ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


ΑΘΗΝΑ 5-4-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Το καθεστώς που έχει απλωθεί ως κατοχικός ιστός στην ελληνική κοινωνία, έχει βαλθεί να απονευρώσει και να μολύνει το λαό με σαθρά πρότυπα και στόχους. Οι ανθέλληνες θέλουν μια κοινωνία που κυνηγάει στενά υλιστικά συμφέροντα, αδιαφορώντας για την επιβολή προσώπων και ηθών απόλυτα ξένων. Βλέπουμε την ώρα που η πείνα και η φτώχια σπρώχνουν Έλληνες στη μετανάστευση, να τάζουν προσλήψεις στο κομματικό δημόσιο. Βλέπουμε την ίδια στιγμή την έξαρση τής εισόδου τής άκριτης και ολότελα παράνομης μετακίνησης ξένων πληθυσμών, με αιχμή τού δόρατος εσχάτως τον Έβρο, την ώρα που πυκνώνουν οι επιβεβαιωμένες αναφορές για την είσοδο εμμίσθων τζιχαντιστών τού νεοταξισμού. Βλέπουμε την έξαρση τής ανεξέλεγκτης απείθειας και τής ελλείψεως προγραμματισμένου ηθικού προσανατολισμού στα σχολεία, όταν οργανώνονται θεματικές διδασκαλικές ενότητες για την αποτρόπαια αποδοχή δήθεν κανονικότητας τού κιναιδισμού.

Η κιναιδοποίηση και ο αφελληνισμός σε κοινωνία και σχολεία δεν θα περάσει. Ο θυμός τού Θεού και συνεπώς και ημών των Πιστών Ελλήνων δεν θα επιτρέψει την λαίλαπα τής αναίμακτης κατ’ αρχήν καταστροφής τού Ελληνισμού μας. Ο Ελληνισμός πρέπει να κατακτήσει ενωμένος τις προκλήσεις επιβιώσεως που αντιμετωπίζει. Να σταθεί όρθιος και να γίνει κυρίαρχος τού τόπου του. Να θωρακίσει το σπίτι, την εργασία και το φαγητό έως και τού τελευταίου Έλληνα αδερφού μας. Να εφαρμοστούν προγράμματα συλλογής τροφίμων από τα αποθέματα των μαγαζιών, με σκοπό την ενίσχυση φτωχών Ελλήνων. Να αποδοθούν οι δομές εξυπηρετήσεως των τοπικών κοινωνιών στον ελληνικό λαό που εισφέρει με τον μόχθο του στην Πατρίδα μας έσοδα και αγαθά. Να απαιτηθεί από την τοπική κοινωνία η διενέργεια εκπαιδευτικών προγραμμάτων με γνώμονα την αρετή, το ήθος και τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη στα ελληνόπουλα, με την ταυτόχρονη αποβολή των νεοταξικών ανωμαλιών. Και έτσι να αναγεννηθεί Αληθινή Ελλάδα που πάει να πει Ορθόδοξη, Εθνικιστική, Αυτάρκης και Μεγάλη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: