ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΞΟΝΑΣ

ΑΘΗΝΑ 4-6-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Στην εποχή τής συγκρούσεως τού εθνικού κράτους και τής παγκοσμιοποίησης, οι γεωπολιτικές επιδιώξεις πιέζουν τις παραδοσιακές αξίες, την ταυτότητα των λαών και τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Η Ορθόδοξη Πίστη, η οικογένεια, η θαλπωρή τού σπιτιού, η εθνική γη, όλα λεηλατούνται με αντάλλαγμα τα αργύρια τής προδοσίας, προκειμένου να επιβληθεί η παγκόσμια τυραννία. Και ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι το θωρακοφόρο και ο πολεμιστής διατήρησης και επανόδου τού ισχυρού Εθνικού Κράτους.

Οι επαγγελματίες «προστάτες» τής ανθρώπινης ζωής είναι οι πρώτοι εισβολείς ενάντια στο Θεόδοτο και φυσιολογικό τρόπο ζωής. Είναι οι δήθεν προοδευτικοί και σαφέστατα αργυρώνητοι διακινητές και αποδέκτες τής εθνικής εξαθλίωσης που προωθούν την πολυπολιτισμικότητα, δίχως την παραμικρή αιτιολογική βάση. Διαλύουν τα εθνικά σύνορα που ουδόλως αποδέχονται, γκρεμίζουν ορθοδοξία και ναούς, φορτώνουν με ξένη εγκληματικότητα την πατρίδα και ενσωματώνουν ξένα στοιχεία στο κράτος, δίχως να υφίσταται καμία απολύτως αναταραχή στις χώρες προελεύσεως των λαθρογυρολόγων.

Στις ελάχιστες των περιπτώσεων που υφίσταται κάποιο υπαρκτό πρόβλημα στις δομές κάποιων κρατών, εκεί η διασάλευση αυτών μεθοδεύεται από τούς φορείς τού σιωνιστικού νεοταξισμού και τις υποτακτικές πολιτικές. Τα κράτη διαλύονται προκειμένου να διοχετευτούν πόλεμοι και κοινωνικές συγκρούσεις στην δήθεν ελεύθερη κοινωνία των πολιτισμένων εθνών, οι δε στοχευμένες εστίες, τόσο τού τόπου προέλευσης των μαζών όσο και των τόπων υποδοχής, αποσκοπούν στο γεωφυσικό πλούτο και τον έλεγχο τής γεωπολιτικής ισχύος.

Στην Ιερή Ελλάδα μας συντρέχουν όλοι οι μηχανισμοί συνθλίψεως τού εθνικού μας κράτους. Η φτιαχτή οικονομική κρίση έφτασε στα καθαγιασμένα από αίματα αγίων και ηρώων μέρη μας για να εξαφανιστεί η Πίστη και η Ελληνοσύνη μας. Να ανοίξουν Τζαμιά των Τούρκων και των ισλαμιστών λαθρομεταναστών, να συληθούν και να σωριαστούν σε ερείπια χριστιανικοί ναοί. Να αγοραστούν από τούς τοκογλύφους αγύρτες τής οικουμένης δάνεια και να ξεσπιτωθούν φτωχοποιημένοι Έλληνες αδερφοί μας. Να αφελληνιστεί η Μακεδονία μας και να αποκολληθεί από τον ελληνικό εθνικό κορμό σε μια διεθνή βαλκανική δημοκρατία. Αυτά θέλουν οι εχθροί Θεού και Ελληνισμού.

Η Ελλάς δεν χρειάζεται καμία ξένη κηδεμονία και δεν παζαρεύει την αυθυπαρξία, τα ιδανικά και το λαό της για κανέναν απολύτως λόγο. Διαθέτουμε το πλουσιότερο οικόπεδο που εστιάζεται στο ιδανικότερο γεωπολιτικό παρατηρητήριο και ελέγχει όλα τα περάσματα τής πλάσης. Διαθέτουμε όλες τις ενεργειακές πηγές και τα αγαθά που μάς διασφαλίζουν απόλυτη επάρκεια επισιτισμού, υποδομών υγείας και ασφάλειας, εξοπλισμού και οικονομικής ανάπτυξης. Έχουμε μέσα στις ψυχές μας ενέργεια Θείας Αληθείας, Ιερές Παρακαταθήκες και Ιερό Χρίσμα εκ Θεού να κάνουμε κυρίαρχα τα Ζώπυρα τής Ελληνικής Φυλής που προάγουν τον άνθρωπο.

Η Αληθινή και Φυσική Ελλάς μας, η Ορθόδοξη, Ελληνική και Εθνικιστική Ελλάς μας είναι προορισμένη να ζήσει ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Να διατηρήσουμε την νομοτέλεια τής εθνικής μας ελευθερίας και μεγαλοσύνης. Να προασπίσουμε και να φέρουμε κάτω από τα λάβαρα τής Πίστεως και τής Πατρίδος τα αδέρφια μας, τόσο τα δήθεν ελεύθερα εντός συνόρων όσο και τα προσωρινά αλύτρωτα εκτός συνόρων. Να φέρουμε στον απόλυτο ελληνικό έλεγχο τα θεοβάδιστα χώματά μας και να φτιάξουμε ζώνες εθνικής ασφάλειας, αποδιώχνοντας από τη ζωή μας και από την γεωπολιτική αυλή μας τον εσωτερικό και τον εξωτερικό εχθρό.

Η συμμαχική μας πολιτική θα αλλάξει άρδην και ολοσχερώς. Θα αποκτήσει εθνικό προσανατολισμό και εταίρους συνεννοήσιμους, με αποκλειστικό γνώμονα τα κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και την εφαρμογή των ελληνικών δικαίων και συμφερόντων. Η δημιουργία ενός συμμαχικού άξονα ορθόδοξων χριστιανικών κρατών με πατριωτική προσήλωση και η σύναψη συμπεφωνημένων όρων σεβασμού τής εθνικής ολοκληρώσεως και των οικουμενικών αληθειών είναι βασική προϋπόθεση για την ορθοκανονική και γεωγραφική μας τάξη.

Η Ελλάς θα ηγηθεί μιας καθάριας συμμαχίας χριστιανικών και εθνικιστικών κρατών. Σκοπός μας είναι η επίτευξη από κοινού ανεξαρτησίας, συνεργασίας και σεβασμού των εθνικών κοινωνιών και των άδολων μεταξύ τους σχέσεων. Ένωση των Ελλήνων, συνεργασία, θεμελίωση επί τής πατρώας γης των πολιτισμικών και παραγωγικών μας προτερημάτων κατ’ αρχήν. Να εγείρουμε στην κεφαλή τού Ελληνικού Κράτους την Ορθή Δόξα τού Θεού των Πατέρων μας και να διασφαλίσουμε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων όπου γης και φυσικά σε όλες τις αρχέγονες πατρίδες μας.

Οι διεθνείς σχέσεις τής Αληθινής Ελλάδος μας χαρακτηρίζονται από την εταιρική συναντίληψη και την πλήρη αποφυγή τωρινών ή μελλοντικών συγκρούσεων. Στο θέμα τής Πίστεως, η Ελληνοορθοδοξία μας διάγει τον βίο της υπό την εγγύηση και την εξάπλωση τού Θείου Λόγου και των Πιστών που προσφέρει με την φυσική του παρουσία το Ελληνικό Κράτος. Οι ελληνικοί πληθυσμοί εις την επικράτεια των συμμαχικών μας χωρών αποτελούν φυσική προέκταση πρεσβευτικού χαρακτήρα τού Ελληνισμού μας. Τα ελληνικά εδάφη τόσο τής ελεύθερης όσο και τής προσωρινά αλύτρωτης Ελλάδος αναγνωρίζονται από τούς συμμάχους μας ως ελληνικά.

Το κράτος που θα οικοδομήσουμε είναι απολύτως ορθόδοξο, εθνικό, λαϊκό και φυλετικό κράτος. Τον ίδιο χαρακτήρα θα έχουν και οι σύμμαχοί μας. Την ίδια ωστόσο στιγμή, ο θεμελιακός χαρακτήρας των εταίρων μας πρέπει να ακολουθείται από τις σχέσεις εμπιστοσύνης σε σταθερή και συμπεφωνημένη βάση. Εννοώ ξεκάθαρα πως ένα χριστιανικό κράτος που έχει καθ’ υποψία ή βεβαιότητα εχθρικές προθέσεις σε βάρος τής Ελλάδος, απομακρύνεται από την σφαίρα επιρροής μας.

Η πατροπαράδοτη, αυτάρκης και Μεγάλη Ελλάς και μόνον αυτή τούτη η Ιερή Ελλάς συντάσσει την εθνική της πολιτική. Βασικό συστατικό στοιχείο των εθνικών μας επιδιώξεων και οφελών είναι ο Εθνικός μας Κοινοτισμός, ο Πανελληνισμός μας, οι Ελληνικοί Σύλλογοι, η κοινή εργασία όλων των Ελλήνων τόσο τού Μητροπολιτικού μας Κέντρου όσο και των Ελλήνων Ομογενών τής Υφηλίου. Γέφυρες συνεννόησης και ένα ενιαίο κατευθυντήριο όργανο οικοδομούν την νέα δημιουργία και την υπεροχή τού Ελληνισμού μας. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός σε μια κοινωνία λεύτερων εθνών, με την Ελλάδα και τούς Έλληνες στην κορυφή τής πλάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: