ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 27-6-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Άρχισαν οι κουβέντες για τα μίλια τής αιγιαλίτιδας ζώνης. Το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας μιλάει για την αύξηση των μιλίων στα δώδεκα. Ο Σημίτης που τον θέλουν στο συνταγματικό τόξο για πρόεδρο τής δημοκρατίας λέει όχι στην αύξηση τής αιγιαλίτιδας ζώνης από τα 6 στα 12 μίλια. Και στις ΗΠΑ μάθαμε ότι ψήφισαν εν προκειμένω για τα ελληνοτουρκικά ζητήματα νομοσχέδιο εταιρικής σχέσης ασφάλειας και ενέργειας στην Ανατολική Μεσόγειο, το οποίο οδεύει στη Γερουσία.

Ο Άγιος Γέροντας Παίσιος είχε πει σ’ έναν ευλαβή επισκέπτη του πώς όταν θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων τής αιγιαλίτιδος ζώνης από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται πόλεμος. Και τότε θα κατέβουν οι Ρώσοι στα Στενά, θα ενισχύσουν τα στρατεύματα τους οι Τούρκοι και θα κατέβουν από κοντά και ευρωπαϊκά στρατεύματα.

Τώρα λοιπόν βλέπουμε να θέλουν νομή πλούτου και κυριαρχίας οι νεοταξίτες σταυρωτήδες, με το μερίδιο τού λέοντος στα χέρια τους. Σπρώχνουν τούς Τούρκους χωροφύλακές τους να ανάψουν το φιτίλι. Και οι Δυνάμεις τού Έθνους έχουμε πλέον ιερό το χρέος να γρηγορήσουμε. Ο Θεός το καλεί. Η Ελλάς λυτρώνει και λυτρώνεται.

Δεν δίδουμε γη και ύδωρ. Εκχερσώνουμε τα ζιζάνια τού μισελληνισμού. Ενώνουμε τούς Έλληνες και τρανώνουμε την Ιερή Ελλάδα μας. Για να βαστήξει όρθια την Πατρίδα ο Ελληνικός Στρατός, όταν οι τωρινοί μεγάλοι και οι εχθροί μας θα κοντύνουν. Η φλόγα θα κάψει εκείνους που θα την θρέψουν. Η Ελλάς θα μείνει όρθια και θα ωφεληθεί εδαφικά και γεωπολιτικά. Κι αυτό θα γίνει μονάχα με Πατριωτική και Εθνικιστική Διοίκηση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: