ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


ΑΘΗΝΑ 5-1-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου.

Το νέο έτος εισήρθε μέσα από δοκιμασίες στην πίστη και την αντοχή μας. Ο Ελληνισμός μας διέρχεται μέσα από ταραχώδη ύδατα και στενωπούς, αλλά θα τα καταφέρει, διότι διαθέτει ευλογία Θεού και την οικογένεια την ελληνική ως εικόνισμα και σφιχτή αγκαλιά. Και η Ελληνική Φυλή έχει μάθει με χρίσμα ιερό να καταυγάζει με φως τον κόσμο της και την ανθρωπότητα. Με Πίστη, συνείδηση και ψυχή ελληνική.

Τι κι αν η Πολιτεία και κάποιοι εκπρόσωποι τής επίσημης εκκλησίας μάς λένε ότι η ελληνική κοινωνία πρέπει να αποδεχτεί τούς εισβολείς και δήθεν ευπαθείς λαθρομετανάστες. Ότι τάχα μου δεν γίνεται τίποτα και ότι η ενσωμάτωσή τους θα μάς λύσει την υπογεννητικότητα, θα κινήσει τα … ταμεία και θα ζωντανέψει τα χωριά μας! Και στα εθνικά μας θέματα πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία, όταν τα τουρκικά κανάλια έρχονται στη Θράκη μας και κάνουνε τηλεοπτικές εκπομπές με τούς παράνομους μουφτήδες για την υποτιθέμενη παραβίαση των δικαιωμάτων τής δήθεν τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας.

Οι προκλήσεις των Τούρκων επεκτείνονται στα θερμά ελληνικά μας ύδατα και έχουν ζώσει το κράτος μας, όταν το ανυπόληπτο ψευτορωμέϊκο ακούει τα κελεύσματα τού νεοταξισμού δίχως ελληνικό στρατηγικό σχέδιο. Η Τουρκία έχει ανακοινώσει ΑΟΖ στον ΟΗΕ με θαλάσσια σύνορα με την Αίγυπτο και έχει κάνει μια ταραχώδη συμφωνία χωρικών υδάτων με την Λιβύη, που διάγει όμως ταραχώδη πολιτικό βίο με στρατηγούς ενάντιους στην παράνομη Τουρκία. Στο ζήτημα τού αγωγού φυσικού αερίου Eastmed που αφορά την Ελλάδα, την Κύπρο, το Ισραήλ και την Αίγυπτο, τα τουρκικά πολεμικά πλοία απειλούν τα ξένα ερευνητικά και οι Τούρκοι μάς απειλούν ανοικτά με θερμό πολεμικό επεισόδιο, απαιτώντας την αρπαγή ελληνικών υδάτων και νήσων.

Οι αποκαλούμενοι σύμμαχοι παρατηρούν, αλλά δεν κάμουν καμία κίνηση αλληλεγγύης προς την Ελλάδα με την αποτροπή τής Τουρκίας, πλην κάποιων ανούσιων λόγων. Ακόμη και στις διεθνείς συζητήσεις για το ζήτημα τής Λιβύης που άπτεται τής κυριότητας τής Κρήτης και των νήσων μας, η Ελλάς απουσιάζει. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Τουρκία γεμίζει την Ελλάδα μας με λαθροεισβολείς στους οποίους έχει εκφράσει την υποστήριξη και την αλληλεγγύη της. Οι ζημιές που έχουν γίνει σε εκκλησάκια και οι προκλήσεις με τουρκικούς κι άλλου είδους συμβολισμούς ανά την ελληνική επικράτεια βρίθουν. Αν κινηθεί η Τουρκία, θα κινηθούν και οι ισλαμικοί της πράκτορες.

Η Ελλάς όμως είναι μια ευλαβής εθνική και φυλετική οικογένεια. Οι πιστοί σε Χριστό και Ελλάδα θα κρατήσουμε την ιερή πατρίδα μας όρθια. Διότι η Ελλάς ανήκει στα πιστά παιδιά της αποκλειστικά. Το κράτος μας είναι εθνικό κάστρο και έτσι πρέπει πάλι να αναστηθεί. Είναι η φωνή και η δύναμή μας για να λάβουμε τις αποφάσεις, τις ενέργειες και το πλάτεμα τής εθνικής και εδαφικής μας κυριαρχίας. Διότι η Ελλάς εκφράζεται αποτελεσματικά γεννώντας περισσότερα ελληνόπουλα και φέρνοντας πίσω τα παιδιά τού εξωτερικού. Οι παραγωγικοί πόροι σε στεριά και θάλασσα είναι η ανάπτυξη και το βήμα ανόδου τής Ελλάδος. Ο δε εχθρός που θέλει να μάς κλέψει εδάφη και το νεοταξικό κουφάρι θα λουφάξουν όταν το εθνικό μας κράτος, η Αληθινή Ελλάς που εκφράζουμε εφαρμόσει την Μεγάλη Ιδέα με την απελευθέρωση των προσωρινά σκλάβων ελληνικών πατρίδων.

Ο ελληνικός στρατός είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Οι Τούρκοι θέλουν θερμό επεισόδιο, αλλά θα καταποντιστούν σε νερά ελληνικά. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η κάθαρση μέσα στο κάστρο Ελλάς. Τίποτα το ψευτορωμέϊκο και κανείς εισβολέας. Η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Ένωση Πιστών, Πατριωτών, Εθνικιστών ΑΜΕΣΑ. Η Ελλάς φέτος πρέπει να αναστηθεί και θα αναστηθεί οπωσδήποτε. Θα γίνει ότι γίνεται, όταν μάς συναντά μια ασθένεια σαν αυτή που έζησα πρόσφατα. Έρχεται η γυναίκα σου, η οικογένειά σου και γινόμαστε όλοι μαζί δύναμη ακατάλυτη. Έτσι ακριβώς θα γίνουμε ένα σώμα ακατάβλητων μαχητών για να νικήσουμε τον σκοτεινό εχθρό, κάνοντας τα δίκια και τις αλήθειες μας Φως τού κόσμου και τής Φυλής μας, με Αρχηγό μας τον Θεό. Βασιλεύς Χριστός – Μεγάλη Ελλάς – Εθνικισμός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: