ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΜΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΑΘΗΝΑ 31-1-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Ο ομαλός βίος ενός Έθνους και η αξία του στο χάρτη των εθνών προσδιορίζονται από την ύπαρξη εθνικού  στρατηγικού σκοπού, το ελεύθερο πνεύμα, τις αυτοφυείς του ενέργειες και την πλήρη ελευθερία όλων των εθνικών του κοινοτήτων και εδαφών. Η ειρήνη δεν είναι προϊόν εμπορεύσιμο, αλλά αρετή που κατακτιέται με θυσίες από τον λαό που θέλει να ζήσει όρθιος και δυνατός. Το Έθνος απονέμει το δίκαιο στις υποθέσεις του και τη γη του. Το Έθνος κάνει τη γη του κάστρο άπαρτο με τις ανίκητες ένοπλες δυνάμεις του. Το Ελληνικό Έθνος χαράζει τα φυσικά του σύνορα. Και το ίδιο πάλι Ελληνικό Έθνος δικαιώνει το αίμα των ηρώων του,  αποδιώχνοντας πάσης μορφής βάρβαρο και μεγαλώνοντας τα εδάφη τού κράτους του.

Έχουν συμπληρωθεί 23 χρόνια από την μαύρη επέτειο των Ιμίων, τέλη Ιανουαρίου τού 1996. Σκοπός των Τούρκων υπήρξε ο διαχρονικός τους στόχος να επιτύχουν την συγκυριαρχία και τον μέγιστο έλεγχο τού Αιγαίου Πελάγους, με βαθύτερο στόχο τους την νεκρανάσταση τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η μοιρασιά των υδάτων μας δεν είναι στόχος μόνο τουρκικός, αλλά επιπλέον και ψευτοσυμμαχικός κάποιων δήθεν μεγάλων δυνάμεων. Την σημαντική ιστορική στιγμή την έζησα από κοντά ως στρατιώτης τού ενδόξου ελληνικού στρατού στην νήσο Λέσβο. Όλα ξεκίνησαν από μια σχεδιασμένη προσάραξη ενός τουρκικού εμπορικού πλοίου στα Ίμια και την εμμονή τού πλοιάρχου κατά παράβαση των κανόνων να ζητήσει βοήθεια από τις τουρκικές αρχές κι όχι από τις ελληνικές αρχές ως επιβαλλόταν. Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις γνωρίζανε το σχέδιο των Τούρκων και ο αγών εδόθη με την ύψιστη θυσία τριών αδερφών μας, τού Βλαχάκου, τού Γιαλοψού και τού Καραθανάση.

Από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε η προσάραξη τού τουρκικού πλοίου στα Ίμια, οι αρμόδιες υπηρεσίες τού στρατού μας είχαν φροντίσει να λάβουν τις κατάλληλες πληροφορίες από τις κατάλληλες πηγές. Από το Δεκέμβριο μάλιστα τού 1995 όλες οι άδειες τού στρατιωτικού προσωπικού αναιρέθηκαν. Οι ατομικές σκοπιές φυλάσσονταν από δύο φρουρούς και στα φυλάκια εκτελούσε ταυτόχρονα υπηρεσία όλο το προσωπικό. Η εντολή που είχαμε λάβει ήταν να υπερασπιστούμε οπλισμό και σημαία ανά πάσα ώρα και στιγμή, καθώς οι εχθρικές κινήσεις είχαν ξεκάθαρα βολιδοσκοπηθεί. Την δε τελευταία ημέρα πριν την προδοσία των ψευτορωμιών και το θάνατο των αδερφών μας, κληθήκαμε άπαντες στον στρατώνα από τις υπηρεσίες μας και ακούσαμε τον διοικητή να μάς λέει την μια και μόνη αλήθεια. Πάμε για πόλεμο. Θα κάνουμε το ιερό μας χρέος. Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσουμε. Ο Θεός μαζί μας.

Κανείς εκ των εμπλεκόμενων πλευρών δεν δικαιούται να λέει ότι δεν ήξερε τα πραγματικά περιστατικά. Μπορεί στον λαό να δόθηκε η έκταση των γεγονότων που βόλευε το ψευτορωμέϊκο και τον νεοταξισμό, όμως το στρατηγικό πλεονέκτημα για την τελική νίκη είχε σαφέστατα ο στρατός μας. Ακόμη και οι ναύσταθμοι τής χώρας είχαν αδειάσει από πολεμικά μας πλοία που όδευαν στα Ίμια. Οι περιπολίες χερσαίων και αεροναυτικών δυνάμεων είχαν σαρώσει το Πεδίο τής Τιμής. Η ελληνική σημαία που προϋπήρχε στα Ίμια και είχαν κατεβάσει οι Τούρκοι πράκτορες που είχαν βεβηλώσει την νησίδα μας είχε αποκατασταθεί στη θέση της. Όμως η Αθήνα είχε προσκυνήσει. Με τις συσκέψεις διόλου τυχαία να γίνονται σε κάποια υπόγεια κι όχι στο Πεντάγωνο.

Οι δήθεν σύμμαχοι είχαν αποφασίσει να μοιράσουν γεωφυσικό πλούτο και γεωστρατηγικό έλεγχο στο Αιγαίο. Να πούμε στο σημείο αυτό μεταξύ άλλων ότι στα Ίμια υπάρχει σε μεγάλη αναλογία παγκοσμίως το όσμιο που χρησιμεύει στην οπλική τεχνολογία. Και βέβαια οι σταυρωτήδες τής οικουμένης είχαν ήδη ξεκινήσει την δέσμευση μεγάλων περιοχών στον παγκόσμιο χάρτη, προκειμένου οι στημένες κρίσεις από τον οικονομικό να οδεύσουν στον πολεμικό παράγοντα, με ορίζοντα σήμερα έναν παγκόσμιο πόλεμο. Γιατί πολύ απλά οι νεοταξίτες τύραννοι θέλουν να μορφοποιήσουν την παγκοσμιοποίηση με την πτώση των εθνών και την ασύνορη ανθρωπότητα υποταγμένη στην παγκόσμια διακυβέρνηση τού Αντίχριστου.

Στις 12 η ώρα τη νύχτα βγήκαμε από τον στρατώνα και οδεύσαμε στα προαποφασισμένα σημεία διασποράς για την εκκίνηση των στρατιωτικών επιχειρήσεων. Και μέσα σε έξι ώρες υποχρεωθήκαμε να γυρίσουμε ηττημένοι στο στρατόπεδο, χωρίς την ρίψη μιας έστω σφαίρας. Τα αδέρφια μας Βλαχάκος, Γιαλοψός και Καραθανάσης είχαν βληθεί ύπουλα από Τούρκους κομάντος και είχαν περάσει στην αιωνιότητα. Η κυβέρνηση Σημίτη είχε ευχαριστήσει τούς Αμερικανούς και τα Ίμια είχαν λάβει ψευδώς αδιευκρίνιστο εθνικό χαρακτήρα. Λίγους μήνες αργότερα, Αύγουστο τού 1996, στην μαρτυρική Κύπρο μας δολοφονήθηκαν οι εθνομάρτυρες Τάσος Ισαάκ και Σολομός Σολομού, γιατί θέλησαν την μεγαλόνησο ελεύθερη, ενωμένη και ελληνική.

Τα χρόνια πέρασαν και οι προδοσίες προόδευσαν. Φτάσαμε στη συμφωνία των Πρεσπών που αναγνωρίζει μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στα Σκόπια. Και τώρα έρχεται στην επιφάνεια η επικείμενη προσφυγή Ελλάδος και Τουρκίας στο Διεθνές Δικαστήριο τής Χάγης, με αντικείμενο μια σειρά προκλητικών διεκδικήσεων τής Άγκυρας, όπως την αποστρατικοποίηση των νήσων μας, την ΑΟΖ τού Καστελόριζου, την αρπαγή νήσων μας. Η Τουρκία έχει χαρτογραφήσει τις αισχρές της προθέσεις. Και στην αποκορύφωση των ανθελληνικών σχεδιασμών, ακολουθεί η μοιρασιά τού πλούτου κυρίως στους ψευτοσυμμάχους και εχθρούς μας ως δήθεν λύση.

Το Ελληνικό Έθνος οφείλει να αποδείξει ότι θέλει, μπορεί και τού αξίζει να ζήσει. Έως τώρα είδαμε δοσίλογους να λαμβάνουν κατοπινές εξουσίες. Όμως τώρα τα δίκαια τού Ελληνισμού συνθλίβονται και τα αίματα των ηρώων μας μαγαρίζονται. Κι αυτό απαγορεύεται δια ροπάλου. Η ειρήνη και η ομαλότητα τού πολιτικού βίου έρχονται μονάχα όταν η Εθνική Δικαιοσύνη συντρίβει τούς άνομους και λαμβάνει υπό τα ελληνικά λάβαρα όλα τα εδάφη που ανήκουν στη Φυλή μας. Διότι η Ελλάς είναι η μόνη χώρα που έχει έως σήμερα προσωρινά σκλαβωμένες πατρίδες. Αφού λοιπόν κάποιοι θέλουν να διεκδικήσουν γεωφυσικά, οικονομικά και γεωπολιτικά κέρδη, αυτό σημαίνει ότι έφτασε η ώρα που όρισε ο Θεός και προσμένει η Παναγιά από την Ιερή Πατρίδα μας. Η Ελλάς οφείλει να προτάξει τις δικές της και μόνον διεκδικήσεις με μια εθνικιστική κυβέρνηση που αξίζει σε μια αληθινή Αγία Ρωμανία. Έλληνες γρηγορείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: