ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΩΣΗ «ΔΕΞΙΑΣ» – ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 14-6-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Ο εσμός τής νεοταξικής κομματοκρατίας προχωρεί στην πιο αμφίβολη προεκλογική περίοδο, τόσο για την πολιτική ομαλότητα όσο και για τις συμπεφωνημένες εχθρικές μεθοδεύσεις σε βάρος τού Ελληνισμού. Οι πολιτικοί συμπτύσσουν τις κομματικές τους γραμμές και προχωρούν στην ψεύτικη πόλωση "δεξιάς" και αριστεράς, ενώ στη Θεσσαλονίκη και στα θερμά νερά μας μεθοδεύεται πολιτειακή και πολεμική σύγκρουση.

Λέγανε οι παλαιοί και μού έλεγε ο αείμνηστος παππούς μου Χαράλαμπος ομοίως ότι θα δω κάποια στιγμή τα κόμματα στο τέλος να παραμένουν μονάχα δύο στην Πατρίδα μας. Μια Δεξιά και μια Αριστερά. Κι εδώ υπάρχει μια αλήθεια και ένα παραμύθι. Οι παλαιοί όταν λέγανε Δεξιά εννοούσανε τον Πατριωτισμό τού Εθνικισμού και όταν λέγανε Αριστερά εννοούσανε τον ενδοτισμό τού Διεθνισμού. Αυτή είναι η ορθή, η πραγματική αλήθεια. Και το παραμύθι είναι η δήθεν σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και των συνταγματικών τους εταίρων.

Το περιεχόμενο των προεκλογικών εξαγγελιών αναδύει την σαπίλα τού ελληνόφωνου πολιτικού καθεστώτος. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η προοδευτική του συμμαχία τάζουν παροχές από τοκογλυφικώς δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία τού κράτους μέχρι πολιτικό γάμο για ομόφυλους! Οι ψευτοδεξιοί μιλάνε για το τέλος των ψεμάτων αποφεύγοντας να δώσουν άλλη προοπτική, διότι πολύ απλά οι πολιτικές αποφάσεις των σιωνιστών που διοικούν τη χώρα μας θα φέρουν συγκυβέρνηση των δήθεν αντιπάλων.

Η χώρα λοιπόν δεν έχει διόλου ελληνική διοίκηση και διάρθρωση. Ο κοινωνικός ιστός κυριαρχείται από ξένους, ελληνοποιημένους και μη λαθρεποίκους. Μια απλή βόλτα αποδεικνύει τού λόγου το αληθές. Εμείς οι Έλληνες γινόμαστε μειοψηφία. Δεν έχουμε χέρια ελληνικά στην κοινωνία, δεν έχουμε χέρια ελληνικά στην οικονομία, δεν έχουμε μέλλον, αν δεν γίνει η Ελλάς ελληνική σε κοινωνία, σε διοίκηση, σε δημογραφία, σε νεολαία, σε αυτεξούσιο. Η δε εγκληματικότητα αφαιρεί ζωές, εκπορνεύει, ναρκώνει ψυχές.

Ο αφελληνισμός τής Πατρίδος μας εξυπηρετεί την πρόκληση τής πολιτειακής ανωμαλίας που θέλουν οι εφιάλτες για να σύρουν πετσοκομμένη την Ελλάδα στην αντίχριστη παγκοσμιοποίηση. Και από κοντά με την ημιθανή οικονομία και την αιμορραγούσα κοινωνία, ακολουθεί η ώθηση τής Τουρκίας από τα νεοταξικά στρατηγεία και τις δικές της υπερφίαλες βλέψεις να επιτεθεί στην Ελλάδα.

Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε εμπρησμός τουρκικών διπλωματικών οχημάτων. Στη Θράκη γίνονται οθωμανικές γιορτές με φόντο την επιδίωξη τουρκικής ανεξαρτησίας τής ελεύθερης Θράκης μας. Τουρκικές έρευνες έρχονται σε σύγκρουση με τις λογικές νομικές αντιδράσεις τής Κύπρου στα Θερμά Νερά μας και το Ανατολικό Αιγαίο κυκλώνεται από προπολεμικές φλόγες.

Το ψευτορωμέϊκο αναλώνεται στην πιθανότητα ή μη μιας νέας κρίσης τύπου Ιμίων και στο δήθεν δίλημμα εάν πρέπει να βγάλουμε τούς ελληνικούς υδρογονάνθρακες ή όχι. Αυτό την ώρα που και οι δύο παγίδες έχουν δρομολογηθεί προκειμένου να αρπάξουν οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές την περιοχή μας για πλούτο, γεωπολιτικό έλεγχο και παγκόσμια εξουσία.

Οι ψευτορωμιοί είναι ομοίως επικίνδυνοι και προδότες. Γι’ αυτό πρέπει να πέσουν. Η οικουμενική κυβέρνηση που φέρνουν είναι καμωμένη για την φτώχια και τον πόλεμο που έρχονται. Αλλά οι μέρες της είναι πολύ λίγες. Οι νεοταξίτες θα πνιγούν στα νερά μας. Το Ελληνικό Έθνος πρέπει να ζήσει και να περάσει πάνω από τις στάχτες, εγείροντας την Ελλάδα δυνατή. Και Δυνατή Ελλάς σημαίνει Πιστή και Ενωμένη Ελλάς. Ελλάς Ορθόδοξη, Ελλάς Ολοκληρωτικά Ελληνική, Ελλάς Στρατιωτικά Ισχυρή.

Η αλαζονεία είναι εχθρός επικίνδυνος. Ο θρόνος τού ισχυρού σίγουρα δεν χωράει πολλούς μνηστήρες. Οι διεθνείς συμμαχίες δεν θα αποφύγουν την μεταξύ τους σύγκρουση. Αυτή είναι η στιγμή που Κύριος ο Θεός μας θέλει την Ελλάδα αναστημένη.

Η πολιτειακή ανωμαλία πρέπει να γίνει η πόρτα εξόδου όλων των ανθελλήνων από την ελληνική επικράτεια. Η Ελλάς πρέπει να σχηματίσει πολιτική εξουσία ατσάλινη. Κι αυτό μονάχα ο Εθνικισμός μας και ο Στρατός μας μπορεί να το κάνει. Για να οδηγηθούμε στην Μεγάλη Ελλάδα ως Εγγυήτρια Δύναμη Εθνικής Δικαιοσύνης και γεωπολιτικής ηρεμίας. Νέα Αγία Ρωμανία ξανά και για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: