ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 2-4-2017.

Ανεξάρτητο κράτος σχηματίζει η αρραγής εθνική κοινότητα, η γηγενής και μόνη νόμιμη κάτοχος τής Πατρίδος. Η κοινή καταγωγή και οι κοινές αξίες αποτελούν το εχέγγυο για την προκοπή και την ελευθερία τού λαού. Είναι η εργασία που παρέχεται για την διατήρηση τής εθνικής περιουσίας και τής εθνικής κυριαρχίας από κοινού εις χείρας τής Πολιτείας. Και τότε η Εθνική Πολιτεία ανταποκρίνεται στο ύψιστο χρέος τού προστατευτισμού προς τούς πολίτες της, ώστε να ρυθμίζουν οι πολίτες τις κοινωνικές λειτουργίες και εξουσίες δίχως ξένες παρεμβάσεις.

Ο διεθνής σιωνισμός με τα κόμματα, τούς τραπεζίτες και τούς επαγγελματίες «ανθρωπιστές» που έχει σκορπίσει μες τα κράτη, επεδίωξε και πέτυχε να συγκεντρώσει τον παγκόσμιο πλούτο στα χέρια του. Διεθνείς οργανισμοί και διεθνείς συμβάσεις έχουν εγγράψει ως υποθήκες τις κοινωνικές παροχές και την αξία τής γης ως δάνεια και ως δήθεν εγγύηση διατήρησης τής ειρήνης από διενέξεις και πολεμικές συγκρούσεις. Κι έτσι όλοι αυτοί οι δήθεν σύμμαχοι οδήγησαν το εθνικό κράτος σε τεχνητή αποτυχία, με μόνη τάχα εναλλακτική λύση την παγκοσμιοποίηση.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να αποτελεί η εθνική κυριαρχία παράγοντα ενοχλητικό και επικίνδυνο για τον δημοκρατικό συρφετό τής πολιτικής ορθότητας. Τούτο απηχεί επί τής ουσίας η στοχοποίηση τού συνθήματος η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες. Διότι κάποτε η Πατρίδα στηριζόταν στα αγαθά που έβγαζε η ελληνική γη και επεξεργαζόντουσαν τα ελληνικά χέρια. Η ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία αναπτυσσόντουσαν με ελληνικές πρώτες ύλες και η εθνική άμυνα χρηματοδοτείτο με ελληνικούς πόρους. Αλλά τότε δεν είχαμε δημοκρατία…

Έκτοτε ανέλαβαν υπηρεσία οι ψευτορωμιοί και διεθνιστές πολιτικάντηδες, οι εντολοδόχοι των εμπόρων των εθνών. Τέθηκαν σε εφαρμογή οι υπερφορολογήσεις των ελληνικών επιχειρήσεων που ισχύουν έως τις μνημονιακές μας μέρες ενάντια σε όσους Έλληνες εξακολουθούν να παράγουν. Ιδιωτικοποιήθηκαν σε διεθνή συμφέροντα όσες τράπεζες διαχειρίζονται τούς πλουτοπαραγωγικούς πόρους τής Πατρίδος. Ψηφίστηκαν διεθνείς νόμοι που επέτρεψαν την ελεύθερη είσοδο των πολυεθνικών και των εμπορευμάτων τους στην Ευρώπη και την Ελλάδα μας, δίχως τα βάρη που ισχύουν για τον ντόπιο παραγωγό.

Το άνοιγμα των οικονομικών συνόρων ήταν το πρώτο βήμα για την κατάργηση των εθνικών συνόρων. Είναι η αόρατη εισβολή με την τυπική πλέον ύπαρξη τού κράτους, η οποία όμως ύπαρξη τέθηκε στην πλήρη εξάρτηση τού διεθνούς παράγοντα και των εισαγωγών – επενδύσεων αυτού. Διότι αν ένα κράτος δεν έχει νόμισμα, φάρμακα και σίτιση αυτόνομη, τότε επαφίεται στις ορέξεις εκείνων που στήνουν κρίσεις και πολέμους.

Τότε το επόμενο βήμα είναι η έξαρση τού φαινομένου τής παράνομης μετακίνησης πληθυσμών από κάθε γωνιά τής γης στα σωθικά τού Έθνους που ζούμε από ετών πολλών. Η διαφορά στην εξέλιξη τού παράλογου φαινομένου είναι ότι πλέον οι πατρόνες τής παγκοσμιοποίησης μέσω των δημοκρατών πολιτικών προχωρούν στην πολιτογράφηση, στην ιθαγενοποίηση και την ενσωμάτωση ανθρώπων με χαμηλή εκτίμηση τής ζωής και με θρησκείες που υπαγορεύουν την εξόντωση των αντιθέτων και την κατάληψη ξένης γης. Επιδιώκεται τοιουτοτρόπως ο εκτοπισμός τού Ελληνισμού με νέες μεθόδους από τις εστίες του για πολλοστή φορά.

Είναι πασιφανές ότι οι παγκοσμιοποιητές επιδιώκουν το χάλασμα τού κράτους εν τω έσω με την πρόκληση κοινωνικής διασπάσεως και πολιτειακής ανωμαλίας. Και το προκαλούν με την σύμφωνη γνώμη σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών μετά των υποκαταστημάτων τους. Διότι όταν ο ελληνικός λαός μαστίζεται από υπογεννητικότητα και φτώχια, όταν η ύπαιθρος μετατρέπεται σε στρατώνα λαθροψευτοπροσφύγων, όταν η Τουρκία μάς εγκλωβίζει με στρατεύματα που ανοίγουν το δρόμο στην νέα οθωμανοκρατία, οι λακέδες τής ξενοκίνητης πολιτικής τάξεως και το παρακράτος τους αποδέχονται την απαίτηση εθνικής έκφρασης στους εποικιστές και φτάνουν στο σημείο να διαδηλώνουν Τούρκοι ενάντια στον «κακό» Ελληνικό Εθνικισμό.

Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα πιστεύει απόλυτα και αμετακίνητα ότι η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή. Το Δίκαιο τού Αίματος είναι αυτό που απονέμει το Δίκαιο τού Εδάφους αποκλειστικά και μόνον στην όμαιμη λαϊκή και φυλετική κοινότητα. Οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι τού Έθνους, από το χωράφι και το εργοστάσιο έως τον ορυκτό και υποθαλάσσιο παράγοντα, τα αγαθά και το χρήμα που προκύπτουν από την οικονομική δραστηριότητα σε ελληνικό έδαφος ανήκουν καθ’ ολοκληρία στο Ελληνικό Έθνος, δηλαδή στον ελληνικό λαό. Τα δε χρέη ανήκουν στους προδότες που συναλλάχτηκαν με τον σιωνιστικό νεοταξισμό.

Η Ελλάς έχει αδιάρρηκτα και εκπεφρασμένα τόσο τα οικονομικά όσο και τα γεωφυσικά της σύνορα. Οι Έλληνες δεν ρωτήθηκαν ποτέ ούτε αν θέλουν την Ενωμένη «Ευρώπη» των οικονομικών ολιγαρχών για πατρίδα ούτε αν θεωρούν τούς εαυτούς τους πολίτες τού κόσμου ούτε αν θέλουν νέες θρησκείες και σύνορα. Όμως οι Έλληνες έχουν σαφή άποψη που υπακούει στις αρχέγονες καταβολές και τις παραδόσεις τους. Η Γη των Πατέρων, που πάει να πει η Πατρίδα μας είναι η Γη τού Φωτός και μόνον, που πάει να πει αποκλειστικώς και μόνον η Ελλάς. Είμαστε Πολίτες – Οπλίτες τής Ελληνικής Φυλής. Πιστεύουμε στον Θεό που μάς όρισε ως κληρονόμους και μύστες τής Ορθής Δόξας. Και τα σύνορα τής καρδιάς μας χωράνε από δυσμάς έως ανατολάς όλους τούς προσωρινά αλύτρωτους Ελληνορθόδοξους Αδερφούς μας.

Η Ελλάς είναι για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές κράτος που ασκεί εθνικό προστατευτισμό και εγγυητική παρουσία για κάθε ελληνική ψυχή. Εκφράζουμε την κοινωνική συνοχή και την εθνοφυλετική αλληλεγγύη που χτίζουν δίκαιο τόσο στην Μητροπολιτική Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη γεωπολιτική αυλή μας και την οικουμένη. Η Πίστη στον Χριστό και την Ισχυρή Ελλάδα είναι η σκέψη μας και ο γεωστρατηγικός μας προσανατολισμός που ρυθμίζουν την δομή και την ασφάλεια στην γεωπολιτική μας συμπεριφορά. Χτίζουμε το μέλλον μας με τις δικές μας ικανότητες, με τούς ανθρώπους μας, με τα αγαθά μας, με το λεύτερο πνεύμα που μάς χάρισε ο Θεός. Ζήτω η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: