ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ



ΑΘΗΝΑ 21-4-2017.

Έχουν περάσει 50 χρόνια από την επιβολή τού Εθνικού και Στρατιωτικού καθεστώτος τής 21ης Απριλίου από τον Επαναστάτη και Εθνικό Κυβερνήτη συνταγματάρχη Γεώργιο Παπαδόπουλο και τούς συνεπαναστάτες του στρατιωτικούς. Οι λόγοι που επέβαλαν την Επανάσταση τού 1967 όχι απλώς δεν αμβλύνθηκαν έκτοτε, αλλά συμπληρώθηκαν σήμερα από άλλους. Πρόκειται για λόγους που ο ελληνικός λαός είτε αρνείτο έως χθες να τούς δει ζώντας στον βολικό του μικρόκοσμο είτε τούς αγνοούσε εξαιτίας τής αισχρής προπαγάνδας ψεύδους τής αστικής δημοκρατίας.

Η κομματική φαυλοκρατία υπό τον τύπο τής ασυνεννοησίας των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων, οι υπόγειες συναλλαγές σε πολιτικές συνεργασίες και σε χρηματισμό εκ των οικονομικών συμφερόντων και των ξένων εντολέων τού Συστήματος, κληροδοτήθηκαν στον ίδιο βαθμό στους γραικύλους πολιτικάντηδες τής μεταπολίτευσης, πολλοί εκ των οποίων είναι απατεώνες και κάποιοι δεν είναι καν Έλληνες. Στον καιρό τής μεταπολίτευσης το ρουσφέτι των διορισμών, των προαγωγών και των μισθών αποκαλύφτηκε ότι αποτελούσε ανέκαθεν την μια και μόνη ιδεολογία των δημοκρατικών κομμάτων μέσα σ’ ένα πολιτικό σύστημα απολύτως διεθνιστικό, απολύτως αντεθνικό, απολύτως ανθελληνικό.

Αυτό το κομματικό κράτος ανέτρεψε η Στρατιωτική Επανάσταση τής 21η Απριλίου. Ένωσε τούς Έλληνες με εθνοσωτήρια οδό το ένα και μόνον Ιδανικό τού Αληθινού Έλληνα. Και το Ιδανικό τού Αληθινού Έλληνα ήταν, είναι και θα είναι δια παντός Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Το Ιδανικό αυτό είναι που εκφράζω κατά τρόπο απαρέγκλιτο και πάγιο. Είναι αυτό που ονομάζω Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός.

Ο Εθνικός Κυβερνήτης Γεώργιος Παπαδόπουλος απάλειψε τις ψευδεπίγραφες και επίπλαστες διαχωριστικές γραμμές περί δεξιάς, αριστεράς και κέντρου. Ενίσχυσε το ηθικό τού στρατεύματος και επανέφερε τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στην φυσική θέση τής προάσπισης τής εθνικής κυριαρχίας. Ενίσχυσε την γνώση τής Πατρίδος και τής Ορθοδοξίας στα ελληνικά νιάτα μέσα από μια πλέρια Εθνική Παιδεία. Έφτιαξε δρόμους. Έδωσε εργασία στον ελληνικό λαό. Έφτιαξε οικονομία με ελληνικά χέρια και προοπτική. Διέγραψε τραπεζικά χρέη εκ του εργαζόμενου ελληνικού λαού.

Αλλά μόλις ο Γεώργιος Παπαδόπουλος έκαμε κινήσεις αξιοποίησης τού γεωφυσικού πλούτου και εκδήλωσε την πρόθεση να πολιτευτεί, ευθύς ανετράπη ο ίδιος με ενέργειες στρατιωτικών μειοδοτών και έξωθεν συνεργαζομένων πολιτικών διά τής σκευωρίας τού Πολυτεχνείου, το δε στρατιωτικό καθεστώς από τα ίδια πρόσωπα και την προδοσία που συντελέστηκε στην μαρτυρική Κύπρο Μας.

Αποδείχτηκε αδιαμφισβήτητα το λάθος που έκαμε ο Εθνικός Επαναστάτης Γεώργιος Παπαδόπουλος και το οποίο ουδόλως πρέπει να τελέσει το Εθνικό και Κοινωνικό Κίνημα που οφείλουμε να πράξουμε, το Εθνικιστικό Κίνημα που οφείλουμε να κάνουμε από κοινού ελληνικός λαός και ελληνικός στρατός. Να εξαλείψουμε διά παντός την παρουσία τής αστικής δημοκρατίας και τής κομματοκρατίας, διότι είναι καθεστώς σπάταλο, ακριβό, προδοτικό και ξενοκίνητο, υποχείριο τής Παγκοσμιοποίησης των Σταυρωτήδων.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα που εκφράζω έχει έναν Αρχηγό, τον Ιησού Χριστό. Αρχηγός μου είναι ο Ιησούς Χριστός και το Θέλημα Εκείνου εκφράζω, την δικαίωση τού Τίμιου Αίματός Του και ακόμη την δικαίωση τού Αίματος Ελλήνων Αγίων και Ηρώων. Κόμμα έχω ένα και μόνο, την Ιερή και Μεγάλη Ελλάδα. Φρουρός και Απελευθερωτής Ελλήνων και ελληνικών εδαφών είναι ο Ελληνικός Στρατός. Κοινοβούλιο έχω ήδη χρήσει τούς Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή. Σύνταγμα έχω την Ορθοδοξία, την Ιστορία και τον Πολιτισμό των Ελλήνων. Εθνική Πολιτική έχω την Ελλάδα που αρχίζει εκ δυσμών και φτάνει στον Πόντο και την Ελληνίδα Ανατολή. Πλούτο πολύ και ριζωμένο στον γεωφυσικό παράγοντα, στο χώμα, στα ύδατα και τον αέρα τής Πατρίδος, μα και στην καρδιά των Πιστών και Εθνικιστών Ελλήνων.

Τιμώ την προσφορά τού Γεωργίου Παπαδόπουλου, τού Στυλιανού Παττακού και όσων συνοδοιπόρησαν μετ’ αυτών. Μα θέλω και να γράψω τη δική μου ιστορία, να πάρω τη σκυτάλη, να γράψουμε αδέρφια μου την σωστή ιστορία, να κάνουμε όλα όσα μάς ταιριάζουν, να πάει η Ελλάδα στην κορυφή τής οικουμένης που την έταξε ο Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Έχουμε Εθνική Φιλοδοξία και Όραμα. Είναι η Αλήθεια και το Δίκαιο. Είναι ο Ιησούς Χριστός και τα παιδιά μας. Είναι η Τρανή, Δυνατή και Αυτοκρατορική Ελλάς. Λαός και Στρατός πάλι μπροστά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: