ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ



ΑΘΗΝΑ 7-4-2017.

Άλλα κελεύουν οι νεοταξίτες και σταυρωτήδες επικυρίαρχοι τής παγκόσμιας πολιτικής, άλλα όμως κελεύει ο Χτίστης τής πλάσης και δωρεοδότης τής ζωής Ιησούς Χριστός και Θεός. Η τυραννία με το δολοφονικό της πρόσωπο επελαύνει και η ώρα σήμανε για να ανοίξει κάτω από τα πόδια της το βάραθρο τής υπέρτατης τιμωρίας.

Ο ισλαμισμός σκορπάει παντού το αίμα των χριστιανών με το ισλαμικό κράτος και την τρομοκρατία του. Πήγε σε Γαλλία, σε Γερμανία, σε Βέλγιο, σε Μ. Βρετανία και έφτασε στην Αγία Πετρούπολη και τον σιδηροδρομικό σταθμό της. Τα Μέσα Μαζικού Ευνουχισμού τής αντίχριστης παγκόσμιας ελίτ βρήκαν παντού δακρύβρεχτα σχόλια, σωστά φυσικά, αλλά δεν βρήκαν μέσα τους τον αντίστοιχο ανθρωπισμό για το ρωσικό δράμα. Διότι ο «ανθρωπισμός» των εξουσιαστών, κρατικών και παρακρατικών, εντός και εκτός συνόρων, είναι κατευθυνόμενος και επιχρυσωμένος.

Η Ελλάς έχει ήδη τεράστιο πρόβλημα με τις τουρκικές στρατιωτικές προκλήσεις στα νησιά μας, με την προσευχή που θέλει να κάνει ο σουλτανάκος Ερντογάν Μεγάλη Παρασκευή μέσα στην Αυτοκρατορική μας Εκκλησιά της Αγιά - Σοφιάς μας που την θέλουν οι Τούρκοι τζαμί, με τους ισλαμολαθροεισβολείς που προστίθενται στην τουρκική απειλή και σκοπεύουν να τους κινήσουν αναρχοπράκτορες εναντίον μας. Η εγκληματικότητα βρίσκεται ήδη ψηλά. Αλλά οι πάντες μιλούν για χρήμα, σκορπώντας για χάρη του τον ελληνισμό.

Και τώρα, την τελευταία στιγμή, μέσα στο γενικό κλίμα τής επιχειρούμενης διάλυσης των εθνών και τής επιθετικότητας σε βάρος τής Ιερής Ελλάδος και τής Ορθοδοξίας, οι αμερικανοί βομβαρδίσανε συριακό στρατόπεδο με το πρόσχημα τής δήθεν επιθετικότητας τού «δικτάτορα» όπως τον αποκαλούν Άσαντ κατά αμάχων, θέτοντας τον τερματισμό των συνομιλιών Ρωσίας και ΗΠΑ. Έτσι είπαν οι δημοσιοκάφροι των ελληνόφωνων ΜΜΕ και σίγουρα έτσι κάνανε όλοι οι ξένοι συνάδερφοί τους στις ψευτοσυμμαχικές χώρες. Λίγο πιο κει, στα ανατολικότερα οι ισραηλινοί δεσμεύουν έκταση δίπλα στο τέμενος Αλ Αχτσά για να ορθώσουν εκ νέου το ναό τού Σολομώντα.

Κάτω από την επιθετικότητα σιωνιστών και ισλαμιστών κατά των ελεύθερων εθνών και κατά των χριστιανικών εθνών, στην Πατρίδα μας οι κατοχικοί πολιτικάντηδες στοχοποιούσανε τα γραφεία τα εθνικιστικά και τα φυλλάδια που μιλούν για Μακεδονία και ελληνικότητα. Το ταμείο της υπέρτατης δικαιοσύνης τού Θεού και τής ιστορίας θα αποδώσει το σωστό λογαριασμό. Και ως γνωστόν, ο Θεός δεν παίρνει ποτέ πίσω τις αποφάσεις και τις υπογραφές Του.

Το Εθνικό Φρόνημα καλείται από τον Πατέρα των Όλων στο άγιο βήμα των εξελίξεων. Το σκοτάδι τής παγκοσμιοποίησης θα συντριφτεί από το χρυσό ξημέρωμα των Πιστών και των Εθνικιστών. Λαός, Στρατός και Εθνικισμός καλούμαστε να πυργώσουμε το κράτος και τις επάλξεις του, πετώντας τα ξενόφερτα φορτία. Ο τρίτος μεγάλος πόλεμος έχει αρχίσει το ξεδίπλωμα των μαύρων φτερών του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: