ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ


ΑΘΗΝΑ 12-4-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Η αλήθεια και το δίκαιο ζουν καθημερινά μέσα στις καρδιές των πιστών και τις ενέργειες των εντίμων μαχητών τής Ελληνικής Φυλής. Ελλήνων προμαχούντων πάσα εθνική συνείδηση αποτελεί φυσική προέκταση και ενιαίο σώμα τού Ελληνισμού, πάσα δε γη ελληνική είναι προσκύνημα ιερό και βήμα αγάπης για την εθνική συνεννόηση.

Με την Πίστη και την Αγάπη εις Θεό και Ελληνισμό, το Λαϊκό και Εθνικιστικό Κίνημα πορεύεται στην οδό τής προσέγγισης, τής ενημέρωσης και τής συσπείρωσης των Ελλήνων. Δεν είναι ζήτημα οικονομικό και δεν εισέρχεται ο σκοπός μας στην τράπεζα τής οποιασδήποτε διαπραγματεύσεως. Διότι σωτηρία τής Πατρίδος είναι η Ισχύς της.

Στις εκλογικές διαδικασίες τής αστικής δημοκρατίας, η πολιτική επικοινωνία και η προπαγάνδα συνδέονται με τα επίχρυσα Μέσα Μαζικού Επηρεασμού, με τις διακομματικές επιλογές και τα ταξίματα δίχως ίχνος αντικρίσματος. Στους εσχατολογικούς μάλιστα χρόνους τής παγκοσμιοποίησης, το όποιο τάξιμο έχει κατεύθυνση αποκλειστικά τούς δωσίλογους τού νεοταξισμού και συνδέεται με την μείωση ελληνικών ψυχών, πόρων και εδαφών. Και ακόμη, με την εγκατάλειψη τής Πίστης σε Χριστό και Πατρίδα.

Το περιβάλλον τής πλάνης και τού σκότους δεν είναι ελληνικό. Είναι περιβάλλον μισόθεο και μισελληνικό. Θα το γκρεμίσουμε με συνοδοιπόρους και συμμάχους το αίμα τής καρδιάς μας. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ζούμε για Θεό, Ελλάδα, Ελληνική Οικογένεια, Ελληνική Φυλή. Διοίκηση και Εκλογικό Σώμα είναι το ενιαίο Σώμα τού Ελληνισμού μέσα στην κοινωνία, μέσα στους τόπους εργασίας και αγώνα. Και ο αγώνας αυτός ξεκινά από την οικογένεια και τα παιδιά μας σε καθημερινό επίπεδο, για να μην τούς λείψει τίποτα, για να τούς δώσουμε τα πάντα.

Η ήρεμη συνείδηση, η σταθερότητα αρχών και απόψεων, το αίσθημα τής αγάπης προς τον Πατέρα Θεό και την Ελληνική Γέννα, είναι η κινητήριος δύναμη τής ζωής μας. Πίστη και Αγάπη για αληθινή ζωή, για δημιουργικότητα, για ασφαλή ζωή, για αξιοπρέπεια, για πολιτισμό, είναι ο οδικός χάρτης Ελληνοορθοδοξίας και Ελληνικού Εθνικισμού. Μια κοινωνία που καθίσταται το ομορφότερο κληροδότημα στα παιδιά μας είναι ο σκοπός μας ο ιερός, για μια Ελλάδα Πίστης, Δικαίου και Ισχύος.

Ο Θεός είναι Ένας. Η Αλήθεια είναι μία. Ο Ελληνισμός είναι ένας. Ο Κοινοτισμός των Ελλήνων είναι Δύναμη. Δεν έχει λοιπόν ο Ελληνισμός παρατάξεις και σκοπούς, αλλά μια και μόνη παράταξη, με ενιαίο και κοινό σκοπό. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η Παράταξη Όλων των Ελλήνων που πιστεύουν στο Θεό, στην Ελληνική Φυλή, στο Ήθος και την Μεγάλη Ελλάδα.

Η ελευθερία, η υγεία, η παιδεία, η αξιοπρέπεια, η δημόσια ασφάλεια, η εργασία, η διασφάλιση σπιτιού και τροφής, η καθαριότητα, τα περισσότερα ελληνόπουλα, η προβολή και η ανάπτυξη τού τόπου μας, αποτελούν αγαθά κάθε ελληνικής κοινωνίας που θέλει να ζήσει. Είναι αγαθά που προϋποθέτουν την Πίστη και την Αγάπη στο Αίμα τής καρδιάς μας. Είναι το ομορφότερο έργο, η αποστολή μας και το χρυσό κληροδότημα στα γεννήματά μας. Είναι η Ελληνική Αυγή που φέρει την Ευλογία τού Πατρός Θεού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: