ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΣΜΩΝ

ΑΘΗΝΑ 9-4-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Τίποτα δεν παρηγορεί τόσο, όσο η καθαρή συνείδηση, έστω και αν την περικυκλώνουν άπειροι πειρασμοί. Χρυσόστομος.

Στους πονηρούς εσχατολογικούς καιρούς τής παγκοσμιοποίησης, οι νεοταξίτες επιχειρούν να δώσουν επίσημο θεσμικό σχήμα στην ασύνορη ανθρωπότητα, προκειμένου να εγκαταστήσουν την αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνησή τους. Κι αυτή η μιαρή πράξη τους απαιτεί την κατάργηση τού Χριστιανισμού και τού Εθνικού Κράτους και τη μετατροπή των λαών σε μια πανθρησκειακή και πολυφυλετική μάζα πειθήνιων σκλάβων.

Οι νεοταξίτες σιωνιστές επιδιώκουν να ενοχοποιήσουν την Πίστη στο Θεό και τις Πατρογονικές Εστίες. Θέλουν να κάμουν τον άνθρωπο να θεωρήσει ως φυσιολογική εξέλιξη το χάλασμα των κοινωνιών και την παράνομη μετακίνηση πληθυσμών από χώρα σε χώρα. Μια μετακίνηση η οποία είναι καταφανώς και αποδεδειγμένα προσχεδιασμένη μέσα από την πρόκληση πολιτειακών ανωμαλιών και την ενίσχυση νεοταξικού και ματωμένου χρήματος. Σκοπός των υπηρετών τού σατανά είναι η εκδίωξη των Εθνικών Δυνάμεων τής Πίστης και η αποδοχή από τα διαλυμένα έθνη μιας ενιαίας θρησκευτικής και πολιτικής παγκόσμιας εξουσίας.

Η παγκόσμια οικονομική κρίση, η κρίση ηθών και αξιών, η φτωχοποίηση και η εισαγωγή τής ανωμαλίας με την προπαγάνδα ακόμη και μέσα από τα σχολεία, αποσκοπούν στην άνευ όρων παράδοση των κοινωνιών στη νεοταξική φυλακή σώματος και συνειδήσεων. Προωθούν την έλλειψη ταυτότητας και Παραδόσεων οι παγκόσμιοι εωσφοριστές, ώστε να φτιάξουν τον απροσδιόριστο «άνθρωπο» που δεν έχει ούτε πατρίδα ούτε καν φύλο, ένα ερμαφρόδιτο σύνολο από όλες τις απόψεις, χωρίς άμυνες και οικογένειες.

Δεν υπάρχει ωστόσο κανένα απολύτως άλυτο πρόβλημα. Οι λύσεις ξεκινούν πάντα από το ψυχικό σθένος και την έντονη προσωπικότητα που φυλάει τα στενά και ξέρει τι ζητά. Είναι ο πιστός που βαστάει απρόσβλητο το προσκύνημα και το κάστρο, απλώνοντας αλήθεια και ισχύ δικαίου. Ακόμη και στις πιο δύσκολες περιστάσεις ο αγώνας συνεχίζεται, όταν ο εχθρός νομίζει πως έχει τάχα νικήσει. Διότι, όπως πολύ σωστά με τη φώτιση τού Θεού μάς είπε ο Ιερός Χρυσόστομος, τίποτα δεν παρηγορεί τόσο, όσο η καθαρή συνείδηση, έστω και αν την περικυκλώνουν άπειροι πειρασμοί.

Τώρα πλέον οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε περνούν στο έσχατο στάδιο τού υπαρξιακού ζητήματος. Ο Έλλην διατηρεί την οντολογική του έκφραση μόνον ως κυρίαρχος τού κόσμου του που τον απαρτίζουν από κοινού και αδιαιρέτου ο Θεός, η Ελληνική Φυλή, η Οικογένεια και η Πατρίς σε όλα τα πατρογονικά της χώματα. Ελληνοορθοδοξία και Ελληνισμός θα συντρίψουμε διεθνισμό και παγκοσμιοποίηση. Οι πειρασμοί θα αφανισθούν από προσώπου γης. Τα Προσκυνήματα θα ζωντανέψουν και τα Κάστρα τής Φυλής μας θα ενωθούν αναμεταξύ τους.

Φτιάχνουμε λοιπόν την Αληθινή Ελλάδα με αποκλειστικό γνώμονα την οντολογική μας έκφραση. Θωρακίζουμε ως μια πανστρατιά ομονοούντων ψυχών τη Φυλή μας με ορισμό τον Πανελληνισμό μας, την ιερή συμμαχία ελληνικών ψυχών σε όλες τις εστίες στις οποίες βρίσκονται. Διδάσκουμε την Αγάπη τού Χριστού και τον Ελληνικό Πολιτισμό, όπως ακριβώς μάς θέλει ο Θεός. Και εφαρμόζουμε παράλληλα την αρχή τής προστασίας των αδερφών μας με στρατιωτικό ατσάλι. Ορίζουμε τις ζωές μας, επανδρώνουμε τις τοπικές μας κοινωνίες με τούς προμάχους και καματάρηδες τής ελληνοσύνης μας, απομακρύνουμε τούς μισητές μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: