνται ελληνικές. Και οι εισβολείς έρχονται είτε ως λαθρομετανάστες είτε ως γειτονικοί στρατολόγοι επίπλαστου τουρκισμού.

Ύβρις μέγιστη διαπράττεται σε βάρος τής ιστορίας μα και τού ζώντος μέλλοντος τού Ελληνισμού. Ύβρις όταν ανήμερα τής θλιβερής επετείου προδοσίας και εισβολής σε βάρος τής Κύπρου μας, 20 τού Ιουλίου 1974, κατέφτασε το μογγολοτουρκικό καραβάνι τής αφθονίας στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Ήρθε για να αλώσει συνειδήσεις και να προκαλέσει με τις εξαγγελίες μιας τάχα τουρκικής μειονότητας. Με οθωμανικά λάβαρα, στα χώρια Ξάνθης και Ροδόπης. Με τούς αλαλαγμούς των ψευτοϊμάμηδων και τα μπλουζάκια με τα εμβλήματα τής οθωμανικής αυτοκρατορίας, τού σουλτάνου και την ψευτοσημαία τής δήθεν «τουρκικής δημοκρατίας τής Δ. Θράκης».

Εδέσματα τού ραμαζανιού και εμβατήρια τού οθωμανικού στρατού ήρθαν να συμπληρώσουν την τουρκική προπαγάνδα τού φτηνού τραπεζικού χρήματος και τής τουρκεμένης εκπαίδευσης. Μετά από τις συχνές επισκέψεις των πολιτικών προσώπων τής Άγκυρας, την εγκατάσταση τουρκικής τράπεζας και τα τουρκικά μαθήματα σε ελληνικά σχολεία, κατέφτασαν οι πανηγυρτζήδες τού καραβανιού τού δήμου Μπαϊράμπασα τής κατεχόμενης Κωνσταντινούπολης. Με τιμώμενο πρόσωπο τής τουρκοφιέστας τον Τούρκο πρόξενο Κομοτηνής. Παρόντες ο αρχηγός τού εν Ελλάδι τουρκικού κόμματος και τουρκόψυχοι βολευτές. Και πότε; Την ημέρα που τιμούμε κάθε χρόνο τούς Ήρωες Στρατιώτες τής ΕΛΔΥΚ που πρόταξαν τα φλογισμένα τους στήθη απέναντι στους απολίτιστους Τούρκους που εξαπόστειλε ο σιωνιστικός νεοταξισμός.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες βέβαια δεν έχουν ανοίξει ποτέ τον φάκελο τής Κύπρου, για να μην φανούν οι αληθινοί υπαίτιοι τής προδοσίας που είχε ως συνέπεια μια ακόμη ελληνική γενοκτονία που ολοκληρώθηκε με τον δεύτερο Αττίλα τού Αυγούστου τού 1974. Με δολοφονημένους, βιασμένους, εκτοπισμένους, έως και ψυχικά επηρεασμένους Ελλαδίτες και Κυπρίους αδερφούς μας. Ο φάκελος τής Κύπρου έχει μείνει κλειστός για να χρεωθούν τις ευθύνες και τις προδοσίες των εθναρχικών και πολιτικών προσώπων Μητέρας Ελλάδος και Θυγατέρας Κύπρου οι στρατιωτικοί και να στιγματιστεί το Εθνικιστικό Κίνημα.

Τώρα πλέον οι ευθύνες των πολιτικάντηδων έχουν γίνει φανερές πέραν πάσης αμφιβολίας στο πανελλήνιο. Οι ψευτοταγοί αποδέχτηκαν τουρκική κοινότητα σε Θράκη και Κύπρο, νεκρό το κυπριακό κράτος, άκυρα τα δώδεκα μίλια και ανενεργή την ΑΟΖ στο Καστελόριζο. Δίνουν Τέμενος και άδειες παραμονής σε τζιχαντιστές λαθρομετανάστες, στους στρατιώτες Τουρκίας και Σιωνισμού για την οθωμανοποίηση τής Ελλάδος. Τώρα λοιπόν όλοι ξέρουν γιατί οι πολιτικοί προδότες στιγματίζουν και κυνηγούν τον Ελληνικό Στρατό και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Αλλά και οι ψευτοσύμμαχοι γυρολόγοι δανειστές και εμποράκοι των εθνών βγαίνουν στο κλαρί, μαζί με τούς δήθεν ψευτοαντιμνημονιακούς πολιτικάντηδες τής αριστεράς και τής προόδου. Όλο το «συνταγματικό τόξο» σκούζει πως κάνει ό,τι μπορεί για να μειώσει τον πόνο τής ελληνικής κοινωνίας από τα αιμοβόρα οικονομικά μέτρα, αυτά που θα σβήσουν τάχα το χρέος και θα φέρουν την ανάπτυξη, τον κατακτητή δηλαδή, πιο μέσα σε πρώην ελληνικό έδαφος. Και έτσι είδαμε τον τουρκικό τύπο και τον πρώην πράκτορα των ΗΠΑ Σνόουντεν να μάς λέγουν πως οι κεφαλές των ισλαμοδολοφόνων τού ISIL, αυτών που σκοτώνουν σε Συρία και Ιράκ, αυτών που βάλανε το πανί τους στη Θήβα και έχουν έρθει ως λαθρομετανάστες ενταύθα, είναι πράκτορες τής CIA και τής Μοσάντ!

Τα στουρνάρια τής πολιτειακής ανωμαλίας, αυτοί που εποικίζουν την χώρα με την βοήθεια αντιρατσιστικών νόμων και κομματικών στηρίξεων σοσιαλφιλελευθέρων και αριστερών, δασκαλεύονται από πράκτορες τού εμποράκου ακόμη και στην ρητορική και την ισλαμική θεολογία. Παραλαμβάνονται από τούς «συνταγματικούς» και γεμίζουν την κοινωνία μας, σκορπώντας από ανεργία έως έγκλημα.

Αποσπάσματα τού κορανίου τάχα καίγονται, ελληνική «βία» φκιασιδώνεται και καταγγελίες στήνονται. Κέντρο Αθηνών παλιότερα, Σκάλα Λακωνίας και κατάληψη τού δημαρχείου κι ύστερα Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου. Με την παρουσία ξένων διακινητών ομοεθνών τους έως ΜΚΟ και εξουσιαστές και δήθεν αντιεξουσιαστές.

Δριμύ ορθώνεται το κατηγορητήριο τού Ελληνισμού σε βάρος των φαύλων και περιττών, εις βάρος των κατοχικών τοποτηρητών και των ψοφοδεών ραγιάδων. Το Δικαστήριο τού Μεγάλου Ελληνικού Έθνους είναι εξόχως σκληρό και αμείλικτο. Δεν πρόκειται να δώσει άφεση αμαρτιών μήτε στους δωσίλογους μήτε στους αδιάφορους που για λίγα γρόσια θυσιάζουν γη και ψυχές στον εχθρό. Διότι ο προδότης και ο ηλίθιος μα και ο συμβιβασμένος, ενεργούν από κοινού και είναι το ίδιο επικίνδυνοι.  

Δεν αρκεί να βλέπεις το κακό και να κάμεις πως δεν το κατάλαβες. Δεν γίνεται να λες πως είσαι τάχα αδύναμος και να σκύβεις το κεφάλι για να γλιτώσεις τα παιδιά σου, μικρέ και γλοιώδη ελληνόφωνε. Διότι σ’ αυτήν την περίπτωση έχεις νικηθεί εκ τού μακρόθεν. Έχεις αποδεχτεί την μικρότητά σου είτε από την αυθυποβολή τού Συστήματος είτε από τεμπελιά. Μα και στις δύο περιπτώσεις αξιοθρήνητος είσαι. Και τα παιδιά σου εσύ ο ίδιος τα έχεις στείλει στον χαμό, αφού ζωή έξω από την Πατρίδα και την Φυλή την Ελληνική δεν υπάρχει, όταν σε αφανίζουν για να κλέψουν το χώμα που πατείς.

Θα ξαναπώ με όλη την δύναμη της ψυχής μου τα λόγια τού τραγικού εθνεγέρτη Περικλή Γιαννόπουλου. «Ελληνική Φυλή τι φωνάζεις; Μπήκαν κλέφτες στο μαντρί; Εάν σου βαστά έμπα διώχτους».Τι τούς κοιτάμε λοιπόν; Ας μπούμε μέσα και να βγάλουμε από τη ζωή μας τους Εφιάλτες. Κι ύστερα να πιάσουμε τα τείχη και τα περάσματα τού Έθνους και να συντρίψουμε την κεφαλή των δήθεν ισχυρών μισελλήνων. Να γίνουμε εμείς οι ισχυροί.

Να σηκώσουμε το κεφάλι και να καθαρίσουμε την σύγχρονη κόπρο τού Αυγεία. Να κόψουμε συμβιβασμένους και προδότες. Να δώσουμε τα χέρια ενωμένοι και με τα ίδια χέρια να πολεμήσουμε για να κάνουμε λεύτερη και μεγάλη την Ελλάδα μας. Υπερδύναμη και Φυσική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






3 σχόλια:

Ypaithrios είπε...

Πολύ καλό άρθρο, θα σταθώ όμως στους ισλαμοδολοφόνους που πρόσφατα δημοσίευσαν ένα χάρτη με το ψευτοχαλιφάτο τους που συμπεριλάμβανε μέσα και την πολύπαθη εδώ και αιώνες λόγω ισλάμ πατρίδα μας.

Οι υποστηριζόμενοι από τους Αμερικανούς Τούρκους Σαουδάραβες και Ισραηλινούς βάρβαροι ισλαμοφονιάδες τζιχαντιστές του ISIL που εν έτει 2014 εκτελούν με ακόμη την «μέθοδο» δι'αποκεφαλισμού το δήλωσαν ξεκάθαρα ότι ο αλάχ δεν μας πρόσταξε να πολεμήσουμε το Ισραήλ, και αυτό από μόνο του λέει πολλά δηλ.επαληθεύτηκαν οι συνομωσιολόγοι που έλεγαν ότι οι ίδιοι οι Αμερικανοί με τους σιωνιστές έριξαν μέσω αυτών που υποστηρίζουν τώρα δηλ. το ISIL τους δίδυμους πύργους-πρόσφατα ήρθε και η αποκάλυψη του Πούτιν.

polapopsis είπε...

Πάρα πολύ σωστά!

truprince1 είπε...

PAIDES ELLHNWN Fthanei pia na eimaste theates kai mono na tous koitame???!!! HRTHE O KAIROS NA PAROUME THN TYXH KAI TO MELLON STA XERIA MAS KAI PETAKSOUME TOUS EXTHROUS Psevdosymmaxous EKSW, na Fygoume AMESWS APO THN Satanikh Exthrikh kai Poly Epikyndynh Pseftosymmaxia tou Diavolou tou Nato kai NA ALLAKSOUME SYMMAXIES kai na SYMMAXISOUME ME TOUS ALHTHINOUS FILOUS KAI ALHTHINOUS SYMMAXOUS THN RWSSIA, THN SERVIA, KAI THN LEFKORWSSIA!!!!! GENOITW XRISTE MAS Amhn.