ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΑΘΗΝΑ 16-4-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Το πολιτικό σύστημα τής χώρας μας είναι ο δούρειος ίππος που έχει εισέρθει για να ανοίξει τις πύλες στον εχθρό τού Ελληνισμού. Βλέπουμε πίσω από τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ ενώπιον των εκλογικών αναμετρήσεων να βρίσκεται αμερικανική διαφημιστική εταιρία προβολής και επικοινωνίας, με μυστικές διασυνδέσεις όπως λέγουν κάποιοι. Βλέπουμε την φιλελεύθερη ΝΔ να λέει ότι θα δώσει πίσω χρήματα στο λαό, αφού κάνει πρώτα τις δικές της μεταρρυθμίσεις και πιάσουν αυτές τόπο ή προφανώς πάτο! Και ακόμη ότι θα υπάρξουν τάχα γαλάζιες διορθώσεις στην ψηφισμένη Συμφωνία των Πρεσπών για την αρπαγή τής Μακεδονίας μας. Τα δε σοσιαλιστικά και πασοκογενή κόμματα να μοιράζονται ανάμεσα στους δύο μονομάχους.

Βλέπουμε ακόμη τον δημογραφικό χάρτη τής Πατρίδος μας να αλλοιώνεται με την απόδοση ελληνικής ιθαγενείας και εκλογικών δικαιωμάτων σε αλλοδαπούς που τούς κουβαλούν νεοταξικές ΜΚΟ. Έχουμε δημοτική αστυνομία που την έχει απαξιώσει ο κρατικός μηχανισμός με 5 εργαζόμενους, περιορισμένες αρμοδιότητες προστασίας και ευρυθμίας δημοσίων χώρων μαζί με τούς οργανωμένους χώρους προσωρινής εγκατάστασης μετακινούμενων ομάδων πληθυσμών, όπως γνωρίζουμε στο Δήμο Καλλιθέας.

Είναι σαφές ότι ο Ελληνισμός είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Οι τοπικές κοινωνίες είναι απαραίτητο να αποκτήσουν καθαρή και αποφασιστική λαϊκή φωνή έκφρασης και διοίκησης, με απόλυτα εθνική βούληση. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να εκφράζει τον Έλληνα Πολίτη με την πυγμή συσπειρώσεως των τοπικών κοινωνιών για την απόλυτη εφαρμογή των αποφάσεων τού ελληνικού λαού από την κεντρική εξουσία. Η οικονομική και η κοινωνική ζωή να αναπτύσσονται μέσα σε πνεύμα δημόσιας ασφάλειας. Η δε δημόσια ασφάλεια πρέπει να τηρείται με την συνεργασία Ελληνικής Αστυνομίας και Δημοτικής Αστυνομίας μέσα από σαφείς και διακριτούς βέβαια ρόλους, αλλά και πρακτικό αποτέλεσμα.

Η περιουσία, η παραγωγικότητα και το λαϊκό εισόδημα ανήκουν αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες και ανατροφοδοτούν και πάλι αποκλειστικά και μόνον τούς Έλληνες και όχι τούς πάσης λογής διεθνιστές, διεθνείς τοκογλύφους και λαθροεισβολείς. Οι τοπικές κοινωνίες ανήκουν μονάχα στους Έλληνες. Ξεκινάμε από τις τοπικές κοινωνίες, για να οικοδομήσουμε ένα καθάρια Ελληνικό Κράτος. Αυτοί που πουλάνε ελληνική γη και θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες, δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα. Είμαστε Εθνικιστές και θέλουμε μια πλέρια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: