ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΚΟΥΣΙΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΣ



ΑΘΗΝΑ 12-4-2017.

Διανύουμε την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας στη μεγαλύτερη καμπή τής ιστορίας τού ανθρώπου. Η ελληνίδα εγγύς ανατολή φλέγεται στην κυριολεξία στο συριακό μέτωπο και τα ευρωπαϊκά χριστιανικά έθνη δυναμιτίζονται εσωτερικά και κοινωνικά. Ο σιωνισμός και ο ισλαμισμός άναψαν το φυτίλι και ο τρίτος μεγάλος πόλεμος ανοίγει τα φτερά του για την παγκόσμια τυραννία τού αντίχριστου Σατανά.

Οι καρδιές των Πιστών Χριστιανών και τού άκαμπτου Ελληνισμού δεν πρέπει να καμφθούν και δεν πρόκειται να συμβεί τούτο. Ο Χριστός μας έδειξε την οδό τής σωτηρίας και τής υπερισχύσεως Δικαίου και Αλήθειας ερχόμενος επί τής γης και προτάσσοντας με την σταυρική Του θυσία την νίκη τής Ζωής επί τού Θανάτου. Αντιμετώπισε τον αιώνιο Άνομο και τούς υποκριτές ψευτοϊερείς και υπηρέτες του. Έδειξε και απέδειξε την Θεία λύτρωση εκ τής αμαρτίας και αποκήρυξε τούς εραστές τής ύλης έναντι των μυστών και μαχητών τού ήθους.

Ο Χριστός μας έλαβε την ανθρώπινη σάρκα για να απαλλάξει το γένος των ανθρώπων από την προπατορική άρνηση και προδοσία έναντι τού Πατρός Θεού και ακόμη για να χαράξει τον κανόνα τής ανακαινισμένης ζωής. Σταυρώθηκε εκούσια και με πλήρη γνώση τού πλέον επώδυνου θανάτου, εν μέσω φθόνου, εμπτυσμών, φρικτών βασανιστηρίων μεταξύ άνομων ανακριτών και Γολγοθά, προκειμένου να υπερβεί με την Ανάστασή Του την επιρροή τού Σατανά, συντρίβοντας τα δεσμά τού ψυχικού θανάτου που απειλεί τον οριστικό χαμό τού σώματος.

Ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας δεν λύγισε ούτε όταν ο Άνομος Σατανάς προσπάθησε να τού βάλει ανθρώπινους πειρασμούς και να τον κάνει με την εμφάνισή του στον κήπο τής Γεσθημανής να εγκαταλείψει την Ιερή Αποστολή τού Πατρός. Πατέρα, είπε ο γλυκύς Ιησούς, αν γίνεται ας μην πιω το ποτήριο τούτο. Για να αποστρέψει στο βδέλυγμα τής απωλείας το πρόσωπό Του και να πει πως ας γενεί το θέλημα τού Πατρός. Με τον ίδιο τρόπο μάς προτρέπει ο Άνομος στα πάθη τής σάρκας κατά τής οικογένειας και στο θέλγητρο τού χρήματος έναντι τής Πατρίδος και τής Πίστης. Αλλά εμείς οι Έλληνες, Μύστες και Στρατιώτες τού Αληθινού Λόγου τού Θεού, εμμένουμε και ετοιμαζόμαστε για την ύστατη Μητέρα των Μαχών.

Στη σημερινή εποχή τής νέας σιωνιστικής τάξεως πραγμάτων υπάρχουν οι ίδιες προκλήσεις που συνάντησε ο Θεάνθρωπος. Υπάρχουν οι υποκριτές πολιτικοί και ψευτοσύμμαχοι όπως η ρωμαϊκή άρχουσα τάξη, το εβραϊκό ιερατείο και οι τότε πολιτικοί ταγοί των κατεκτημένων λαών. Υπάρχουν οι φαρισαίοι όπως τότε, στα αγιοβάδιστα χρόνια, οι ιερείς που προσδοκούσαν έναν βασιλιά που θα χύσει ανθρώπινο αίμα με το ξίφος και με τα αργύρια προς τον προδότη, όπως σήμερα οι οικουμενιστές ψευτορθόδοξοι που θέλουν την ένωση των ψεύτικων θρησκειών κάτω από μια και την εξάλειψη τής Ορθής Δόξας τού Κυρίου. Και οι προδότες μάς καλούν να μπούμε κάτω από την παγκοσμιοποίηση και τον πολυφυλετισμό.

Μάς λέγουν οι ολιγόπιστοι που έχουν ενωθεί με τούς δήθεν άθεους και επί τής ουσίας σιωνιστές σατανιστές ότι ο Θεός συγχωρεί τούς πάντες και δέχεται τα πάντα, τούς άδικους, τούς εισβολείς, τούς ανώμαλους, τούς εμπόρους Πίστης και Πατρίδος. Λησμονούν όμως τάχα και δόλια ότι ο Ιησούς Χριστός έλαβε στα τίμια χέρια Του το φραγγέλιο και διέλυσε τούς πάγκους εκείνων που πωλούσαν ως είδωλα ψεύτικα τα ιερά σεβάσματα έξω από τον ναό. Συγχώρησε την πόρνη που διέλυσε μέσα στα έντιμα δάκρυα τις αμαρτίες της και τον συσταυρωμένο ληστή που ζήτησε να Τον ακολουθήσει στον Παράδεισο και δεν συγχώρησε τον έτερο αχάριστο ληστή. Ευαγγέλιο για τις καθαρές ψυχές και φραγγέλιο για τις ακάθαρτες και αμετανόητες ψυχές.

Η μοίρα η ακάνθινη που ακολουθεί την Ιερή Ελλάδα δεν είναι διόλου αδικαιολόγητη και αναίτια. Η Ελλάς έχει διαβεί έως τις μέρες μας τα δικά της πάθη διότι είμαστε έθνος αποστολικό και εκπολιτιστικό. Είμαστε ο εθνικός οδοδείκτης τής ανθρωπότητος ως φάρος τού Θεού των Φώτων. Ο Χριστός μας εμφανίστηκε στην Γη των Ελλήνων Φιλισταίων, των φίλων των ιστίων, στην γη τής Παλαιστίνης και επέλεξε Ελληνίδα παρθένο κόρη, την γλυκιά μητέρα Παναγία για να πορευτεί ανάμεσα στους δίκαιους Έλληνες και τούς εμπόρους της σάρκας Ιουδαίους, για να καταδείξει την πνευματική υπεροχή και την δύναμη τής αγαθότητας και τής δικαιοσύνης επί τού βαρβαρισμού και τής υλιστικής παρεκτροπής.

Ο Χριστός μας στον καιρό που τίμησε και κόσμησε με την Παρουσία και τις Διδαχές Του την Πλάση τού Θεού Πατρός, μάς έδωσε το χρίσμα τής αποστολικότητας και τής υπεροχής ως πρώτων μεταξύ ίσων μέσα στους ελεύθερους λαούς. Οι ίδιοι οι Απόστολοι πλην Ιούδα υπήρξαν Φιλισταίοι. Όταν μάλιστα εμφανίστηκαν οι Έλληνες που ζήτησαν να Τον δουν και να ακούσουν τούς λόγους Του, ο Χριστός μας είπε ότι «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμη».

Το ίδιο το όνομα Χριστός είναι καθαρά ελληνικό και σημαίνει ο έχων το χρίσμα τής σποράς τού λόγου τής αληθείας. Ο Χριστός είπε πως δεν ήρθε για να καταργήσει τα παλαιά γραφόμενα, αλλά για να τα ανακαινίσει. Πολλοί, μεταξύ αυτών και κάποιοι πιστοί τής παλιάς όπως λογίζουν θρησκείας των Ελλήνων, νόμισαν και διέδωσαν είτε πλανεμένα είτε σκόπιμα ότι ο Χριστός μας μιλούσε για τις αυθαίρετες καταγραφές των εβραιοσιωνιστών για τις επικλήσεις τού δικού τους βδελύγματος να επιπέσουν τα τέκνα τής Σιών επί των τέκνων τής Ελλάδος. Η Αλήθεια είναι ότι ο Λόγος που συμπλήρωσε η Καινή Διαθήκη είναι η Θεόσταλτη Ελληνική Φιλοσοφία που οδήγησε τον Σωκράτη και τις Σίβυλλες στην προφητεία τής γεννήσεως τού Θεανθρώπου από Παρθένο Κόρη.

Δεν μάς είπαν ποτέ τις αλήθειες οι ψευτορθόδοξοι οικουμενιστές διότι είναι προσήλυτοι των σατανιστών εβραιοσιωνιστών. Δεν μάς εξήγησαν τον πραγματικό λόγο που υπάρχουν σε κάποιες εκκλησιές τής πιστής ελληνικής υπαίθρου και σε μοναστήρια τού Αγίου Όρους τοιχογραφίες τού Σωκράτη, τού Πλάτωνα και τού Αριστοτέλη. Τα ίδια συμβαίνουν και με το ομοίως σιωνιστοπροσήλυτο ψευτορωμέϊκο που τσάκισε την αληθινή ιστορία των Ελλήνων και μάς έβαλε τούς προδότες για εθνάρχες και τούς εχθρούς για φίλους. Δεν μάς είπαν επί παραδείγματι τι κοινό ενώνει τον Εφιάλτη και τον Μαρδόνιο – Μαρδοχαίο με τον Ιούδα και τον Καϊάφα και κείνους με τούς Σόρος, Ρότσιλντ και Ροκφέλερ και τούς κορυφαίους ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες με τον Κεμάλ.  

Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Στον πρώτο πέσανε τα εθνικά καθεστώτα. Στον δεύτερο ήρθαν οι ψευτοσυμμαχικοί οηέδες, νατοϊκοί και ευρωπαϊκή ένωση. Και στον ερχόμενο τρίτο οι νεοταξίτες θέλουν την ποδηγέτηση θρησκειών και κρατών κάτω από τα αντίχριστα σκήπτρα τού βδελυρού Σατανά. Θέλουν νεκρά τον Ελληνισμό και τα χριστιανικά έθνη. Δεν θα γίνει ποτέ αυτό. Θα συντρίψουμε τον εχθρό Θεού και Ανθρώπου.

Πιστοί και Εθνικιστές Έλληνες οφείλουμε να αποκαθηλώσουμε σιμά στον Εσταυρωμένο και την Πιστή Του Ελλάδα. Να καθαρίσουμε προσκυνήματα, ψυχές και εδάφη Χριστού και Ελλάδος. Με την Αγάπη στην καρδιά, με την Πύρινη Ρομφαία στο χέρι. Καλή Ανάσταση αδέρφια! Ανάσταση Βασιλέως Χριστού και Μεγάλης Ελλάδος! Θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε προς δόξαν Ζώντος Θεού και Αυτοκρατορικής Ελλάδος. Για να πάρουμε πίσω ναούς και αδούλωτες πατρίδες. Για να ζήσουν τα παιδιά μας και τα αδέρφια μας. Για την οριστική νίκη τής Ζωής επί τού Θανάτου.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: